Αγορά

06 Mar, 2023 Ώρα 13:08

Frotcom: Αντιμετώπιση αύξησης τιμών με ακριβή δεδομένα στόλου

Thumbnail

Καθώς οι τιμές αυξάνονται παγκοσμίως, η χρήση ακριβών δεδομένων στόλου μπορεί να είναι κρίσιμης σημασίας για τους διαχειριστές στόλου στο να προσδιορίσουν το πού πρέπει να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την παραγωγικότητα του στόλου οχημάτων τους.

Close

Το αυξανόμενο κόστος που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο σίγουρα επηρεάζει τους στόλους οχημάτων των εταιρειών. Ως εκ τούτου, είναι ολοένα και πιο επείγον οι εταιρείες να υιοθετηθούν αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπός τους και να αποφευχθούν τα αυξημένα εταιρικά έξοδα. Επιπλέον, αυτή η αύξηση της τιμής έχει σημειωθεί σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων, των υπηρεσιών συντήρησης, των αγορών οχημάτων, της ασφάλισης κ.λπ.

Σε αυτό το σενάριο, οι διαχειριστές στόλου μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακριβή δεδομένα στόλου για να προσδιορίσουν πού μπορούν να κάνουν αλλαγές για τη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες του στόλου, όπως η συμπεριφορά του οδηγού, οι διαδρομές που έχουν διανύσει τα οχήματα, οι τοποθεσίες τροφοδοσίας καυσίμων, ακόμη και το ποσό που πληρώνεται με κάρτες καυσίμων, μπορεί να είναι κρίσιμες για τους διαχειριστές στόλου προκειμένου να λάβουν καλύτερες αποφάσεις και να μειώσουν τα έξοδα του στόλου.

Close

Η συλλογή δεδομένων μέσω συστήματος Frotcom βοηθά στον εντοπισμό περιοχών όπου η εταιρεία σας μπορεί ακόμα να μειώσει το κόστος και να βελτιώσει την παραγωγικότητα ακόμη και όταν οι τιμές αυξάνονται, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη διαχείριση του στόλου. Μάθετε περισσότερα παρακάτω:

 

Close

Συλλέγει δεδομένα από οχήματα στόλου

Οι αναφορές διαχείρισης στόλου της Frotcom σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από τα οχήματα του στόλου σας και να βελτιστοποιείτε τις λειτουργίες σας. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε την απόδοση του στόλου με την πάροδο του χρόνου και να προσδιορίσετε τους δείκτες απόδοσης στους οποίους πρέπει να εργαστείτε.

 

Παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο

Με τη λειτουργία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και το χαρακτηριστικό Driver Coaching, μπορείτε να γνωρίζετε λεπτομερώς πώς οδηγούνται τα οχήματά σας σε πραγματικό χρόνο. Οι ακριβείς πληροφορίες που παρέχονται από αυτά τα καινοτόμα εργαλεία του συστήματος σας δίνουν τη δυνατότητα να αυξάνετε σταθερά την οδηγική απόδοση των οδηγών σας και να μειώνετε το κόστος συντήρησης καυσίμου και στόλου, ενώ παράλληλα αυξάνετε την παραγωγικότητά σας.

 

Χαρακτηριστικά που αποτρέπουν τις πιθανότητες ανθρώπινου λάθους και αυξάνουν την παραγωγικότητα

Το σύστημα διαχείρισης στόλου της Frotcom σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που σας επιτρέπουν να αυτοματοποιείτε συγκεκριμένες διαδικασίες και να βελτιώνετε την παραγωγικότητα του στόλου σας:

  • Παρακολούθηση οχημάτων GPS και παρακολούθηση αισθητήρων
  • Σχεδιασμός και παρακολούθηση διαδρομής
  • Διαχείριση καυσίμων και κόστους
  • Αυτόματη αναγνώριση οδηγού
  • Ενσωματωμένη πλοήγηση
  • Διαχείριση κινητού εργατικού δυναμικού
  • API (Ενσωμάτωση με εξωτερικό λογισμικό)
  • Ενοποίηση με πλατφόρμες ορατότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας
  • Ενσωμάτωση λογισμικού ανάλυσης αρχείων ταχογράφου (VDO fleet)
  • Ενοποίηση με ηλεκτρονικά συστήματα διοδίων

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη μείωση του κόστους και στη βελτίωση της παραγωγικότητας του στόλου σας, το σύστημα Frotcom μπορεί να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας Frotcom στην Κύπρο.

 

Σχετικά με την Frotcom

Η Frotcom είναι σήμερα παρούσα σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου τοπικών πιστοποιημένων συνεργατών της Frotcom. Το σύστημα Frotcom χρησιμοποιείται από χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο για τη διαχείριση στόλου και την παρακολούθηση οχημάτων GPS. Τη λύση έχουν υιοθετήσει τόσο μικροί όσο και μεγάλοι στόλοι με περισσότερα από χίλια οχήματα. Δείτε περισσότερα στο: www.frotcom.com

 

15 May, 2024 Ώρα 10:57

Η Renault γιορτάζει πέντε χρόνια στον Όμιλο Πηλακούτα και προσφέρει το Νέο Arkana στην τιμή των €24.900

Thumbnail

Το Renault Arkana είναι ένα μοναδικό μοντέλο με καινοτόμο coupe σχεδιασμό, τεχνολογία αιχμής και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, πάντα στα πρότυπα του Γάλλου κατασκευαστή. Ο Όμιλος Πηλακούτα, επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης πέντε χρόνων αντιπροσώπευσης των μοντέλων του Γαλλικού εργοστασίου στην Κυπριακή αγορά, προσφέρει το Νέο Renault Arkana στην επετειακή τιμή των €24.900.

Close

 

 

Το μοντέλο διαθέτει τον Mild Hybrid τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 1,3 λίτρων απόδοσης 140 ίππων με αυτόματο κιβώτιο ενώ προσφέρει μεγάλους χώρους και ένα ιδιαίτερα πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Στοιχεία που του προσφέρουν κορυφαία σχέση ποιότητας / τιμής για τον υποψήφιο αγοραστή  

Στον εξωτερικό σχεδιασμό ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα C, όπως και σε άλλα μοντέλα του εργοστασίου, ο έντονος προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και φυσικά η οροφή του που ορίζει και τον coupe χαρακτήρα του νέου Arkana.

Close

 

 

Εσωτερικά το γαλλικό μοντέλο διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας με την κεντρική κονσόλα να είναι ελαφρώς ανυψωμένη για μεγαλύτερη εργονομία. Εκεί όπου βρίσκεται και η κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός φτάνει τα 508 λίτρα ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος εκτοξεύεται στα 1.333 λίτρα.

Θυμίζουμε ότι στο Νέο Renault Arkana έχει απονεμηθεί η μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας Euro NCAP, καθιστώντας το σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον δρόμο. Διαθέτοντας τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς Advanced Systems Assistance Systems (ADAS) - το Arkana ενισχύει τη δέσμευση της Renault για την κατασκευή των ασφαλέστερων οχημάτων για τους πελάτες της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στη γκάμα του Νέο Renault Arkana υπάρχουν και οι εκδόσεις TCe 160 με τον, επίσης Mild Hybrid τούρμπο κινητήρα των 1.3 λίτρων 160 ίππων όπως και ο υβριδικός κινητήρας 1.6 λίτρων απόδοσης 145 ίππων. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το  αυτόματο κιβώτιο της Renault. Όλη η γκάμα των μοντέλων της Renault βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.