Αγορά

09 Feb, 2024 Ώρα 13:35

Ελαφρύς, φορητός, εύχρηστος πυροσβεστήρας για το αυτοκίνητο και το σπίτι.

Thumbnail

Η εταιρεία Alltec Fire Protection Products & Services Ltd σε συνεργασία με τη Lysismart Solutions Ltd, παρουσιάζουν στην αγορά της Κύπρου έναν ασφαλές, μη τοξικό και μη επιβλαβές για το περιβάλλον, φορητό πυροσβεστήρα. 

Close

Πολύ εύχρηστος και ελαφρύς, κάτω από 0.5Kg, ο φορητός πυροσβεστήρας Extingo κυκλοφορεί σε 2 μοντέλα, των 50 και των 100 δευτερολέπτων, χρόνος πολύ μεγαλύτερος από αντίστοιχης κατηγορίας συμβατικούς πυροσβεστήρες. Χωράει εύκολα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και δεν ενέχει κίνδυνο από τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται εντός του κατά τους θερινούς μήνες.

Έχει διάρκεια ζωής 18 χρόνια και δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση. Είναι κατάλληλος για χρήση σε φωτιές κατηγορίας A, B, C, Electrical και F. Δηλαδή για φωτιές σε ξύλο, χαρτί, ρούχα, έπιπλα, πλαστικά, βενζίνη, οργανικούς διαλύτες, προπάνιο, βουτάνιο, φυσικό αέριο, μαγειρικά λάδια και λίπη, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ηλεκτρικές συσκευές ή καλώδια με τάση μέχρι και 20kV.

Close

 

 

Ο Extingo  κατασκευάζεται στην Ιταλία. Εμπεριέχει άλατα καλίου συμπιεσμένα σε στερεά μορφή και ως εκ τούτου το περιεχόμενο του δεν βρίσκεται υπό πίεση όπως συμβαίνει στους συμβατικούς πυροσβεστήρες CΟ2 και σκόνης. Αυτό συμβάλει και στην προστασία των χρηστών από τυχόν ατυχήματα ή λανθασμένη χρήση, καθώς η ενεργοποίηση του γίνεται μόνο με την απασφάλιση του πλαστικού πυροκροτητή, ενώ το αέριο που δημιουργείται δεν είναι τοξικό, δεν δεσμεύει τα μόρια οξυγόνου και δεν εκκρίνεται σε θερμοκρασίες που αποτελούν κίνδυνο για πρόκληση εγκαύματος όπως για παράδειγμα συμβαίνει στους πυροσβεστήρες CΟ2  (χαμηλότερη από μείον 30οC.

Για περισσότερες πληροφορίες και βίντεο με τη χρήση του Extingo επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.extingo.com.cy  μέσω της οποίας μπορείτε και να το αγοράσετε.

 

16 Feb, 2024 Ώρα 10:35

Η Renault προσφέρει εγγύηση 5 χρόνων ή 200.000 χλμ σε όλα τα εμπορικά της μοντέλα

Thumbnail

Τώρα ο επαγγελματίας έχει ακόμα ένα λόγο να προτιμήσει τα εμπορικά της Renault. Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει ότι όλα τα εμπορικά της γαλλικής μάρκας προσφέρουν 5ετή εγγύηση και 200.000 χιλιόμετρα (όποιο έρθει πρώτο) αντί 100.000 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Close

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα εμπορικά μοντέλα της Renault προσφέρονται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η πρωτοβουλία της επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στις 200.000 χιλιόμετρα θα προσφέρει στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων να συνεχίσουν να επωφελούνται από την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, θα επιτρέπει στις εταιρείες να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Close

 

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Όμιλος Πηλακούτα έχει δημιουργήσει ξεχωριστό συνεργείο για τα εμπορικά της Renault στη Λευκωσία, στελεχωμένο με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Μια κίνηση που προσφέρει ακόμη περισσότερη αξία στον επαγγελματία αφού προσφέρεται άμεση εξυπηρέτηση και  - το σημαντικότερο – μειώνεται ο χρόνος παραμονής του επαγγελματικού οχήματος στο συνεργείο.

Close

 

 

Συνοψίζοντας τα πιο πάνω, τα εμπορικά Kangoo, Traffic και Master αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για τον επαγγελματία. Κάτι που ήδη φαίνεται και από την προτίμηση του κοινού στη Γαλλική μάρκα αφού, το 2023, κατάφερε να ανεβάσει το ποσοστό πωλήσεων των αυτοκινήτων της στην Κυπριακή αγορά κατά 9.6% σε σύγκριση με το 2022.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δει από κοντά όλη γκάμα των επαγγελματικών Van της Renault στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.