Rally

28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών

12 Apr, 2024 Ώρα 22:46

Οι Πανίκος Πολυκάρπου- Γιώργος Βότσης στο 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

Thumbnail

Στο 60ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ θα συμμετέχει φέτος ο Πανίκος Πολυκάρπου με συνοδηγό τον Γιώργο Βότση. O 33χρονος Κύπριος οδηγός θα κάνει ακόμα ένα βήμα στην καριέρα του αγωνιζόμενος σε ένα ανταγωνιστικό θεσμό εκτός του νησιού. Δεν είναι η πρώτη φορά που τολμά κάτι τέτοιο, αφού είναι ο μοναδικός Κύπριος που δοκίμασε την τύχη του στην κατηγορία Junior του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ!

Close

 

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία φέτος, χάρη στους χορηγούς μας, να συμμετάσχουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να ακολουθήσω ένα τέτοιο θεσμό και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω”, δήλωσε ο οδηγός από τη Λεμεσό που συμμετείχε πέρυσι αναγνωριστικά στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας.

“Το Πρωτάθλημα ξεκινά με το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, έναν αγώνα που συμμετείχαμε και πέρυσι και ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μέχρι να εγκαταλείψουμε. Συνεργαστήκαμε άψογα με το συνοδηγό μου Γιώργο Βότση και αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στους αγώνες του 2024.” συνέχισε ο Πολυκάρπου που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν: “Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της F2, μιας κατηγορίας που συμμετέχουν δικίνητα αγωνιστικά, όπως το δικό μας Peugeot 208 Rally4. Δεν θα αρκεστούμε όμως μόνο εκεί, αφού θα επιδιώξουμε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη γενική κατάταξη κάθε αγώνα. Ο ανταγωνισμός το 2023 ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και κάτι ανάλογο ευελπιστούμε να συμβεί και φέτος, ώστε κι εμείς να γίνουμε καλύτεροι! Ευχόμαστε σε όλα τα πληρώματα του αγώνα, και ιδιαίτερα στα πολλά Κυπριακά, καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.” ήταν τα λόγια του 33χρονου οδηγού που δήλωσε έτοιμος για την πρεμιέρα.

Close

 

 

Οι Πανίκος Πολυκάρπου- Γιώργος Βότσης θα συμμετάσχουν στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας με Peugeot 208 Rally4 των κατηγοριών F2 (N-A-R) και C5 της ομάδας του Shockslab, η οποία θα εκπροσωπηθεί φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ από δύο αυτοκίνητα. Ομόσταβλοι των Πολυκάρπου- Βότση θα είναι οι Δημήτρης Παλαιοκώστας- Ανδρέας Βίγκος στην πρώτη χρονιά του οδηγού στους αγώνες ράλλυ, με στόχο του πληρώματος την απόκτηση εμπειριών και τη βελτίωση αγώνα με τον αγώνα.

Κύριος χορηγός της προσπάθειας των Πολυκάρπου-Βότση είναι η MEDEA TRANS, μια εταιρεία αφοσιωμένη στη μεταφορά ιατρικών προϊόντων, φαρμάκων και ιατρικών ειδών, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας. 

Η Shockslab και η Alkis Car Servicing είναι υπεύθυνες για την προετοιμασία και συντήρηση του αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την προσπάθεια του Πανίκου Πολυκάρπου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  https://www.facebook.com/panik99

Close