Αγορά

11 Aug, 2019 Ώρα 10:45

Η Audi παρέδωσε 155.350 αυτοκίνητα σε ένα μήνα

Thumbnail

Η Audi παρέδωσε περίπου 155.350 αυτοκίνητα στους πελάτες παγκοσμίως τον περασμένο μήνα σύμφωνα με στοιχεία που η ίδια η μάρκα έδωσε στην δημοσιότητα. συγκριτικά με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα οι πωλήσεις σημείωσαν πτώση της τάξης του 6,1%, γεγονός που οφείλεται στο νέο τρόπο μέτρησε των ρύπων (WLTP).

Close

Στην Κίνα, οι τέσσερις κύκλοι συνέχισαν την επιτυχία τους με τις ταξινομήσεις να σημειώνουν ένα νέο ρεκόρ 56.365 αυτοκινήτων που παραδόθηκε (+ 6,0%). Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Audi αύξησε τις πωλήσεις και τον Ιούλιο (+ 0,8%).

Από την αρχή του έτους, η Audi έχει παραδώσει περίπου 1.061.550 αυτοκίνητα παγκοσμίως (-4,8%).

Close

 

09 Jul, 2020 Ώρα 21:57

Η Nissan πούλησε το πρώτο αυτοκίνητο μέσω WhatsApp

Thumbnail

Με τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, ειδικά κατά την περίοδο της έξαρσης του Covid-19, η Nissan έκανε τη διαφορά.

Close

Συγκεκριμένα, η Antamotor, αντιπροσωπεία της Nissan στη Λα Κορούνια της Ισπανίας,  υλοποίησε, κατά τη διάρκεια του lock-down, μια διαδικτυακή διαδικασία πώλησης, όπου με επτά κλικ και σε επτά ημέρες, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να έχει το μοντέλο Nissan που επιθυμεί να αποκτήσει, στο σπίτι του!

_

Close

 

Επικοινωνία μέσω WhatsApp

Close

Η όλη επικοινωνία μεταξύ της ισπανικής αντιπροσωπείας της Nissan και του πελάτη Manuel Nuez, πραγματοποιήθηκε ψηφιακά μέσω του WhatsApp, όπου ο τελευταίος αγόρασε ένα JUKE, το πιο συνδεδεμένο μοντέλο στην ιστορία της Nissan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια αντιπροσωπεία, ήταν η πρώτη που πούλησε ένα X-TRAIL μέσω του  Twitter,  πριν από τέσσερα χρόνια!

 

_