Αγορά

09 Feb, 2024 Ώρα 09:30

Ασφαλίστε τον Κόσμο σας με τα Συστήματα Συναγερμού Ajax

Thumbnail

Εάν σκέφτεστε να ρυθμίσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, του γκαράζ σας η και της επιχείρησης σας το Ajax είναι μια λύση all-in-one που αξίζει να εξερευνήσετε. Αυτό το σύστημα ασφαλείας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει κάθε χώρο από διάρρηξη, πυρκαγιά ή πλημμύρα. Επειδή είναι μια επιλογή επαγγελματικής ποιότητας και όχι μια προσπάθεια DIY, συνδέεται με κεντρικούς σταθμούς παρακολούθησης. όταν ενεργοποιηθεί ένας συναγερμός, το σύστημα θα ενεργοποιήσει αμέσως τις σειρήνες του, θα σας ειδοποιήσει μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής /και/ θα ζητήσει βοήθεια από την εταιρεία απόκρισης συναγερμού.

Close

Πέρα από αυτή την κρίσιμη απόδοση ασφάλειας, ο Ajax διαθέτει μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών που τον βοηθούν να ξεχωρίζει από το πλήθος – ειδικά για τους λάτρεις του έξυπνου σπιτιού και όσους εκτιμούν την κομψά σχεδιασμένη τεχνολογία. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι κάνει τον Ajax μια εξαιρετική επιλογή για την ασφάλεια του σπιτιού σας.

 

Close

 

1. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Close

Το σύστημά Ajax μπορεί να ελεγχθεί εξ ολοκλήρου μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής για κινητά, που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να ελέγξετε ή να απενεργοποιήσετε οποιοδήποτε σύστημα από απόσταση, ενώ οι εύχρηστες ειδοποιήσεις θα σας κρατούν ενήμερους για οτιδήποτε απαιτεί την προσοχή σας στο σπίτι, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο γραφείο ή στο εξωτερικό για διακοπές. Ο Ajax παρέχει επίσης συσκευές για έξυπνο οικιακό αυτοματισμό – συμπεριλαμβανομένου του έξυπνου βύσματος Socket, του ρελέ και του WallSwitch – που σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ισχύ, τα φώτα, τις πύλες, τους λέβητες και άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ajax. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία «Σενάρια», μπορείτε να προγραμματίσετε ορισμένες ενέργειες ή να ρυθμίσετε τις συσκευές σας ώστε να ανταποκρίνονται με συγκεκριμένους τρόπους σε αλλαγές στους συναγερμούς ανιχνευτών και στις αλλαγές των λειτουργιών του συστήματος. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε το σύστημα να κλείνει αυτόματα το νερό για να αποτρέψει πλημμύρες ή να κόψετε την πιθανή αιτία ανάφλεξης κοντά σε συναγερμό πυρκαγιάς ή να ρυθμίσετε την προσομοίωση οικιακής δραστηριότητας με φώτα και τηλεόραση όταν λείπετε διακοπές .

 

 

2. ΚΟΜΨΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Τα συστήματα Ajax είναι κομψά και βελτιωμένα, και μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μεταβείτε ασύρματα. Οι ασύρματες συσκευές επικοινωνούν μέσω του ιδιόκτητου ραδιοφωνικού πρωτοκόλλου Jeweler της μάρκας, το οποίο προσφέρει αμφίδρομη επικοινωνία με λειτουργική εμβέλεια έως και 2000 μέτρα. Είναι επίσης εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό οι μπαταρίες στους ανιχνευτές μπορούν να ζήσουν έως και 5-7 χρόνια. Φυσικά, δεν χρειάζεται να πάτε ασύρματα. Η σειρά προϊόντων Ajax περιλαμβάνει πάνω από 50 ασύρματες (Jeweller) και ενσύρματες (Fibra) συσκευές, σε λευκό και μαύρο χρώμα. Μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανησυχίες σας – υπάρχουν διάφοροι ανιχνευτές κίνησης, πυρκαγιάς και πλημμύρας, μαζί με διαφορετικούς κόμβους ελέγχου, σειρήνες, πληκτρολόγια και κουμπιά πανικού.

