Αγορά

07 Apr, 2023 Ώρα 15:25

Είσαι μοτοσυκλετιστής; Τότε το Bike Maze θα σε ενθουσιάσει!

Thumbnail

Η νέα ιστοσελίδα του Bike Maze είναι πλέον εδώ και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την επίσημη εκκίνησή της! 

Close

Είσαι λάτρης των μοτοσυκλετών και αναζητάς το ιδανικό ρούχο και αξεσουάρ για να σε συνοδεύσει στις εξορμήσεις σου; Η Bike Maze είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Στην ιστοσελίδα τους θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από στυλάτα και λειτουργικά ρούχα και αξεσουάρ για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Αναζήτησαν και επίλεξαν τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσουν κομψά και άνετα ρούχα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο δρόμο.

Close

Είναι σημαντικό για εμάς να παρέχουμε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών στους πελάτες μας. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε εύκολους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής και γρήγορη αποστολή σε όλο τον κόσμο. 

 

Close

bikemaze2

 

 

Δελτίο τύπου

————-

Bike Maze: Ride in Style with Our Motorcycle Clothing and Accessories!

Are you looking for the perfect clothing and accessories to accompany you on your motorcycle rides? Look no further than BIKE MAZE! Our stylish brand offers a wide variety of motorcycle products designed to keep you comfortable and fashionable during your outings.

Bike Maze is a new and unique brand that offers its own designs and products. Our website is carefully designed and offers a pleasant browsing experience, with a wide range of products.

We are proud of our collection and confident that you will find the perfect piece to suit your style. Our slogan, "ride in style with Bike Maze," emphasizes our commitment to providing the best motorcycle clothing and accessories. Visit our website today and ride in style with Bike Maze.

10 Apr, 2024 Ώρα 19:01

Το αυτόματο Dacia Duster στην τιμή των €22.900 από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Η Dacia είναι η μάρκα που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, παρουσιάζοντας σύγχρονα μοντέλα στη σωστή τιμή. Ο Όμιλος Πηλακούτα έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο αυτή την εκπληκτική σχέση αξίας / αγοράς προσφέροντας το Dacia Duster στην τιμή των €22.900 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Close

Το καθόλα επιτυχημένο Dacia Duster πολύ γρήγορα έγινε ένα εμβληματικό μοντέλο τόσο για τη Dacia όσο και για ολόκληρη τη βιομηχανία. Από το 2010, το μοντέλο γνώρισε μια τεράστια εμπορική επιτυχία με περισσότερες  από δύο εκατομμύρια πωλήσεις σε πάνω από εξήντα χώρες. 

 

Close

 

To οικογενειακό SUV της Dacia διακρίνεται για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, αφού διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως Υποβοήθηση Στάθμευσης και Κάμερα Οπισθοπορείας, Σύστημα Πολυμέσων και Bluetooth, Σταθεροποιητής Ταχύτητας, LED Φώτα Ημέρας, Αυτόματη Ενεργοποίηση Φώτων, Λειτουργία ECO mode και Ράγες Οροφής.

Close

Η Dacia είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος αγοραστής με χαμηλή τιμή αγοράς. Μια στρατηγική που την καθιέρωσε στη συνείδηση των αγοραστών και είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβάσει την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα μοντέλα της Dacia προσφέρονται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 χλμ - ό,τι έρθει πρώτο), αντί 3 που ίσχυε μέχρι τώρα. Παράλληλα, η επέκταση της εγγύησης σε 5 χρόνια στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών και ιδιοκτητών κατά την περίοδο κάλυψης, επιτρέποντας επίσης τόσο στους ιδιώτες χρήστες όσο και στους εμπορικούς φορείς να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις μπορεί κάποιος να δει και να οδηγήσει όλη τη γκάμα της Dacia όπως τα Sandero, Sandero Stepway, Jogger, Duster και Spring 100% Ηλεκτρικό.