Αγορά

06 Mar, 2023 Ώρα 13:08

Frotcom: Αντιμετώπιση αύξησης τιμών με ακριβή δεδομένα στόλου

Thumbnail

Καθώς οι τιμές αυξάνονται παγκοσμίως, η χρήση ακριβών δεδομένων στόλου μπορεί να είναι κρίσιμης σημασίας για τους διαχειριστές στόλου στο να προσδιορίσουν το πού πρέπει να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την παραγωγικότητα του στόλου οχημάτων τους.

Close

Το αυξανόμενο κόστος που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο σίγουρα επηρεάζει τους στόλους οχημάτων των εταιρειών. Ως εκ τούτου, είναι ολοένα και πιο επείγον οι εταιρείες να υιοθετηθούν αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπός τους και να αποφευχθούν τα αυξημένα εταιρικά έξοδα. Επιπλέον, αυτή η αύξηση της τιμής έχει σημειωθεί σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων, των υπηρεσιών συντήρησης, των αγορών οχημάτων, της ασφάλισης κ.λπ.

Σε αυτό το σενάριο, οι διαχειριστές στόλου μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακριβή δεδομένα στόλου για να προσδιορίσουν πού μπορούν να κάνουν αλλαγές για τη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες του στόλου, όπως η συμπεριφορά του οδηγού, οι διαδρομές που έχουν διανύσει τα οχήματα, οι τοποθεσίες τροφοδοσίας καυσίμων, ακόμη και το ποσό που πληρώνεται με κάρτες καυσίμων, μπορεί να είναι κρίσιμες για τους διαχειριστές στόλου προκειμένου να λάβουν καλύτερες αποφάσεις και να μειώσουν τα έξοδα του στόλου.

Close

Η συλλογή δεδομένων μέσω συστήματος Frotcom βοηθά στον εντοπισμό περιοχών όπου η εταιρεία σας μπορεί ακόμα να μειώσει το κόστος και να βελτιώσει την παραγωγικότητα ακόμη και όταν οι τιμές αυξάνονται, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη διαχείριση του στόλου. Μάθετε περισσότερα παρακάτω:

 

Close

Συλλέγει δεδομένα από οχήματα στόλου

Οι αναφορές διαχείρισης στόλου της Frotcom σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από τα οχήματα του στόλου σας και να βελτιστοποιείτε τις λειτουργίες σας. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε την απόδοση του στόλου με την πάροδο του χρόνου και να προσδιορίσετε τους δείκτες απόδοσης στους οποίους πρέπει να εργαστείτε.

 

Παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο

Με τη λειτουργία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και το χαρακτηριστικό Driver Coaching, μπορείτε να γνωρίζετε λεπτομερώς πώς οδηγούνται τα οχήματά σας σε πραγματικό χρόνο. Οι ακριβείς πληροφορίες που παρέχονται από αυτά τα καινοτόμα εργαλεία του συστήματος σας δίνουν τη δυνατότητα να αυξάνετε σταθερά την οδηγική απόδοση των οδηγών σας και να μειώνετε το κόστος συντήρησης καυσίμου και στόλου, ενώ παράλληλα αυξάνετε την παραγωγικότητά σας.

 

Χαρακτηριστικά που αποτρέπουν τις πιθανότητες ανθρώπινου λάθους και αυξάνουν την παραγωγικότητα

Το σύστημα διαχείρισης στόλου της Frotcom σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που σας επιτρέπουν να αυτοματοποιείτε συγκεκριμένες διαδικασίες και να βελτιώνετε την παραγωγικότητα του στόλου σας:

  • Παρακολούθηση οχημάτων GPS και παρακολούθηση αισθητήρων
  • Σχεδιασμός και παρακολούθηση διαδρομής
  • Διαχείριση καυσίμων και κόστους
  • Αυτόματη αναγνώριση οδηγού
  • Ενσωματωμένη πλοήγηση
  • Διαχείριση κινητού εργατικού δυναμικού
  • API (Ενσωμάτωση με εξωτερικό λογισμικό)
  • Ενοποίηση με πλατφόρμες ορατότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας
  • Ενσωμάτωση λογισμικού ανάλυσης αρχείων ταχογράφου (VDO fleet)
  • Ενοποίηση με ηλεκτρονικά συστήματα διοδίων

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη μείωση του κόστους και στη βελτίωση της παραγωγικότητας του στόλου σας, το σύστημα Frotcom μπορεί να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας Frotcom στην Κύπρο.

