04 Νοε., 2019 Ώρα 15:57

Ειδική τιμή για το αυτόματο Renault Captur από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Renault στην Κύπρο, προσφέρει το αυτόματο Renault Captur στην ειδική τιμή των €16,900. Η ειδική τιμή αφορά το Compact SUV της γαλλικής εταιρείας με τον βενζινοκινητήρα των 1.3 λίτρων, τούρμπο, απόδοσης 150 ίππων. 

Close

Το Captur, το πρώτο μικρό SUV στην ιστορία της Renault,  είναι ένα μοντέλο που διαθέτει ένα καθόλα σύγχρονο σχεδιασμό, έξυπνη διαχείριση χώρων αλλά και πληθώρα τεχνολογικών στοιχείων άνεσης και ασφάλειας. Συνδυάζει την υψηλή θέση οδήγησης ενός SUV με τους χώρους ενός πολυμορφικού ενώ, με την οδηγική ευχαρίστηση που προσφέρει ένα hatchback μοντέλο, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αγοραστών.

Σχεδιαστικά το Captur ακολουθεί την ταυτότητα της εταιρείας με τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα, τις πλευρικές γραμμές και το τεράστιο σήμα της γαλλικής εταιρείας στη μάσκα ενώ διατίθεται με ξεχωριστά χρώματα για αμάξωμα και οροφή. Επίσης, το Captur είναι εφοδιασμένο με εργοστασιακό GPS που περιλαμβάνει και το χάρτη της Κύπρου.

Close
 
Close

 

Χαρακτηριστικά, που σε συνδυασμό με τη χαμηλή του τιμή, το μοντέλο άνετα μπορεί να πάρει τον τίτλο της καλύτερης σχέσης τιμής / αγοράς. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ειδική αυτή τιμή για το αυτόματο Captur των 150 ίππων αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.