Αγορά

03 Feb, 2020 Ώρα 11:06

Εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων της Porsche στην Κυπριακή αγορά

Thumbnail

Με το εντυπωσιακό +30% στις παραδόσεις οχημάτων έκλεισε το 2019 η εταιρεία Α.Ι.Motokinisi Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο. Η εταιρεία κατάφερε να διαθέσει 161 οχήματα στην αγορά της Κύπρου σε σύγκριση με 124 το 2018. Αποτέλεσμα, η άνοδος της τάξης του 30% για τα αυτοκίνητα της θρυλικής γερμανικής εταιρείας.

Close

 

 

Η γκάμα των SUV της Porsche ήταν αυτή που σήκωσε το βάρος της. Πιο συγκεκριμένα, τη μεγαλύτερη αύξηση σημείωσε το premium compact SUV, το Porsche Macan. Το καθαρόαιμο sportscar στη γκάμα της Porsche διέθεσε 54 μοντέλα στην αγορά, αριθμός που ήταν ο διπλάσιος σε σύγκριση με το 2018. Αύξηση της τάξης του 44% σημείωσε η ναυαρχίδα των SUV της Porsche, το Cayenne με 52 μοντέλα (36 το 2018). Το τρίτο μοντέλο της Porsche με τη μεγαλύτερη αύξηση ποσοστού σε πωλήσεις στην Κύπρο ήταν η 911 που σημείωσε αύξηση της τάξης του 15%.

Ο κ. Άλκης Ιακωβίδης, ιδιοκτήτης της A.I.Motokinisi Ltd τόνισε. «Η επιτυχία μας αυτή είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλείας και της αφοσίωσης των ανθρώπων της εταιρείας μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακούραστα τις υπηρεσίες μας προς τους σημερινούς αλλά και μελλοντικούς πελάτες μας. Θέτουμε συνειδητά τον πήχη ψηλά γιατί αγαπούμε το προϊόν μας και γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας». 

Close

 

 

Η πετυχημένη πορεία των αυτοκινήτων της Porsche στην Κυπριακή αγορά είναι αντίστοιχη με την πορεία του εργοστασίου στην παγκόσμια αγορά κατά το 2019. Κατά το 2019 η γερμανική εταιρεία παρέδωσε στους πελάτες της 280.800 οχήματα, κάτι που αντιστοιχεί σε μια αύξηση της τάξης του 10% σε σύγκριση με το 2018. Μια παρόμοια πορεία αναμένεται και κατά τη φετινή χρονιά με την έλευση της αμιγώς ηλεκτρικής Taycan που ήδη σημειώνει ενδιαφέρον παγκόσμια.

13 Feb, 2020 Ώρα 15:04

Το απόλυτο SUV σπάει ρεκόρ πωλήσεων κι ο Όμιλος Πηλακούτα γιορτάζει με μοναδικές προσφορές

Thumbnail

Το NISSAN QASHQAI κερδίζει την πρωτιά σε πωλήσεις και αναδεικνύεται ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην κατηγορία του. Το απόλυτο SUV με τα μοναδικά χαρίσματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έχει κατακτήσει την αγορά και ο Όμιλος Πηλακούτα έχει κάθε λόγο να γιορτάζει τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Ασυναγώνιστες προσφορές και σούπερ εκπλήξεις σάς περιμένουν, αυτό τον Φεβρουάριο στους εκθεσιακούς χώρους της NISSAN σε όλη την Κύπρο.

Close

Τόσο η αποδεδειγμένα έξυπνη σχεδίαση όσο και τα μοναδικά συστήματα τεχνολογίας έδωσαν στο NISSAN QASHQAI απίστευτη ώθηση για να σκαρφαλώσει στη λίστα προτίμησης του αγοραστικού κοινού. Το απόλυτο crossover συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με άριστη αεροδυναμική, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα οδήγησης σε κάθε διαδρομή.

Το NISSAN QASHQAI όμως χαράζει νέα εποχή και στον τομέα της ασφάλειας δημιουργώντας καινούργια δεδομένα, με το σύστημα Intelligent Mobility, για μια οδήγηση γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Close

Από τα έξυπνα χαρακτηριστικά ασφάλειας που σας υποστηρίζουν, μέχρι τις τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, τα ευφυή συστήματα οδήγησης της Nissan, μεταφέρουν την οδηγική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Το Nissan Intelligent Mobility φέρνει εσάς και το QASHQAI σας πιο κοντά μέσω των τεχνολογιών Intelligent Driving που προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά και ικανότητα ελέγχου. Είναι σαν ένα χέρι βοήθειας όταν το χρειάζεστε. Δεν οδηγείτε πια μόνοι! Ένα έξυπνο σύστημα που προάγει την οδηγική εμπειρία σε ανώτερο επίπεδο, βελτιώνοντας την καθημερινή επαφή του οδηγού με τον δρόμο. Η οδήγηση ενός NISSAN QASHQAI αποτελεί πια συναρπαστική εμπειρία. 

Close

Οι προσφορές ισχύουν για τον μήνα Φεβρουάριο και μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τον απόλυτο crossover «σύντροφο» στον δρόμο, που προσφέρεται με 7 χρόνια εγγύηση.