Αγορά

20 Jan, 2020 Ώρα 10:09

Εγκαίνια νέου Εκθεσιακού χώρου της Ford στην Πάφο

Thumbnail

Η Michaels Automotive  μέσα στα πλαίσια αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το κοινό της πόλης και επαρχίας Πάφου, προχώρησε στη  λειτουργία του νέου Εκθεσιακού χώρου της FORD, στην Πάφο, (Λεωφόρος Δημοκρατίας 31).

Close

 

 

Τα εγκαίνια του νέου Εκθεσιακού χώρου, τέλεσε  ο Έντιμος Δήμαρχος Πάφου κύριος Φαίδωνας Φαίδωνος στην παρουσία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου, που τέλεσε και τον Αγιασμό. 

 

Close
24 Feb, 2020 Ώρα 09:45

Mε Volvo S90 ενισχύθηκε η Κυβέρνηση

Thumbnail

Με σκανδιναβική ασφάλεια και πολυτέλεια  ενισχύθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (ΥΜΕΕ), καθότι η CTC AUTOMOTIVE LTD παρέδωσε στόλο από  Volvo S90 για χρήση από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Close

Το κορυφαίο Volvo S90 sedan με κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας  χαρίζει μία διαισθητική διασύνδεση οθόνης αφής που συνδυάζει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, την πλοήγηση, τις συνδεδεμένες υπηρεσίες και τις εφαρμογές ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο, όπως Spotify, Pandora και TuneIn. Η οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων.

Η ηγετική θέση της Volvo στον τομέα της ασφάλειας αυτοκινήτων επιβεβαιώνεται με το S90. Η τεχνολογίες Intellisafe και City Safety ανιχνεύουν πιθανούς κινδύνους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία ραντάρ και κάμερας και βοηθούν στην αποτροπή ατυχημάτων. Το Volvo S90 διαθέτει επίσης ανεπτυγμένα συστήματα βοήθησης οδήγησης όπως σύστημα ημιαυτόματης οδήγησης  Pilot Assist.

Close