Αγορά

22 Aug, 2019 Ώρα 10:54

Αύξηση μεριδίου για τη Unicars τους πρώτους επτά μήνες του 2019

Thumbnail

Τους πρώτους επτά μήνες του 2019, και μάλιστα σε μια πτωτική αγορά αυτοκινήτου, η Unicars κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο της στις συνολικές πωλήσεις. Πιο συγκεκριμένα, με τις μάρκες Audi, Volkswagen, Skoda και Seat στη γκάμα της, το μερίδιο της Unicars στη συνολική αγορά αυξήθηκε κατά 3.40% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς. Τους πρώτους επτά μήνες του 2018 η εταιρεία εξασφάλισε ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 13.4% ενώ κατά το 2019, το μερίδιο αυτό έφτασε το 13.8%.

Close

Παράλληλα, τα αυτοκίνητα της Audi ανέβηκαν στην κορυφή της premium κατηγορίας κατά το μήνα Ιούλιο. Η γερμανική μάρκα παρουσιάζει μια αύξηση του μεριδίου αγοράς της τάξης του 14.50% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Ποσοστά που δείχνουν την προτίμηση του αγοραστικού κοινού σε μια μάρκα που διαθέτει μια πλήρη γκάμα στις τάξεις της. Ιδιαίτερα στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV όπου τα Q2, Q3, Q5, Q7 και το πολυτελέστατο Q8 είναι σε θέση να καλύψουν κάθε ανάγκη του υποψήφιου αγοραστή.

Σε ανοδική πορεία και η Volkswagen αφού τους πρώτους επτά μήνες του 2019 παρουσιάζει μια αύξηση του μεριδίου αγοράς κατά 27.00% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αιτία της αύξησης αυτής τα VW Golf και VW T-Roc που βρίσκονται ψηλά στη λίστα προτίμησης των Κυπρίων οδηγών. Ενώ ακολουθεί το T-Cross που έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του! Άξιο αναφοράς είναι και το ότι, το VW Golf, ο θρύλος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, κατέχει το 27.00% των πωλήσεων της κατηγορίας του ενώ μόνο κατά το μήνα Ιούλιο, το ποσοστό του μοντέλου άγγιξε 34.4%. 

Close

Στην αύξηση τους μεριδίου αγοράς της Unicars συνέβαλε και η Seat παρουσιάζοντας θετικό πρόσημο της τάξης του 23.00% σε σύγκριση με τους επτά πρώτους μήνες του 2018. Με την κατηγορία των SUV να κυριαρχεί στις πωλήσεις, τα Arona και Ateca παίρνουν τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις της εταιρίας.

Αισιόδοξη προοπτική για τη Skoda μέσα στο 2019. Οι εκθεσιακοί χώροι της Unicars αναμένουν τους επόμενους μήνες δύο ολοκαίνουρια μοντέλα στη γκάμα της Τσέχικης μάρκας. Πρόκειται για το μικρομεσαίο Scala αλλά και το compact SUV με την ονομασία Kamiq. Το τελευταίο έρχεται να πλαισιώσει τα Karoq και Kodiaq στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς.

Close
 
Tags
24 Feb, 2020 Ώρα 09:45

Mε Volvo S90 ενισχύθηκε η Κυβέρνηση

Thumbnail

Με σκανδιναβική ασφάλεια και πολυτέλεια  ενισχύθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (ΥΜΕΕ), καθότι η CTC AUTOMOTIVE LTD παρέδωσε στόλο από  Volvo S90 για χρήση από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Close

Το κορυφαίο Volvo S90 sedan με κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας  χαρίζει μία διαισθητική διασύνδεση οθόνης αφής που συνδυάζει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, την πλοήγηση, τις συνδεδεμένες υπηρεσίες και τις εφαρμογές ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο, όπως Spotify, Pandora και TuneIn. Η οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων.

Η ηγετική θέση της Volvo στον τομέα της ασφάλειας αυτοκινήτων επιβεβαιώνεται με το S90. Η τεχνολογίες Intellisafe και City Safety ανιχνεύουν πιθανούς κινδύνους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία ραντάρ και κάμερας και βοηθούν στην αποτροπή ατυχημάτων. Το Volvo S90 διαθέτει επίσης ανεπτυγμένα συστήματα βοήθησης οδήγησης όπως σύστημα ημιαυτόματης οδήγησης  Pilot Assist.

Close