Αγορά

29 Jun, 2020 Ώρα 14:02

Ειδική τιμή για το Mitsubishi Outlander από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει το τετρακίνητο Mitsubishi Outlander με τον κινητήρα των δύο λίτρων, αυτόματο στην τιμή των €26,900 μαζί με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Πρόκειται για ένα μεσαίο SUV που βρίσκεται ήδη στην τρίτη του γενιά και διέθεσε στην αγορά δύο σχεδόν εκατομμύρια οχήματα ενώ ανέβηκε και στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του στην Ευρώπη.

Close

Ο δίλιτρος 16βάλβιδος MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System) κινητήρας αποδίδει 150 ίππους και 195 Nm ροπής που του χαρίζουν  εντυπωσιακές επιδόσεις, εξαιρετική επιτάχυνση ποιότητα κύλισης. Παράλληλα, προσφέρει μια συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου της τάξης των 7.5 λίτρων ανά εκατό χιλιόμετρα και 171g/km στις εκπομπές ρύπων. Το καθόλα σύγχρονο Outlander ξεχωρίζει από το δυναμικό του σχεδιασμό, τους άνετους και εργονομικούς χώρους για οδηγό και επιβάτες αλλά και τη σύγχρονη τεχνολογία που προσφέρει, καθιστώντας το σαν ένα από τα κορυφαία μοντέλα της αγοράς με εντυπωσιακή σχέση αξίας / αγοράς (value for money).

 

Close

 

Αυτό φαίνεται και από τη σημαντική διάκριση κατέκτησε το Mitsubishi Outlander στις ΗΠΑ αφού αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μοντέλο με το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία του.  Πιο συγκεκριμένα το Oulander έχει τιμηθεί με το βραβείο «πενταετές κόστους» 2020 από το φημισμένο «Kelley Blue Book» και αφορά μια πενταετή περίοδο λειτουργίας. Το Outlander το 2020 ξεπέρασε με διαφορά τους αντιπάλους του σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες οχημάτων.

Close
Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Περισσότερα για το μοντέλο της προσφοράς εδώ.

 

26 Jan, 2021 Ώρα 13:08

Παραδόθηκε το πρώτο ΜΑΝ TGX στην Κυπριακή αγορά από την Unicars Pro Solutions

Thumbnail

Παραδόθηκε από την Unicars Pro Solutions, το πρώτο ΜΑΝ TGX τρίτης γενιάς στην Κυπριακή αγορά. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, διευθυντικών στελεχών και προσωπικού της Unicars.

Close

 

 

Tο νέας γενιάς MAN TGX διαθέτει τον ελαφρύτερο τράκτορα της κατηγορίας (πετυχαίνοντας μεγαλύτερο ωφέλιμο βάρος) με απόβαρο μόλις 7500 κιλά εφοδιασμένο με το νέο κινητήρα της ΜΑΝ ‘D38’ απόδοσης 640 με χωρητικότητα 16 χιλιάδων λίτρων. Ένας κινητήρας που προσφέρει μέγιστη άνεση, απόδοση αλλά και οικονομία καύσιμου. Tο MAN TGX (TG 3) αποτελεί την νέα γένια του δημοφιλέστερου μοντέλου της MAN που για ακόμη μια φορά θέτει ψηλά τον πήχη αφού ανταποκρίνεται τέλεια στις απαιτήσεις των μεταφορών, είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε στη σκληρή εργοταξιακή χρήση. Ο συνδυασμός της χαμηλής κατανάλωσης και η ιδανική ισχύς έχουν εδραιώσει το TXG σαν τον αξιόπιστο και ανθεκτικό πρωταθλητή των επαγγελματιών ανά το παγκόσμιο.

 

Close

 

Τα κλειδιά του νέου οχήματος παρέδωσε στο νέο ιδιοκτήτη ο κ. Δημήτρης Σκούφης, Business Unit Manager της Unicar Pro Solutions όπου αναφέρθηκε εκτεταμένα στις δυνατότητες αλλά και στις τεχνολογικές καινοτομίες του φορτηγού της ΜΑΝ που πρόσφατα βραβεύτηκε με τον τίτλο του «Truck of the Year 2021». 

 

 

H παράδοση του υπερσύγχρονου MAN TGX συνέπεσε με την έναρξη λειτουργίας της Unicars PRO Solutions (VW Commercial, MAN Truck and Bus, NEOPLAN, MAN-TopUsed και SCHMITZ Cargobull authorised service partner) που έχει σαν στόχο την παροχή τεχνογνωσίας για την σωστή επιλογή επαγγελματικού οχήματος καθώς και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών after sales. Με αυτό τον τρόπο, η Unicars, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος επαγγελματίας, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή. Μέσω της Unicars Pro Solutions , η Unicars αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη δίπλα στον Κύπριο επαγγελματία με λύσεις για κάθε του ανάγκη.