Αγορά

04 Oct, 2022 Ώρα 11:57

Η Ferrari επισημοποιεί την παρουσία της στην Κύπρο μέσω της MotoTrend Ltd

Thumbnail

Η Ferrari διευρύνει την παρουσία της στην Κύπρο μέσω της συνεργασίας της με τη MotoTrend Ltd, μιας εταιρείας που έχει ήδη καθιερωθεί στο νησί με τα 22 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας της στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων. 

Close

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της Ferrari στα Λατσιά, έρχεται να συμπληρώσει το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει η MotoTrend, αφού μέχρι τώρα εξυπηρετούσε τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Ferrari μέσω του συνεργείου συντήρησης και επισκευής, Ferrari Service Center Facility αποκλειστικά, ενώ πλέον με τον σύγχρονο εκθεσιακό χώρο διαθέτει προς άμεση πώληση όλα τα μοντέλα της Ferrari. 

Τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου έγιναν στις 29 Σεπτεμβρίου στην παρουσία εκλεκτών εκπροσώπων του τύπου, ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου προσκλήθηκαν και παρέστησαν πελάτες της Ferrari στην Κύπρο σ’ ένα VIP κοκτέιλ που φιλοξενήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού.

Close

 

 

Ο κ. Μάριος Πελετιές, Ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της MotoTrend εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την ανανεωμένη αυτή συνεργασία με τη Ferrari που ενισχύθηκε με τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου. Κατά τη διάρκεια τη σύντομης ομιλίας του, ο κ. Πελετιές καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ανέφερε σχετικά: 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι που έχουμε εδραιώσει αυτή τη συνεργασία με τη Ferrari. Οι προσπάθειες ολόκληρης της ομάδας της MotoTrend αναφορικά με την εν λόγω, υψηλού κύρους, συνεργασία με τη Ferrari, αξίζουν αναγνώρισης και εκτίμησης.» 

Η εταιρεία MotoTrend Ltd θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής στους υφιστάμενους ιδιοκτήτες Ferrari στην Κύπρο, εξελίσσοντας παράλληλα την ήδη απαράμιλλη εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει η πασίγνωστη ιταλική επωνυμία αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, η MotoTrend θα στοχεύσει στην διεύρυνση του πελατολογίου της Ferrari στην Κύπρο, με νέους αγοραστές, μέσω των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών της στη Λευκωσία. 

 

Close

 

Προβάλλοντας τη διεθνή εικόνα της Ferrari και κάνοντας χρήση των πιο καινοτόμων τεχνολογιών, η MotoTrend επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την αφοσίωση και τη δέσμευσή της στην παροχή της υψηλού επιπέδου, εξ’ ατομικευμένης εξυπηρέτησης που αναμένουν οι πελάτες της Ferrari.  

Με τη στρατηγικά επιλεγμένη τοποθεσία των εγκαταστάσεων της MotoTrend στη Λευκωσία, η  εξαιρετικά καταρτισμένη και αφοσιωμένη ομάδα της Ferrari θα προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της, στους πελάτες καλύπτοντας με ολιστική προσέγγιση την κάθε επιμέρους ανάγκη τους.  

 

 

«Η επίσημη παρουσία της Ferrari με τον εκθεσιακό χώρο στη Λευκωσία σε συνδυασμό με το υφιστάμενο συνεργείο συντήρησης και επισκευής, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου της Ferrari αλλά και στην ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών. Αναμένεται ότι η συνεργασία με τη MotoTrend θα μεταφέρει την πρότυπη και μοναδική εμπειρία της Ferrari στο πελατολόγιο της Κύπρου», ανέφερε ο Michele Comelli, Επικεφαλής της Ferrari Νότιας Ευρώπης. 

Ο εκθεσιακός χώρος της MotoTrend αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για να ζήσει κανείς την αίσθηση του απεριόριστου πάθους για την αυτοκίνηση, όπως μόνο η Ferrari ξέρει να προσφέρει.

Τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της Ferrari στην Κύπρο σηματοδοτήθηκαν από την επίσημη πρώτη παρουσίαση του μοντέλου Ferrari 296 GTB, της τελευταίας έκδοσης της διθέσιας Berlinetta του Maranello. Η Ferrari 296 GTB επαναπροσδιορίζει τη συνολική έννοια “Fun to drive”, που εγγυάται μια απαράμιλλη εμπειρία οδήγησης, όχι μόνο τη στιγμή που το αυτοκίνητο ξεπερνά τα όριά του, αλλά σε όλες τις φάσεις της καθημερινής οδήγησης.  

