Αγορά

07 Apr, 2023 Ώρα 15:25

Είσαι μοτοσυκλετιστής; Τότε το Bike Maze θα σε ενθουσιάσει!

Thumbnail

Η νέα ιστοσελίδα του Bike Maze είναι πλέον εδώ και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την επίσημη εκκίνησή της! 

Close

Είσαι λάτρης των μοτοσυκλετών και αναζητάς το ιδανικό ρούχο και αξεσουάρ για να σε συνοδεύσει στις εξορμήσεις σου; Η Bike Maze είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Στην ιστοσελίδα τους θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από στυλάτα και λειτουργικά ρούχα και αξεσουάρ για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Αναζήτησαν και επίλεξαν τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσουν κομψά και άνετα ρούχα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο δρόμο.

Close

Είναι σημαντικό για εμάς να παρέχουμε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών στους πελάτες μας. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε εύκολους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής και γρήγορη αποστολή σε όλο τον κόσμο. 

 

Close

bikemaze2

 

 

Δελτίο τύπου

————-

Bike Maze: Ride in Style with Our Motorcycle Clothing and Accessories!

Are you looking for the perfect clothing and accessories to accompany you on your motorcycle rides? Look no further than BIKE MAZE! Our stylish brand offers a wide variety of motorcycle products designed to keep you comfortable and fashionable during your outings.

Bike Maze is a new and unique brand that offers its own designs and products. Our website is carefully designed and offers a pleasant browsing experience, with a wide range of products.

We are proud of our collection and confident that you will find the perfect piece to suit your style. Our slogan, "ride in style with Bike Maze," emphasizes our commitment to providing the best motorcycle clothing and accessories. Visit our website today and ride in style with Bike Maze.

01 Jun, 2023 Ώρα 12:37

Επίσημη παρουσίαση του πολυβραβευμένου Hyundai Ioniq 6 στην Κύπρο!

Thumbnail

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, στους κήπους του Garden Day & Night, έγινε χθες η πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο του νέου, ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 6.

Close

Το ηλεκτρικό IONIQ 6 έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους της Ευρώπης θριαμβευτικά, αφού απέσπασε τις υψηλότερες διακρίσεις στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

 

Close

 

Το IONIQ 6 έγινε το δεύτερο συνεχόμενο ηλεκτρικό της Hyundai που αποσπά τρία παγκόσμια βραβεία μαζεμένα, μετά το IONIQ 5, το οποίο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία. Το νέο ηλεκτρικό της Hyundai μπορεί να φορτιστεί 10 - 80% σε μόλις 18 λεπτά και έχει αυτονομία μέχρι 614 χιλιόμετρα.

Close

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και ειδικοί σε θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CTC AUTOMOTIVE LTD, Γιώργος Κοζάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεχόμενη ανοδική πορεία της μάρκας Hyundai και τη δέσμευση της για παραγωγή 17 νέων ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2030, με απόλυτη προσήλωση σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

 

 

Ο Διευθυντής της HYUNDAI στην Κύπρο, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Hyundai τα τελευταία χρόνια ενώ ακολούθησε παρουσίαση του νέου μοντέλου, IONIQ 6 από τον Product Manager της Hyundai Αντώνη Αντωνίου.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση: