Αγορά

17 Sep, 2020 Ώρα 14:37

Αυτοκίνητο για πάντα νέο...από την Unicars!

Thumbnail

Η Unicars, πιστή στις αξίες της για προσφορά μοναδικών και αναβαθμισμένων υπηρεσιών, έρχεται να δώσει λύση στην ανάγκη πολλών πελατών της, για διατήρηση του καινούριου τους αυτοκινήτου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα! Πρόκειται για μία νέα και ολοκληρωμένη υπηρεσία που περιλαμβάνει επαγγελματική εσωτερική και εξωτερική περιποίηση του αυτοκινήτου διατηρώντας το διαρκώς σαν καινούργιο!  

Close

Η κορυφαία τεχνολογία Bionic της Supagard έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει, όχι μόνο τη μπογιά, αλλά και το ύφασμα και το δέρμα στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό να διατηρεί την ίδια υπέροχη εμφάνιση και φινέτσα που είχε όταν το αγόρασε ο πελάτης!

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα υπηρεσία που προσφέρει η Unicars στους πελάτες της, αλλά και να κλείσετε ραντεβού στο unicars.com

Close

 

23 Oct, 2020 Ώρα 14:34

Η Unicars λανσάρει νέα εφαρμογή για tablets στα Malls της Λευκωσίας

Thumbnail

Η Unicars, συνεχίζει να επενδύει και να αναπτύσσει την ψηφιακή της παρουσία με το αγοραστικό κοινό, όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και σε όλους τους χώρους παρουσίας της, λανσάροντας ακόμα μια ΝΕΑ εφαρμογή για tablets στο Mall of Nicosia και στο Mall of Cyprus.

Close

Μέσω της νέας αυτής εφαρμογής, η οποία αναπτύχθηκε στην Κύπρο αποκλειστικά για την εταιρεία, η Unicars προσβλέπει στον εμπλουτισμό της εμπειρίας των καταναλωτών, δίνοντας άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά τους και στις αναζητήσεις τους σχετικά με τα μοντέλα της από όπου και αν βρίσκονται, ανοίγοντας ακόμη ένα κανάλι επικοινωνίας με το κοινό.

 

Close

 

Η εφαρμογή Unicars 4 All, έχει εγκατασταθεί στα δύο Malls της Λευκωσίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και σε συσκευές τύπου iPad με προηγμένες επιλογές. 

Η εφαρμογή, αποτελεί ένα εξαιρετικό τρόπο για κάθε ενδιαφερόμενο, να μάθει άμεσα πληροφορίες καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα μοντέλα που βρίσκονται στα Malls.  Επίσης, μέσω της εφαρμογής, παρέχεται η δυνατότητα διαμόρφωσης του αυτοκινήτου βάσει των προτιμήσεων του κάθε καταναλωτή και λήψη ειδικής προσφοράς, δοκιμαστικής οδήγησης αλλά και ενημέρωσης για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Close

Η δημιουργία της νέα εφαρμογής πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υπόσχεσης της Unicars, για μοναδικές εμπειρίες στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Εφαρμόζεται η ψηφιακή διαφάνεια και η διαχείριση όλης της πληροφορίας σε ακόμα ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες της και αποδεικνύει για άλλη μια φορά, αφενός το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας και αφετέρου το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και οι σύγχρονες ανάγκες της εποχής, έχουν αναμφίβολα οδηγήσει τη Unicars, να πρωτοπορεί με νέα προϊόντα και να αναπτύσσει νέες υπηρεσίες κάτω από τον ομπρέλα του Unicars 4 All.

Μια πρωτοβουλία της Unicars που είναι άρρηκτα συνδεμένη με την πελατοκεντρική της φιλοσοφία που είναι να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες – Driving your stories. 

Δείτε το νέο Volkswagen Golf στο Mall of Nicosia και στο Mall of Cyprus και ζήστε την εμπειρία της εφαρμογής μαθαίνοντας πολύ περισσότερα για την όγδοη γενιά του θρυλικού μοντέλου της VW!