Αγορά

01 Aug, 2019 Ώρα 13:39

Η BMW με επιβλητική παρουσία, σας υποδέχεται στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Thumbnail

Σκεφτήκατε ποτέ πως θα γινόταν να αισθανόμαστε λιγότερο κλειστοφοβικά σε ένα συνηθισμένο ανελκυστήρα; Πως θα ήταν αν ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο μας ‘’μετέφερε ‘’ προς την πύλη εξόδου, λίγα λεπτά προτού μπούμε στο αεροπλάνο?

Close

Τώρα η ανιαρή αναμονή εντός του ασανσέρ γίνεται ενδιαφέρουσα με τη νέα πρωτοποριακή ιδέα που η BMW έχει υλοποιήσει στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Μπαίνοντας πια στον ανελκυστήρα του αεροδρομίου, εισερχόμαστε ταυτόχρονα στο εσωτερικό ενός πολυτελούς BMW, και ειδικότερα στο νέο BMW X7. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή προσέγγιση στον τρόπο επικοινωνίας με τους υφιστάμενους, ή υποψήφιους οδηγούς της σειράς BMX X.

 

Close

 

Η πρώτη γνωριμία με το ολότελα νέο BMW X7 γίνεται στην πόρτα του ανελκυστήρα, που έχει ντυθεί με την πρόσοψη του νέου μοντέλου, το οποίο αναμένεται να συνεπάρει τον κύπριο οδηγό. Εισερχόμενος στο εσωτερικό ο χώρος προσομοιάζει ακριβώς με το πολυτελές εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στο μεγαλείο της νέας BMW Χ7, όπου κανείς μπορεί να δει σε 3D διάσταση, το σύγχρονο σύστημα χειρισμού του, ενώ ταυτόχρονα να νοιώσει τη μεγάλη ευρυχωρία που προσφέρει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό πολυτέλειας, λειτουργικότητας και ελευθερίας! 

Close

Πρόκειται για το πιο κομψό «πάντρεμα» πολυτέλειας, πρακτικότητας και προσωπικότητας. Παρά τη μεγαλοπρεπή του εμφάνιση, το BMW X7 δίνει μια εντύπωση ελαφρότητας και ευελιξίας χάρη στον σύγχρονο σχεδιασμό και το αθλητικό στιλ του. 

 

 

Η συγκεκριμένη ενέργεια, απεικονίζει τις αξίες της μάρκας και των προϊόντων της. Μέσω της  καινοτομίας - από τις σημαντικότερες αξίες της μάρκας - η BMW κατορθώνει να επιτύχει περισσότερα από ό, τι φαίνεται εφικτό. 

Καλωσορίσατε λοιπόν στον κόσμο της BMW. Welcome aboard στο αεροδρόμιο Λάρνακας! 

 

Δ.Τ. Χαρ. Πηλακούτας Λτδ

Tags
03 Jul, 2020 Ώρα 16:52

Τέλος εποχής για την Bentley Mulsanne

Thumbnail

O Ιούνιος που πέρασε σφράγισε το τέλος μιας εποχής για ένα εμβληματικό μοντέλο της Bentley.

Close

Μετά από 10 χρόνια, η τελευταία Mulsanne βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον περασμένο μήνα. Πάνω από 7.300 χειροποίητες Mulsanne είχαν παραχθεί στην έδρα της Bentley στο Crewe.

_

Close

Με τυπικούς – λόγω της πανδημίας COVID-19 – εορτασμούς στο τέλος της παραγωγής, οι εργαζόμενοι της Bentley συγκεντρώθηκαν για φωτογραφίες με τα τελευταία αυτοκίνητα και σηματοδότησαν το τέλος της καριέρας της Mulsanne. Οι φωτογραφίες τους με τα τελευταία δύο αυτοκίνητα στο τέλος της γραμμής παραγωγής είναι έως και συγκινητικές. Το προτελευταίο αυτοκίνητο - μια Mulsanne Speed 6.75 Mulliner’s Edition - φινιρισμένη σε Rose Gold πάνω σε Tungsten, είχε προορισμό έναν τυχερό πελάτη στις ΗΠΑ. Μία εξαιρετικά ξεχωριστή, τελευταία Mulsanne θα καταλήξει σε κάποιον άλλο τυχερό κάτοχο, το όνομα του οποίου ωστόσο, παραμένει ένα στενά προστατευμένο μυστικό από την Bentley.

 

Close

_

 

Από το 1930

Η γενεαλογία της Mulsanne εντοπίζεται στην ιστορία της Bentley, από το αρχικό 8λιτρο του 1930, το τελευταίο αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε από τον ίδιο τον W.O. Bentley, ως το πιο πολυτελές Bentley της εποχής του.

Τα τελευταία 11 χρόνια, πάνω από 700 άτομα έχουν επενδύσει σχεδόν τρία εκατομμύρια ώρες, δημιουργώντας το πολυτελές sedan της Bentley. Η παραγωγή των αμαξωμάτων Mulsanne απαίτησε περίπου 42 εκατομμύρια συγκολλήσεις και μόνο η δημιουργία των πολυτελών δερμάτινων εσωτερικών χρειάστηκε περισσότερες από ένα εκατομμύριο εργατοώρες.

Σχεδόν 90.000 ώρες έχουν αφιερωθεί στη στίλβωση των αυτοκινήτων, με πάνω από συνολικά τέσσερα εκατομμύρια ατομικά σημεία ελέγχου ποιότητας. Η Mulsanne ήταν μια εργασία αγάπης.

_

 

Mulsanne 6.75 Mulliner’s Edition

Το 2020, τα τελικά αυτοκίνητα παραγωγής της σειράς αποτελούν τη μοναδική «6.75 Mulliner’s Edition» που σηματοδοτεί το τέλος της βασιλείας της Mulsanne. Λαμβάνοντας το όνομά της από τον θρυλικό κινητήρα 6,75 λίτρων, ο οποίος εφέτος έφτασε επίσης στο τέλος της παραγωγής μετά από περισσότερα από 60 χρόνια, η 6.75 Mulliner’s Edition περιορίζεται σε μόνο 30 κομμάτια.