Αγορά

09 Oct, 2020 Ώρα 16:42

Honda Cyprus – Νέα Showroom, ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις

Thumbnail

Η Galatariotis Motors η οποία από το 2020 είναι η επίσημη αντιπρόσωπος της HONDA  στην Κύπρο, προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες που προϋποθέτει ένα τόσο ισχυρό brand, έχει σηκώσει μανίκια και δημιουργεί τις καλύτερες, πιο πρωτοποριακές και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Close

 

 

Η βάση της, πλέον βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Καϊμακλίου στη Λευκωσία όπου η Galatariotis Motors έχει δημιουργήσει ένα πραγματικά υπέροχο πολυχώρο με όλες τις υπηρεσίες Honda Cars και Honda Motorbikes, στην πιο προνομιακή τους μορφή.

Αυτό όμως που έκανε τον χώρο να λάμψει, είναι ο εκθεσιακός χώρος όπου ολοκληρώθηκε μόλις χθες, και ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό το Σάββατο 10/10/2020 στις 10:00 το πρωί. Το χώρο μπορούν να επισκεφθούν όλοι και να θαυμάσουν από κοντά την υπέροχη σειρά αυτοκινήτων HONDA καθώς και τη μοναδική σειρά μοτοσυκλετών HONDA που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Close

 

 

Η HONDA, αποτελεί διαχρονικά, μια από τους πρωτοπόρους στον τομέα της τεχνολογίας κατασκευαστές στον κόσμο, ενώ τα επίπεδα αξιοπιστίας της ιαπωνικής φίρμας καθώς και υπέροχος σχεδιασμός των προϊόντων της, είναι αυτό που την κατατάσσει στα υψηλά στρώματα των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού. Η ομάδα της Galatariotis Motors δήλωσε ότι πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργήσουν τις καλύτερες υποδομές ούτως ώστε η παροχή όλων των υπηρεσιών HONDA, να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Η Galatariotis Motors αναμένεται να προχωρήσει πολύ σύντομα στη δημιουργία δεύτερου εκθεσιακού χώρου στη Λευκωσία, στην περιοχή του the Mall of Cyprus, ενώ σειρά παίρνουν άμεσα και οι αναβαθμίσεις των υφιστάμενων χώρων, καθώς και η δημιουργία καινούργιων εκθεσιακών χώρων και η παροχή υπηρεσιών στις άλλες πόλεις.

Συνεπώς η HONDA Cyprus αλλάζει, και όπως δείχνουν τα πράγματα, αναμένεται να κλέψει και την παράσταση. Επισκεφθείτε τον ολοκαίνουριο εκθεσιακό χώρο καθώς και τις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις στο Καϊμακλί και θα καταλάβετε τι εννοούμε. 

23 Oct, 2020 Ώρα 14:34

Η Unicars λανσάρει νέα εφαρμογή για tablets στα Malls της Λευκωσίας

Thumbnail

Η Unicars, συνεχίζει να επενδύει και να αναπτύσσει την ψηφιακή της παρουσία με το αγοραστικό κοινό, όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και σε όλους τους χώρους παρουσίας της, λανσάροντας ακόμα μια ΝΕΑ εφαρμογή για tablets στο Mall of Nicosia και στο Mall of Cyprus.

Close

Μέσω της νέας αυτής εφαρμογής, η οποία αναπτύχθηκε στην Κύπρο αποκλειστικά για την εταιρεία, η Unicars προσβλέπει στον εμπλουτισμό της εμπειρίας των καταναλωτών, δίνοντας άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά τους και στις αναζητήσεις τους σχετικά με τα μοντέλα της από όπου και αν βρίσκονται, ανοίγοντας ακόμη ένα κανάλι επικοινωνίας με το κοινό.

 

Close

 

Η εφαρμογή Unicars 4 All, έχει εγκατασταθεί στα δύο Malls της Λευκωσίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και σε συσκευές τύπου iPad με προηγμένες επιλογές. 

Η εφαρμογή, αποτελεί ένα εξαιρετικό τρόπο για κάθε ενδιαφερόμενο, να μάθει άμεσα πληροφορίες καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα μοντέλα που βρίσκονται στα Malls.  Επίσης, μέσω της εφαρμογής, παρέχεται η δυνατότητα διαμόρφωσης του αυτοκινήτου βάσει των προτιμήσεων του κάθε καταναλωτή και λήψη ειδικής προσφοράς, δοκιμαστικής οδήγησης αλλά και ενημέρωσης για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Close

Η δημιουργία της νέα εφαρμογής πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υπόσχεσης της Unicars, για μοναδικές εμπειρίες στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Εφαρμόζεται η ψηφιακή διαφάνεια και η διαχείριση όλης της πληροφορίας σε ακόμα ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες της και αποδεικνύει για άλλη μια φορά, αφενός το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας και αφετέρου το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και οι σύγχρονες ανάγκες της εποχής, έχουν αναμφίβολα οδηγήσει τη Unicars, να πρωτοπορεί με νέα προϊόντα και να αναπτύσσει νέες υπηρεσίες κάτω από τον ομπρέλα του Unicars 4 All.

Μια πρωτοβουλία της Unicars που είναι άρρηκτα συνδεμένη με την πελατοκεντρική της φιλοσοφία που είναι να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες – Driving your stories. 

Δείτε το νέο Volkswagen Golf στο Mall of Nicosia και στο Mall of Cyprus και ζήστε την εμπειρία της εφαρμογής μαθαίνοντας πολύ περισσότερα για την όγδοη γενιά του θρυλικού μοντέλου της VW!