Αγορά

12 Dec, 2019 Ώρα 15:28

H EKO κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας «Boyz Stuff Show 2019»

Thumbnail

Η EKO, προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες στην έκθεση αυτοκίνητου και μοτοσυκλέτας, «Boyz Stuff Show 2019», με ένα εντυπωσιακό υπερσύγχρονο περίπτερο όπου το κοινό ενημερώθηκε από κοντά για όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων, ειδικότερα των διαφοροποιημένων προϊόντων ΕΚΟ Racing 100 και Diesel Avio Double Filtered, καθώς και την πλήρη σειρά των κορυφαίων λιπαντικών ΕΚΟ. 

Close

Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες στο ψηφιακό παιχνίδι F1 και να συμμετάσχουν σε κλήρωση για καύσιμα συνολικής αξίας €1,800, ενώ παράλληλα, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του «Ράδιο Πρώτο», αναμετέδιδαν ζωντανά την εκδήλωση από το περίπτερο της ΕΚΟ δημιουργώντας έτσι μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Το «Βoyz Stuff Show» είναι η μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο και η μοναδική που αφορά τον μηχανοκίνητο κλάδο.  Φέτος φιλοξένησε πέραν των 130 εκθέτων αυτοκίνητων, μοτοσυκλέτας, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, και ελαστικών με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε πρόβλεψη φτάνοντας τους 16,000 επισκέπτες, στην πλειοψηφία τους νεολαία. 

Close

Ο κ. Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η καινοτομία και η ποιότητα είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία της ΕΚΟ Κύπρου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που φέτος η ΕΚΟ συμμετέχει με αυτό το εντυπωσιακό περίπτερο και που δίνουμε την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά την ομάδα πωλήσεων της ΕΚΟ Κύπρου και να ενημερωθεί σε λεπτομέρεια για τα τεχνολογικά προηγμένα καύσιμα και τις υπηρεσίες μας»

17 Sep, 2020 Ώρα 14:37

Αυτοκίνητο για πάντα νέο...από την Unicars!

Thumbnail

Η Unicars, πιστή στις αξίες της για προσφορά μοναδικών και αναβαθμισμένων υπηρεσιών, έρχεται να δώσει λύση στην ανάγκη πολλών πελατών της, για διατήρηση του καινούριου τους αυτοκινήτου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα! Πρόκειται για μία νέα και ολοκληρωμένη υπηρεσία που περιλαμβάνει επαγγελματική εσωτερική και εξωτερική περιποίηση του αυτοκινήτου διατηρώντας το διαρκώς σαν καινούργιο!  

Close

Η κορυφαία τεχνολογία Bionic της Supagard έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει, όχι μόνο τη μπογιά, αλλά και το ύφασμα και το δέρμα στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό να διατηρεί την ίδια υπέροχη εμφάνιση και φινέτσα που είχε όταν το αγόρασε ο πελάτης!

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα υπηρεσία που προσφέρει η Unicars στους πελάτες της, αλλά και να κλείσετε ραντεβού στο unicars.com

Close