 

 

3. ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ

Όταν ενεργοποιηθούν, οι ανιχνευτές Ajax MotionCam και MotionCam Outdoor τραβούν μια σειρά φωτογραφιών. Αυτό καθιστά εύκολο για εσάς (μέσω της εφαρμογής σας) και την εταιρεία ασφαλείας σας να προσδιορίσετε εάν υπήρξε πραγματική διάρρηξη ή κάποιος μόλις ξέχασε να αφοπλίσει το σύστημα. Θέλετε ακόμη περισσότερη ορατότητα; Για παρακολούθηση βίντεο HD, είναι επίσης δυνατό να ενσωματωθούν βιντεοκάμερες από τρίτες μάρκες στη ρύθμιση. Οι ανιχνευτές κίνησης Ajax είναι επίσης φιλικοί προς τα κατοικίδια και έχουν σχεδιαστεί για να μην αντιδρούν σε ζώα μικρότερα από 50 cm και 20 kg.

 

 

4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ BLACKOUT

Επειδή το Ajax είναι ένα σύστημα επαγγελματικού επιπέδου, υπάρχει μια πληθώρα χαρακτηριστικών ενσωματωμένων για να διασφαλιστεί ότι οι συσκευές παραμένουν σε λειτουργία και λειτουργία ανά πάσα στιγμή. Είναι πιστοποιημένο Grade 2, πράγμα που σημαίνει ότι τα συστήματα μπορούν να αντισταθούν σε έμπειρους επιτιθέμενους με ειδικό εξοπλισμό. Τα μεταδιδόμενα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα και σε περίπτωση απόπειρας παρεμβολής ή παρεμβολής, το σύστημα θα μεταβεί σε μια ελεύθερη ραδιοφωνική συχνότητα και θα ειδοποιήσει εσάς και την εταιρεία ασφαλείας σας. Οι κεντρικοί κόμβοι λειτουργούν στο ιδιόκτητο OS Malevich, το οποίο δεν κολλάει και δεν μπορεί να κολλήσει ιό. Σε περίπτωση συσκότισης, ο διανομέας διαθέτει εφεδρική μπαταρία που λειτουργεί για 16 ώρες. Τέλος, υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας, τα οποία λειτουργούν παράλληλα και μπορούν να υποστηρίξουν το ένα το άλλο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έτσι, για παράδειγμα, το Hub 2 Plus διαθέτει Ethernet, Wi-Fi και δύο υποδοχές κάρτας SIM 2G/3G/4G. Με λίγα λόγια, είστε πάντα προστατευμένοι με ασφάλεια.

Βρείτε πληροφορίες για τα συστήματα ασφαλείας της Ajax στην ιστοσελίδα της CHM Security!

 

 

16 Feb, 2024 Ώρα 10:35

Η Renault προσφέρει εγγύηση 5 χρόνων ή 200.000 χλμ σε όλα τα εμπορικά της μοντέλα

Thumbnail

Τώρα ο επαγγελματίας έχει ακόμα ένα λόγο να προτιμήσει τα εμπορικά της Renault. Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει ότι όλα τα εμπορικά της γαλλικής μάρκας προσφέρουν 5ετή εγγύηση και 200.000 χιλιόμετρα (όποιο έρθει πρώτο) αντί 100.000 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Close

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα εμπορικά μοντέλα της Renault προσφέρονται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η πρωτοβουλία της επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στις 200.000 χιλιόμετρα θα προσφέρει στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων να συνεχίσουν να επωφελούνται από την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, θα επιτρέπει στις εταιρείες να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Close

 

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Όμιλος Πηλακούτα έχει δημιουργήσει ξεχωριστό συνεργείο για τα εμπορικά της Renault στη Λευκωσία, στελεχωμένο με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Μια κίνηση που προσφέρει ακόμη περισσότερη αξία στον επαγγελματία αφού προσφέρεται άμεση εξυπηρέτηση και  - το σημαντικότερο – μειώνεται ο χρόνος παραμονής του επαγγελματικού οχήματος στο συνεργείο.

Close

 

 

Συνοψίζοντας τα πιο πάνω, τα εμπορικά Kangoo, Traffic και Master αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για τον επαγγελματία. Κάτι που ήδη φαίνεται και από την προτίμηση του κοινού στη Γαλλική μάρκα αφού, το 2023, κατάφερε να ανεβάσει το ποσοστό πωλήσεων των αυτοκινήτων της στην Κυπριακή αγορά κατά 9.6% σε σύγκριση με το 2022.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δει από κοντά όλη γκάμα των επαγγελματικών Van της Renault στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.