Αγορά

05 Apr, 2019 Ώρα 11:27

Διάκριση για την εταιρεία Ψάλτης στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS

Thumbnail

H Εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της. Στο πέμπτο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία πετρελαιοειδών τίμησε την Κυπριακή εταιρεία με δύο βραβεία στο χώρο του marketing και των πωλήσεων. Ποιο συγκεκριμένα, το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS διεξήχθη πριν μερικές μέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Close

 

 

Εκεί όπου η ΕΝΕΟΣ τίμησε την εταιρεία Ψάλτης με τα βραβεία Highest commitment, Sales and Growth και Top Marketing award. Βραβεία τα οποία παραδίδονται στην κορυφαία Κυπριακή εταιρεία ανταλλακτικών για τέταρτη και τρίτη χρονιά αντίστοιχα, δείχνοντας έτσι τη δυναμική αλλά και τη διαχρονικά ανοδική πορεία της εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά.

Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν οι εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Δημήτρης Ψάλτης, Νικόλας Ψάλτης και Ανδρέας Ψάλτης, και ο Marketing Manager Κος Μάνος Τρούλης όπου παρέλαβαν και τις διακρίσεις.

Close

 

 

Το Συνέδριο διοργάνωσε η παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία JX Nippon Oil & Energy Corporation, κορυφαία  πετρελαιοπαραγωγός εταιρεία στην Ιαπωνία, τα προϊόντα της οποίας είναι ευρέως γνωστά με την ονομασία ENEOS. Τα προϊόντα ENEOS Motor Oil αντιπροσωπεύονται στην Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά. 

Η εταιρεία Εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά είναι μια από τις μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο η οποία εισάγει μεταξύ άλλων και τα κορυφαία λιπαντικά Ιαπωνίας ENEOS. Παράλληλα, είναι ο κύριος χορηγός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον τόπο μας τόσο σε επίπεδο πρωταθλημάτων όσο και πληρωμάτων αφού τα λογότυπα της εταιρείας κοσμούν δεκάδες αγωνιστικά αυτοκίνητα διαφόρων κατηγοριών.

23 Jan, 2020 Ώρα 22:00

Ήδη 400 Bugatti Chiron έχουν πουληθεί και απομένουν άλλες 100

Thumbnail

Το 2021 θα ολοκληρωθεί η παραγωγή της Bugatti Chiron, ένα hyper car το οποίο αποδίδει 1.500 ίππους κα η αξία του ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Close

_

 

Close

0-100 σε 2,4 δευτερόλεπτα!

Το εντυπωσιακό μοντέλο θα παραχθεί συνολικά σε 500 μονάδες και μέχρι στιγμής ήδη έχουν πουληθεί οι 400. Η Chiron εφοδιάζεται από έναν  W16 κινητήρα χωρητικότητας 8.0 λίτρων quad-turbo απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής.

Close

Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,4 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 6,6 ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ./ώρα.

_