Αγορά

24 Mar, 2023 Ώρα 18:44

Εξηλεκτρισμένα μοντέλα για όλες τις ανάγκες από τον Όμιλο Πηλακούτα με κρατική χορηγία

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εξηλεκτρισμένων μοντέλων στους εκθεσιακούς του χώρους, με δεκαεπτά συνολικά μοντέλα να εμπίπτουν στο σχέδιο κρατικής χορηγίας για ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid οχήματα.

Close

Η ολοκληρωμένη γκάμα των δεκαεπτά μοντέλων καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού και αποτελείται από πέντε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, με κρατική χορηγία €10,000, και δώδεκα Plug-in υβριδικά, με κρατική χορηγία €7,500, με επιλογές από μικρομεσαία μέχρι πολυτελή SAV αυτοκίνητα. 

Τις περισσότερες επιλογές από όλες τις μάρκες του Ομίλου προσφέρει η BMW με τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και επτά συνολικά Plug-in υβριδικά. Αρχή με το i4, ένα τετράθυρο ηλεκτρικό που συνδυάζει την ευρυχωρία και πρακτικότητα αυτής της αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας με τις σπορ ικανότητες για τις οποίες φημίζεται η BMW. Τα SAV iX3 και iX1 συμπληρώνουν την αμιγώς ηλεκτρική γκάμα της μάρκας. Μοντέλα που συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων και τις διάσημες σπορ ικανότητες BMW με την άνεση, τη πολυδιάστατη λειτουργικότητα και την ευρυχωρία ενός Sports Activity Vehicle (SAV). Πέραν των πιο πάνω, η γκάμα του Γερμανού κατασκευαστή περιλαμβάνει άλλα επτά Plug-in υβριδικά μοντέλα. Πρόκειται για τις σειρές 2 Active Tourer, 3 series sedan και touring, 5 series sedan όπως και τα SUV X1, X2 και X3. Μοντέλα που, μεταξύ άλλων, προσφέρουν αθόρυβη εμπειρία οδήγησης σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία μεγάλης εμβέλειας.

Close

 

 

Το MINI Cooper SE είναι το πρώτο ηλεκτρικό ΜΙΝΙ στην ιστορία της μάρκας που προσφέρει γνήσια αίσθηση MINI με οδήγηση μηδενικών ρύπων αφού βασίζεται στην έκδοση του τρίθυρου μοντέλου με το συμβατικό κινητήρα το οποίο εξελίχθηκε με γνώμονα ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Στη γκάμα βρίσκεται και το Plug-in υβριδικό ΜΙΝΙ Countryman που προσφέρει, συνδυαστικά, 220 ίππους και 385 Nm ροπής.

 

 

Το Nissan Leaf αποτελεί σημείο αναφοράς για την εξέλιξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία μετρώντας περισσότερα από δέκα χρόνια καριέρας στην αγορά. Με πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών, το Nissan Leaf θεωρείται από τους πρωτοπόρους στο χώρο της ηλεκτρικής κινητικότητας. 

 

 

Τρία συνολικά plug-in υβριδικά μοντέλα περιλαμβάνει η γκάμα της Jaguar / Land Rover. Αρχή με το Jaguar Ε-Pace P300 ενώ ακολουθούν τα εμβληματικά Range Rover Evoque plug-in hybrid και το Discovery Sport plug-in hybrid. Μοντέλα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρική κίνησης με τις εντυπωσιακές επιδόσεις εκτός δρόμου και τα ψηλά επίπεδα τεχνολογίας και συνδεσιμότητας. Στους εκθεσιακούς χώρους της Renault συναντούμε το best seller Captur που είναι εφοδιασμένο με ένα plug-in υβριδικό σύνολο με τον κινητήρα στα 1.6 λίτρα TCe και απόδοση 160 ίππων.

Η εξηλεκτρισμένη γκάμα του Ομίλου Πηλακούτα:

Fully Electric

BMW:     i4, iX3, iX1

MINI:    MINI Electric

Nissan: Leaf

Close

 

Plug In Hybrid

BMW:    2 Series Active tourer 225xe, 3 series sedan, 3 series touring, 5 series sedan, X1, X2, X3

MINI:  Countryman

Jaguar: E-Pace

Land Rover: Range Rover Evoque, Land Rover Discovery

Renault: Captur

Γνωρίστε από κοντά όλα τα μοντέλα του Ομίλου Πηλακούτα και αποκτήστε τα με κρατική χορηγία.

25 Sep, 2023 Ώρα 15:28

Δύο γιγαντιαία Caterpillar 775G στην Cyfield από την CTC Automotive Ltd

Thumbnail

Σε τελετή, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Σιακόλα, έγινε η παράδοση δύο γιγαντιαίων dump trucks Caterpillar 775G από την CTC Automotive Ltd στην κατασκευαστική εταιρεία Cyfield, για χρήση στο λατομείο της εταιρείας στην Παρεκκλησιά. Πρόκειται για τα πιο μεγάλα βαρέου τύπου μηχανήματα Caterpillar που εισήχθηκαν μέχρι τώρα στην Κύπρο, με ικανότητα μεταφοράς πέραν των 70 τόνων, αξίας €1.600.000.

Close

 

 

Την τελετή τίμησε με την παρουσία της και η Πρέσβυς των Ηνωμένων Πολιτιών Αμερικής κα Julie Fisher, την δε εταιρεία Cyfield εκπροσώπησε η εκ των διευθυντών κα Δέσποινα Χρυσοχού.  Ο Επίτιμος Ισόβιος πρόεδρος του Ομίλου CTC, κ. Νίκος Κ. Σιακόλας καλωσορίζοντας  τους προσκεκλημένους και ευχαριστώντας τους για την παρουσία του, αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς με τις ΗΠΑ, αφού η CTC αντιπροσωπεύει την Caterpillar στην Κύπρο για πάνω από 90 χρόνια, με την οποία υπάρχει άριστη σχέση και πολύχρονη, επιτυχής συνεργασία. Διαβεβαίωσε δε την κα Fisher ότι ο Όμιλος των Εταιρειών CTC θα συνεχίσει και να αναπτύξει περαιτέρω τις εμπορικές σχέσεις, τόσο με τη Caterpillar, όσο και με άλλες Αμερικανικές εταιρείες.

 

Close

 

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της CTC Automotive Ltd κ. Γιώργος Κοζάκος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Cyfield βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του καταλόγου με τους πιο σημαντικούς πελάτες της CTC και της Caterpillar και αποτελεί σημαντικό συνεργάτη της εταιρείας.

Η Πρέσβυς των ΗΠΑ κα Julie Fisher, σε σύντομο χαιρετισμό της τόνισε με τη σειρά της τους στενούς δεσμούς και τις άριστες σχέσεις Κύπρου - ΗΠΑ και της CTC με τη μεγάλη Αμερικανική εταιρεία Caterpillar.

 

 

Η Caterpillar κατέχει τα σκήπτρα στην παγκόσμια κατασκευή υψηλής ποιότητας βαρέων μηχανημάτων, συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και μηχανών θαλάσσης με ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε όλους τους τομείς.

Τα δύο dump trucks 775G που παραδόθηκαν στην Cyfield είναι εξοπλισμένα με συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας, που προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα και ασφάλεια στον χειριστή, θα συμβάλουν δε σημαντικά στη μείωση του κόστους παραγωγής. Η άρτια καταρτισμένη τεχνική ομάδα της Caterpillar προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη και μετά την πώληση μέσα και από τη μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών εξαρτημάτων που διαθέτει. Ακολούθησε επίδειξη των μηχανημάτων.