24 Nov, 2022 Ώρα 13:12

H Α.Ι ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και η PORSCHE Κύπρου στηρίζουν την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Thumbnail

Μπορούν οι γυναίκες να μας δείξουν τον δρόμο προς ένα καλύτερο αύριο; H Α.Ι ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και η PORSCHE Κύπρου,  ακολουθώντας το όραμα της PORSCHE σε παγκόσμιο επίπεδο για έναν κόσμο με λιγότερες διακρίσεις εναντίον των γυναικών, μας απαντούν πως ναι!

Close

Για αυτό τον λόγο η Α.Ι ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και η PORSCHE Κύπρου, στήριξαν ως μεγάλοι χορηγοί το 5ο Μεσογειακό Συμπόσιο με θέμα: “Women leading the way in our new reality”, μία διοργάνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (BPW Cyprus), το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Νοεμβρίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία. 

Στη διάρκεια του Συμποσίου γυναίκες από τη Μεσόγειο και όλον τον κόσμο, συζήτησαν για θέματα ενδυνάμωσης και συνεργασίας, όπως: ο καθορισμός της αυθεντικότητας στη γυναικεία ηγεσία, πώς οι γυναίκες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες προκλήσεις, ο κρίσιμος ρόλος της γυναίκας στο μέλλον των επιχειρήσεων αλλά και στον τομέα της τεχνολογίας.

Close

 

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία της Κας Παυλίνας Ιακωβίδου, Marketing & Public Relations Manager της Α.Ι.ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ, η οποία μοιράστηκε με το ακροατήριο στιγμές της δικής της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, παροτρύνοντας τις παρευρισκόμενες αλλά και κάθε γυναίκα που αγωνίζεται για να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στον εργασιακό χώρο να μένουν απτόητες από στερεοτυπικές αντιλήψεις που τους καλλιεργούν την ανασφάλεια και τον φόβο. Συγκεκριμένα η κα Ιακωβίδου ανάφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι ως μέλος μίας οικογενειακής επιχείρησης, σ’ έναν ωστόσο οργανισμό διεθνούς κύρους, και όντως ακόμη νέα, η πίεση που δεχόμουν ήταν διπλή. Ο φόβος της αποτυχίας που έπρεπε να αντιμετωπίσω, μαζί με τις προκαταλήψεις του κοινωνικού περίγυρου, ενισχύανε το άγχος μου. Ωστόσο έπρεπε να παλέψω δουλεύοντας δύο φορές πιο σκληρά, όπως και έκανα”. Η κα. Ιακωβίδου, στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς κάθε γυναίκα επιχειρηματία, ανεξαρτήτως του χώρου στον οποίο αυτή δραστηριοποιείται τόνισε: «Θέστε γερά τα θεμέλια για το μέλλον της επιχείρησής σας σήμερα, ώστε να είναι δυνατή έτσι ώστε να «περάσει» υγιής και ισχυρή στις επόμενες γενιές».  

Tέλος, σημαντική ήταν και η αναφορά της Κας Ιακωβίδου στο SHIFT Project, της A.I. ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και της PORSCHE Κύπρου για τη δημιουργία μιας κοινότητας γυναικών σε ηγετικές θέσεις, η οποία έχει σκοπό να αλλάξει το καθεστώς και τις αντιλήψεις για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να δώσει έμπνευση και δύναμη σε κάθε γυναίκα εκεί έξω που θέλει να πετύχει τους στόχους της και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

 

 

Στον χώρο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προβολή βίντεο με τίτλο “Driven Females”, μία πρωτοβουλία και παραγωγή της PORSCHE Κύπρου ενταγμένη στο “SHIFT project”, τη διεθνή καμπάνια της για την ενδυνάμωση των γυναικών. Σ’ αυτό το βίντεο τρεις διαφορετικές γυναίκες αφηγούνται εμπειρίες από το δικό τους ταξίδι ζωής και το πώς κατόρθωσαν να εκπληρώσουν τους στόχους τους με σκοπό να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. 

Τέλος όλοι θαύμασαν  από κοντά το εντυπωσιακό μοντέλο Cayenne Coupe E Hybrid Platinum Edition.  

Συνολικά, η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αποτελώντας μία ιδανική ευκαιρία ώστε γυναίκες επιχειρηματίες να μοιραστούν εμπειρίες και σκέψεις από τον εργασιακό τους χώρο, με την PORSCHE Κύπρου να στηρίζει, όπως ακριβώς κάνει εδώ και χρόνια, τη θέλησή τους για ένα καλύτερο αύριο, όπου η ισότητα των δύο φύλων δεν θα αποτελεί στόχο αλλά πραγματικότητα.  

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Close