Αγορά

23 Sep, 2022 Ώρα 11:40

Ετοιμοπαράδοτα Renault Kadjar από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει τη διάθεση ετοιμοπαράδοτων Renault Kadjar από τους εκθεσιακούς του χώρους. Το Renault Kadjar είναι ουσιαστικά το μοντέλο που τοποθέτησε τη γαλλική εταιρεία στην ιδιαίτερα σημαντική κατηγορία των SUV. Πρόσφατα πέρασε στο στάδιο της ανανέωσης αποκτώντας μια πιο σύγχρονη εμφάνιση, νέους κινητήρες και ψηλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.  

Close

 

 

Το μοντέλο έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το 2015 ενώ το 2018 πέρασε από μια διαδικασία ανανέωσης με τη Renault να το εξοπλίζει με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία τους τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της συνδεσιμότητας. Το ανανεωμένο Kadjar βασίζεται στην CMF-C πλατφόρμα του Ομίλου.

Το μοντέλο προσφέρεται στην Κυπριακή αγορά με ένα κινητήρα βενζίνης του Ομίλου της Renault στα 1.3 λίτρα, τούρμπο. Αποδίδει 140 ίππους και 240 Nm ροπής ενώ τα εκατό χιλιόμετρα από στάση φθάνουν σε 10,4 δευτερόλεπτα. Το μοντέλο προσφέρεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων ενώ ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει στη διάθεση του τα επτά χρόνια ή 100 χιλιάδες χιλιόμετρα εργοστασιακής εγγύησης της Renault.

Close

 

 

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος προσφέρει στο γαλλικό μοντέλο μεγάλες δυνατότητες κατά την κίνηση εκτός δρόμου ενώ στο εσωτερικό του Kadjar εντυπωσιάζουν, τόσο η ποιότητα των υλικών όσο και η άνεση. Προσφέρεται με το επίπεδο εξοπλισμού Techno και περιλαμβάνει όλα όσα εκεί θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος οδηγός. Ξεχωρίζει η νέα οθόνη αφής και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων R-LINK 2 ενώ προσφέρεται εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης με τους χάρτες της Κύπρου!

05 Oct, 2022 Ώρα 15:22

Στην Κύπρο βρίσκεται η νέα γενιά του Honda Civic e:HEV

Thumbnail

Η νέα 11η γενιά του εμβληματικού, παγκόσμιου συμπαγούς μοντέλου της Honda βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της Galatariotis Motors. Πρόκειται για το νέο Civic e:HEV που γίνεται τώρα το επόμενο μοντέλο της μάρκας που εφοδιάζεται με το προηγμένο υβριδικό σύστημα e:HEV, το οποίο συνιστά και το μοναδικό διαθέσιμο κινητήριο σύνολο, και εκπληρώνει το στόχο της Honda να εξ ηλεκτρίσει όλα τα Ευρωπαϊκά mainstream μοντέλα της.

Close

 

 

Συνεχίζοντας μία επιτυχημένη κληρονομιά πενήντα χρόνων, το Civic παραμένει ένα κορυφαίο, πρακτικό αυτοκίνητο, αναβαθμισμένο ποιοτικά και αισθητικά, με ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Από το 1972 που κυκλοφόρησε, το Civic έχει πουλήσει πάνω από 27.5 εκατομμύρια μονάδες σε 170 χώρες. Το νέο Civic βασίζεται στην επιτυχία των προηγούμενων γενεών και υπόσχεται να θέσει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία.

Διαθέτει ένα μοντέρνο και συνάμα σπορ σχεδιασμό. Το μεγαλύτερο κατά 35mm μεταξόνιο προσφέρει πιο μεγάλους και άνετους χώρους στην καμπίνα των επιβατών. Χώρος στον οποίο μπορεί κάποιος εύκολα να αντιληφθεί το μέγεθος της ανανέωσης με νέα υψηλής ποιότητας υλικά, άπλετη άνεση και εργονομία αλλά και ένα πλούσιο τεχνολογικό πακέτο ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας. Το νέο Civic διαθέτει επίσης την εκτεταμένη γκάμα προηγμένων χαρακτηριστικών ασφάλειας και βοηθημάτων οδηγού που προσφέρει το βραβευμένο σύστημα Honda SENSING. 

Close

 

 

Η αποδεδειγμένη τεχνολογία e:HEV (hybrid electric vehicle) της Honda προσφέρεται στάνταρ και περιλαμβάνει μία νέα μπαταρία ιόντων λιθίου με 72 κυψέλες και δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες σε συνδυασμό με ένα πρόσφατα εξελιγμένο 2λιτρο κινητήρα που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson. Συνδυαστικά, το σύστημα μετάδοσης κίνησης αποδίδει μέγιστη ισχύ 184 ίππους και 315 Nm ροπής. Κάτω από τα πίσω καθίσματα βρίσκεται η τελευταία έκδοση της ευφυούς μονάδας Intelligent Power Unit που προσφέρει μία αίσθηση άμεσης ροπής και ισχυρής επιτάχυνσης, σε συνδυασμό με εξαιρετική αποδοτικότητα. Το προηγμένο σύστημα έχει τη δυνατότητα να εναλλάσσεται απρόσκοπτα μεταξύ των λειτουργιών EV, Hybrid και Engine, χωρίς καμία παρέμβαση από τον οδηγό. Τέσσερα προφίλ οδήγησης – Eco, Normal, Sport και ένα νέο Individual mode, που επιτρέπει τον ανεξάρτητο έλεγχο του κινητήρα, του κιβωτίου και της οθόνης ενδείξεων, μπορούν να επιλέγονται από τον οδηγό, για προσαρμογή της απόκρισης του οχήματος ανάλογα με τις απαιτήσεις. Το νέο Civic στοχεύει σε εκπομπές CO2 κάτω από 110 γραμμάρια το χιλιόμετρο, που αντιστοιχεί σε κατανάλωση κάτω από πέντε l/100km (WLTP).

Συνδυάζοντας μία εκλεπτυσμένη, απέριττη ‘καθαρή’ εξωτερική σχεδίαση, ένα premium φωτεινό και ευάερο εσωτερικό, προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης και ένα τέλειο μίγμα μειωμένης κατανάλωσης και υψηλών επιδόσεων, το νέο Civic e:HEV είναι το πιο δυναμικό, αποδοτικό και ασφαλές Civic όλων των εποχών.