Αγορά

05 Apr, 2019 Ώρα 11:27

Διάκριση για την εταιρεία Ψάλτης στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS

Thumbnail

H Εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της. Στο πέμπτο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία πετρελαιοειδών τίμησε την Κυπριακή εταιρεία με δύο βραβεία στο χώρο του marketing και των πωλήσεων. Ποιο συγκεκριμένα, το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS διεξήχθη πριν μερικές μέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Close

 

 

Εκεί όπου η ΕΝΕΟΣ τίμησε την εταιρεία Ψάλτης με τα βραβεία Highest commitment, Sales and Growth και Top Marketing award. Βραβεία τα οποία παραδίδονται στην κορυφαία Κυπριακή εταιρεία ανταλλακτικών για τέταρτη και τρίτη χρονιά αντίστοιχα, δείχνοντας έτσι τη δυναμική αλλά και τη διαχρονικά ανοδική πορεία της εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά.

Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν οι εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Δημήτρης Ψάλτης, Νικόλας Ψάλτης και Ανδρέας Ψάλτης, και ο Marketing Manager Κος Μάνος Τρούλης όπου παρέλαβαν και τις διακρίσεις.

Close

 

 

Το Συνέδριο διοργάνωσε η παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία JX Nippon Oil & Energy Corporation, κορυφαία  πετρελαιοπαραγωγός εταιρεία στην Ιαπωνία, τα προϊόντα της οποίας είναι ευρέως γνωστά με την ονομασία ENEOS. Τα προϊόντα ENEOS Motor Oil αντιπροσωπεύονται στην Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά. 

Η εταιρεία Εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά είναι μια από τις μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο η οποία εισάγει μεταξύ άλλων και τα κορυφαία λιπαντικά Ιαπωνίας ENEOS. Παράλληλα, είναι ο κύριος χορηγός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον τόπο μας τόσο σε επίπεδο πρωταθλημάτων όσο και πληρωμάτων αφού τα λογότυπα της εταιρείας κοσμούν δεκάδες αγωνιστικά αυτοκίνητα διαφόρων κατηγοριών.

03 Aug, 2020 Ώρα 12:33

Μοναδική προσφορά με δώρο €6.000 σε εξοπλισμό από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει τα εντυπωσιακά BMW Χ1 και Χ2  σε φανταστικές τιμές αλλά και με ένα μοναδικό δώρο. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού αξίας 6.000 ευρώ. Πέραν του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, το δωρεάν πακέτο εξοπλισμού για τo Χ1 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: σύστημα πλοήγησης (navigation), Κάμερα οπισθοπορείας, φώτα LED, Park Distance Control (PDC), Parking assistant, Cruise Control, ράγες οροφής καθώς και την έκδοση xLine. 

Όσον αφορά το Χ2 στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται: αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα πλοήγησης (navigation), Κάμερα οπισθοπορείας, Park Distance Control (PDC), Parking assistant, Cruise Control, ράγες οροφής καθώς και ζάντες 18 ιντσών.

Close
Και στα δύο μοντέλα προσφέρεται και το πρόγραμμα Service Inclusive, που περιλαμβάνει δωρεάν σέρβις για πέντε χρόνια ή 100,000 χιλιόμετρα.

Με την έλευση του το X1 της BMW δεν ήταν απλά ακόμα ένα μοντέλο «Χ» για την εταιρεία. Εγκαινίασε νέα πρότυπα οδηγικής απόλαυσης στη μικρομεσαία premium κατηγορία σαν μια σύγχρονη απάντηση στις σημερινές, μεγαλύτερες απαιτήσεις για ένα αυτοκίνητο. Η επιτυχία της δεν άργησε να φανεί αφού οι συνεχώς αυξημένοι αριθμοί των πωλήσεων κατατάσσουν το  X1 σαν ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της BMW. Ανάλογη επιτυχία έχει και στην Κυπριακή αγορά.

Close

To BMW X2 είναι ένα μοντέλο που διαθέτει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα Χ της εταιρείας. Διαθέτει μια άκρως δυναμική και νεανική εμφάνιση από όποια γωνιά και να το δεις. Συνδυάζει το στιβαρό προφίλ ενός Χ μοντέλου αλλά και τα χαρακτηριστικά ενός coupe. Άνετοι χώροι, ποιότητα κατασκευής και τελευταία λέξη της τεχνολογίας συνθέτουν τον εσωτερικό χώρο του Χ2 που διαθέτει μια μεγάλη λίστα επιλογών στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό της. Μεταξύ αυτών και την τελευταία γενιά του BMW ConnectedDrive και την τελευταία έκδοση BMW Connected App. 

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Close