 

Σχετικά με την Frotcom

Η Frotcom είναι σήμερα παρούσα σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου τοπικών πιστοποιημένων συνεργατών της Frotcom. Το σύστημα Frotcom χρησιμοποιείται από χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο για τη διαχείριση στόλου και την παρακολούθηση οχημάτων GPS. Τη λύση έχουν υιοθετήσει τόσο μικροί όσο και μεγάλοι στόλοι με περισσότερα από χίλια οχήματα. Δείτε περισσότερα στο: www.frotcom.com

 

27 Mar, 2023 Ώρα 16:28

Τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars

Thumbnail

O Όμιλος της Volkswagen συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη μετάβαση του στην ηλεκτροκίνηση, κάτι που αποδεικνύεται, όχι μόνο από τα καινούρια μοντέλα που παρουσιάζονται σε όλες τις μάρκες του αλλά και από τις υψηλές πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Η Unicars φιλοξενεί τέσσερα καινούρια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα τους εκθεσιακούς της χώρους. Πρόκειται για το εμβληματικό ID. Buzz, την κουπέ έκδοση του Skoda Enyaq, το Born, που αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό της Cupra και τη ναυαρχίδα της Audi, το Q8 e-tron.

Close

Volkswagen ID. Buzz

To εμβληματικό ID. Buzz, τόσο σε επιβατική όσο και επαγγελματική έκδοση, αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού VW Microbus Τ1 που σημάδεψε ολόκληρες γενεές στο πέρασμα του. Ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της οικογένειας των αμιγώς ηλεκτρικών ID. της Volkswagen αλλά με σαφή χαρακτήρα από το Τ1 του παρελθόντος. Η λειτουργικότητα ήταν το κύριο μέλημα των Γερμανών σχεδιαστών και για τις δύο εκδόσεις. Απόδειξη, η εξαιρετική αεροδυναμική (ID Buzz 0,285 – ID. Buzz Cargo 0,29) που συναντά κανείς σε μικρότερα μοντέλα της αγοράς. Επίσης, το μεταξόνιο των 2.989 χλστ. προσφέρει μια εντυπωσιακή εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων για επιβάτες και εμπορεύματα. Διατίθεται με μπαταρία 77 kWh, τροφοδοτώντας έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων (150 kW), ο οποίος στέλνει κίνηση στον πίσω άξονα. 

 

Close

 

Audi Q8 e-tron & Q8 e-tron SB

Με το Audi e-tron, ο premium γερμανός κατασκευαστής εισήλθε στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Τώρα, τα νέα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron SB βασίζονται στο ίδιο επιτυχημένο concept και το εξελίσσουν ακόμα περισσότερο. Δύο μοντέλα που εντυπωσιάζουν με την ελκυστική του σχεδίαση, τη βελτιωμένη αεροδυναμική αλλά και την μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης / χωρητικότητα της μπαταρίας που προσφέρει αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα. Με μήκος στα 4,915 μέτρα και πλάτος στα 1,937 μέτρα, τα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron SB προσφέρουν ασυναγώνιστους χώρους και πρωτόγνωρα επίπεδα άνεσης. Περιττή κάθε αναφορά στα επίπεδα εξοπλισμού και τεχνολογίας που είναι εφοδιασμένα, αφού διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Η εντυπωσιακή γκάμα ολοκληρώνεται με τα κορυφαία SQ8 e-tron και SQ8 e-tron SB με αυτονομία έως 513 χιλιόμετρα.

Close

 

 

Cupra Born

Το CUPRA Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αντισυμβατικής μάρκας από την Βαρκελώνη. Ένα μοντέλο με έμφαση στον οδηγό, που προσφέρει ένα ηλεκτρικό σπορ χαρακτήρα, εξαιτίας των συστημάτων που παρέχουν δυναμική αλλά και συναισθηματική οδήγηση. Ένα μοντέλο που ενσωματώνει την πλέον προηγμένη τεχνολογία κινητήρων και λόγω του πακέτου απόδοσης e-Boost, η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 231 ίππους. Παράλληλα, με τα πακέτα μπαταριών έως 77 kW προσφέρει αυτονομία χρήσης περίπου 552 km για ακόμα μεγαλύτερη συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

 

 

Skoda Enyaq Coupe iV

Το νέο Enyaq Coupe iV με το σπορ στυλ του και την κομψότητά του αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια ηλεκτρικών της Škoda που έρχεται να ξεχωρίσει. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της μάρκας πέτυχαν να συνδυάσουν τον υψηλό βαθμό λειτουργικότητας με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων του Enyaq Coupe iV είναι η πανοραμική γυάλινη οροφή, η οποία εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από τον ανεμοθώρακα μέχρι το πίσω παράθυρο και έχει έντονη μαύρη απόχρωση. Παράλληλα, είναι το πρώτο αμιγώς τετρακίνητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της σπορ σειράς RS της μάρκας όπου στην κορυφαία του έκδοση διαθέτει την μεγαλύτερη μπαταρία των 82 kWh και δύο ηλεκτροκινητήρες. Κάτι που σημαίνει ότι η ιπποδύναμη φθάνει τους 299 ίππους (220 kW) ενώ η μέγιστη ροπή τα 460 Nm.

 

 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Unicars πιστή στην στρατηγική της για την ταχύτερη εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο αλλά και στο πλαίσιο του κυριαρχικού της ρόλου της στην νέα αυτοκινητιστική πραγματικότητα, συνεχίζει να αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε επιλεγμένα σημεία ανά το Παγκύπριο.