Αγορά

31 May, 2023 Ώρα 13:36

Η Porsche Cyprus γιορτάζει τα λαμπερά εγκαίνια του νέου εταιρικού αρχιτεκτονικού concept «Destination Porsche» στη Λεμεσό

Thumbnail

Η Porsche Cyprus γιόρτασε τα λαμπερά εγκαίνια του Destination Porsche στις 25 Μαΐου 2023 με πληθώρα καλεσμένων. Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν και επίσημοι προσκεκλημένοι, ο Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Porsche AG,  κ. Yves Becker-Fahr και από την Porsche Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Irina Kauk, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Λειτουργιών, κ. Steffen Fleck και η Επικεφαλής Νότιας & Ανατολικής Περιφέρειας, η κα Anna Osterthun.

Close

 Είναι το τέταρτο Porsche Centre που υιοθετεί το νέο εμπορικό concept «Destination Porsche» στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και από τα πρώτα παγκοσμίως. Με στόχο να προσφέρει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία, βελτιώθηκαν σημαντικά η λειτουργικότητα και οι υπηρεσίες του Porsche Centre. Το πλήρως αναβαθμισμένο Porsche Centre της Λεμεσού δεν θα συνεχίσει απλώς να εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες και τους λάτρεις της Porsche στις γύρω περιοχές, αλλά αντανακλά και τη δέσμευση της μάρκας για την παρουσία της στην Κύπρο.

 

Close

 

Το νέο εμπορικό concept «Destination Porsche» είναι η απάντηση της Porsche στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών και την εξέλιξη του λιανικού εμπορίου αυτοκινήτων. Porsche σημαίνει όνειρο ζωής και μια ισχυρή κοινότητα φίλων και οπαδών. 

Close

«Στην Porsche, πιστεύουμε σε μια άκρως εξατομικευμένη προσέγγιση. Για εμάς, το σημαντικότερο είναι οι άνθρωποι», λέει ο Ιάκωβος Ιακωβίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche στην Κύπρο. «Το ολοκαίνουργιο Destination Porsche Λεμεσού δίνει πνοή σε αυτό το πιστεύω μας, επιτρέποντάς μας να αναπτύξουμε στενότερες σχέσεις με τους πελάτες μας. Η έκθεση έχει μετατραπεί από έναν χώρο προσανατολισμένο στα προϊόντα σε έναν χώρο προσανατολισμένο στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε δράσης μας. Η επικοινωνία, η ψηφιοποίηση και η έμπνευση δημιουργούν και ενδυναμώνουν μια θερμότερη σχέση με τους πελάτες μας ».

 

 

Ένας ευέλικτος κόσμος με διάφορες θεματικές ενότητες

Μέσα από μια ποικιλία θεματικών ενοτήτων, όπως τα Highlight Car, η φιλοσοφία E-Performance και τα επίσημα μεταχειρισμένα οχήματα Porsche Certified Pre-Owned), η Porsche δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο ταξίδι για τον πελάτη και προσφέρει έναν πραγματικό «προορισμό» για τους λάτρεις της μάρκας. Με βασικό γνώμονα της Porsche την αίσθηση της κοινότητας, το χαλαρό και φιλόξενο lounge προσφέρει χώρο αλλά και μια πλατφόρμα συνάντησης και σύνδεσης τόσο στους πελάτες όσο και στους οπαδούς της μάρκας.

Το νέο Destination Porsche Λεμεσού βρίσκεται στον αριθμό 61 της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου. Περιλαμβάνει γραφεία και μια έκθεση με εμβαδόν 1080 τετραγωνικών μέτρων. Ο χώρος πωλήσεων είναι κατανεμημένος σε διάφορες ενότητες: Highlights, Porscheplatz, E-Performance, Approve, Tequipment, Fitting Lounge και χώρο Παράδοσης. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση εδώ στην ψηφιοποίηση με τη μορφή 12 σημείων επαφής στην έκθεση. Η ηλεκτροκίνηση είναι επίσης παρούσα, με δύο υπερταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC) και 2 φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (ΑC) στον χώρο. 

 

 

Destination Porsche: Μέσα και έξω

Η αναβάθμιση του Destination Porsche Λεμεσού ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 και διήρκεσε 5 μήνες, καθώς η έκθεση άνοιξε επίσημα τις πόρτες της στις 15 Δεκεμβρίου 2022. Το αρχιτεκτονικό concept του κτιρίου εκφράζει την κληρονομιά της Porsche και την καινοτομία. Η εξωτερική πρόσοψη από αλουμίνιο δημιουργεί μια ελκυστική και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην είσοδο. 

Όλα αυτά καθιστούν το Destination Porsche Λεμεσού ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και έναν πραγματικό «προορισμό» για όλους τους οπαδούς της Porsche.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

21 Sep, 2023 Ώρα 11:01

Ετοιμοπαράδοτα Renault Captur από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει τη διάθεση ετοιμοπαράδοτων Renault Captur από τους εκθεσιακούς του χώρους. Το Captur αποτέλεσε το πρώτο compact SUV στην ιστορία της Renault και είναι ένα μοντέλο που διαθέτει ένα καθόλα σύγχρονο σχεδιασμό, έξυπνη διαχείριση χώρων αλλά και πληθώρα τεχνολογικών στοιχείων άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Χαρακτηριστικά, που σε συνδυασμό με τη χαμηλή του τιμή, το μοντέλο άνετα μπορεί να πάρει τον τίτλο της καλύτερης σχέσης τιμής / αγοράς. 

Close

 

 

Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα υπάρχουν σε όλη τη γκάμα του Renault Captur. Μια γκάμα που ξεκινά από την έκδοση κινητήρα 1.3 λίτρα TCe με 140 ίππους. Στη γκάμα και οι υβριδικές και Plug-In υβριδικές εκδόσεις του Renault Captur. Το πρώτο είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων απόδοσης 140 ίππων ενώ στην plug-in υβριδική έκδοση οι ίπποι ανεβαίνουν στους 160. Και τα δύο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

 

Close

 

Η καινοτόμα πλήρως υβριδική E-TECH τεχνολογία έφερε νέα δεδομένα στην καθημερινή μετακίνηση, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες ακόμα περισσότερων οδηγών, χάρη στην ασυναγώνιστη ευελιξία και προσαρμοστικότητά του. Η υβριδική τεχνολογία της Renault επιτρέπει έως και 80% ηλεκτρική οδήγηση στην πόλη και έως και 40% χαμηλότερη κατανάλωση σε έναν κινητήρα E-TECH Hybrid, επιτρέποντας έως και 65 χλμ. ηλεκτρικής οδήγησης στην πόλη (WLTP City), με τελική ταχύτητα τα 135 km/h.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Renault Captur θεωρείτε κορυφαίο στην κατηγορία του αφού διαθέτει μια πλήρες ομπρέλα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και όχι μόνο. Το «Renault EASY DRIVE» προσφέρει μια σειρά από τεχνολογίες ασφάλειας που οι περισσότερες αποτελούν και μέρος του βασικού εξοπλισμού του μοντέλου. Άλλωστε και η ψηλή βαθμολογία με τα πέντε αστέρια που πήρε από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας EuroNCAP αποδεικνύουν όλα τα πιο πάνω.

Όλη η γκάμα του Renault Captur βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.