Αγορά

03 Apr, 2023 Ώρα 15:56

Διεκδίκησε ένα ζευγάρι αυθεντικά γυαλιά ηλίου ZIPPO!

Thumbnail

Τα γυαλιά ηλίου Zippo, με ανθεκτικούς φακούς και άριστη οπτική ευκρίνεια είναι ίσως τα πιο ιδανικά γυαλιά για οδήγηση. Σχεδιασμένα στην Ιταλία και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες CEE. Είναι άνετα, κομψά και ιδανικά για κάθε περίσταση. Φοριούνται ευχάριστα τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες. Με προστασία UV400, φιλτράρουν το 99,9% των επιβλαβών UVA και UB ακτινών του ηλίου και εξαλείφουν τις επιβλαβείς αντανακλάσεις στο δρόμο και άλλες επιφάνειες. Συνοδεύονται με μαλακή θήκη.

Close

Κάνε εγγραφή εδώ και διεκδίκησε ένα ζευγάρι αυθεντικά γυαλιά ηλίου ZIPPO!

 

Close
01 Jun, 2023 Ώρα 12:37

Επίσημη παρουσίαση του πολυβραβευμένου Hyundai Ioniq 6 στην Κύπρο!

Thumbnail

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, στους κήπους του Garden Day & Night, έγινε χθες η πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο του νέου, ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 6.

Close

Το ηλεκτρικό IONIQ 6 έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους της Ευρώπης θριαμβευτικά, αφού απέσπασε τις υψηλότερες διακρίσεις στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

 

Close

 

Το IONIQ 6 έγινε το δεύτερο συνεχόμενο ηλεκτρικό της Hyundai που αποσπά τρία παγκόσμια βραβεία μαζεμένα, μετά το IONIQ 5, το οποίο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία. Το νέο ηλεκτρικό της Hyundai μπορεί να φορτιστεί 10 - 80% σε μόλις 18 λεπτά και έχει αυτονομία μέχρι 614 χιλιόμετρα.

Close

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και ειδικοί σε θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CTC AUTOMOTIVE LTD, Γιώργος Κοζάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεχόμενη ανοδική πορεία της μάρκας Hyundai και τη δέσμευση της για παραγωγή 17 νέων ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2030, με απόλυτη προσήλωση σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

 

 

Ο Διευθυντής της HYUNDAI στην Κύπρο, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Hyundai τα τελευταία χρόνια ενώ ακολούθησε παρουσίαση του νέου μοντέλου, IONIQ 6 από τον Product Manager της Hyundai Αντώνη Αντωνίου.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση: