Αγορά

31 May, 2023 Ώρα 13:36

Η Porsche Cyprus γιορτάζει τα λαμπερά εγκαίνια του νέου εταιρικού αρχιτεκτονικού concept «Destination Porsche» στη Λεμεσό

Thumbnail

Η Porsche Cyprus γιόρτασε τα λαμπερά εγκαίνια του Destination Porsche στις 25 Μαΐου 2023 με πληθώρα καλεσμένων. Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν και επίσημοι προσκεκλημένοι, ο Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Porsche AG,  κ. Yves Becker-Fahr και από την Porsche Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Irina Kauk, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Λειτουργιών, κ. Steffen Fleck και η Επικεφαλής Νότιας & Ανατολικής Περιφέρειας, η κα Anna Osterthun.

Close

 Είναι το τέταρτο Porsche Centre που υιοθετεί το νέο εμπορικό concept «Destination Porsche» στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και από τα πρώτα παγκοσμίως. Με στόχο να προσφέρει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία, βελτιώθηκαν σημαντικά η λειτουργικότητα και οι υπηρεσίες του Porsche Centre. Το πλήρως αναβαθμισμένο Porsche Centre της Λεμεσού δεν θα συνεχίσει απλώς να εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες και τους λάτρεις της Porsche στις γύρω περιοχές, αλλά αντανακλά και τη δέσμευση της μάρκας για την παρουσία της στην Κύπρο.

 

Close

 

Το νέο εμπορικό concept «Destination Porsche» είναι η απάντηση της Porsche στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών και την εξέλιξη του λιανικού εμπορίου αυτοκινήτων. Porsche σημαίνει όνειρο ζωής και μια ισχυρή κοινότητα φίλων και οπαδών. 

Close

«Στην Porsche, πιστεύουμε σε μια άκρως εξατομικευμένη προσέγγιση. Για εμάς, το σημαντικότερο είναι οι άνθρωποι», λέει ο Ιάκωβος Ιακωβίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche στην Κύπρο. «Το ολοκαίνουργιο Destination Porsche Λεμεσού δίνει πνοή σε αυτό το πιστεύω μας, επιτρέποντάς μας να αναπτύξουμε στενότερες σχέσεις με τους πελάτες μας. Η έκθεση έχει μετατραπεί από έναν χώρο προσανατολισμένο στα προϊόντα σε έναν χώρο προσανατολισμένο στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε δράσης μας. Η επικοινωνία, η ψηφιοποίηση και η έμπνευση δημιουργούν και ενδυναμώνουν μια θερμότερη σχέση με τους πελάτες μας ».

 

 

Ένας ευέλικτος κόσμος με διάφορες θεματικές ενότητες

Μέσα από μια ποικιλία θεματικών ενοτήτων, όπως τα Highlight Car, η φιλοσοφία E-Performance και τα επίσημα μεταχειρισμένα οχήματα Porsche Certified Pre-Owned), η Porsche δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο ταξίδι για τον πελάτη και προσφέρει έναν πραγματικό «προορισμό» για τους λάτρεις της μάρκας. Με βασικό γνώμονα της Porsche την αίσθηση της κοινότητας, το χαλαρό και φιλόξενο lounge προσφέρει χώρο αλλά και μια πλατφόρμα συνάντησης και σύνδεσης τόσο στους πελάτες όσο και στους οπαδούς της μάρκας.

Το νέο Destination Porsche Λεμεσού βρίσκεται στον αριθμό 61 της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου. Περιλαμβάνει γραφεία και μια έκθεση με εμβαδόν 1080 τετραγωνικών μέτρων. Ο χώρος πωλήσεων είναι κατανεμημένος σε διάφορες ενότητες: Highlights, Porscheplatz, E-Performance, Approve, Tequipment, Fitting Lounge και χώρο Παράδοσης. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση εδώ στην ψηφιοποίηση με τη μορφή 12 σημείων επαφής στην έκθεση. Η ηλεκτροκίνηση είναι επίσης παρούσα, με δύο υπερταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC) και 2 φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (ΑC) στον χώρο. 

 

 

Destination Porsche: Μέσα και έξω

Η αναβάθμιση του Destination Porsche Λεμεσού ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 και διήρκεσε 5 μήνες, καθώς η έκθεση άνοιξε επίσημα τις πόρτες της στις 15 Δεκεμβρίου 2022. Το αρχιτεκτονικό concept του κτιρίου εκφράζει την κληρονομιά της Porsche και την καινοτομία. Η εξωτερική πρόσοψη από αλουμίνιο δημιουργεί μια ελκυστική και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην είσοδο. 

Όλα αυτά καθιστούν το Destination Porsche Λεμεσού ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και έναν πραγματικό «προορισμό» για όλους τους οπαδούς της Porsche.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

15 May, 2024 Ώρα 10:57

Η Renault γιορτάζει πέντε χρόνια στον Όμιλο Πηλακούτα και προσφέρει το Νέο Arkana στην τιμή των €24.900

Thumbnail

Το Renault Arkana είναι ένα μοναδικό μοντέλο με καινοτόμο coupe σχεδιασμό, τεχνολογία αιχμής και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, πάντα στα πρότυπα του Γάλλου κατασκευαστή. Ο Όμιλος Πηλακούτα, επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης πέντε χρόνων αντιπροσώπευσης των μοντέλων του Γαλλικού εργοστασίου στην Κυπριακή αγορά, προσφέρει το Νέο Renault Arkana στην επετειακή τιμή των €24.900.

Close

 

 

Το μοντέλο διαθέτει τον Mild Hybrid τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 1,3 λίτρων απόδοσης 140 ίππων με αυτόματο κιβώτιο ενώ προσφέρει μεγάλους χώρους και ένα ιδιαίτερα πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Στοιχεία που του προσφέρουν κορυφαία σχέση ποιότητας / τιμής για τον υποψήφιο αγοραστή  

Στον εξωτερικό σχεδιασμό ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα C, όπως και σε άλλα μοντέλα του εργοστασίου, ο έντονος προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και φυσικά η οροφή του που ορίζει και τον coupe χαρακτήρα του νέου Arkana.

Close

 

 

Εσωτερικά το γαλλικό μοντέλο διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας με την κεντρική κονσόλα να είναι ελαφρώς ανυψωμένη για μεγαλύτερη εργονομία. Εκεί όπου βρίσκεται και η κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός φτάνει τα 508 λίτρα ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος εκτοξεύεται στα 1.333 λίτρα.

Θυμίζουμε ότι στο Νέο Renault Arkana έχει απονεμηθεί η μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας Euro NCAP, καθιστώντας το σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον δρόμο. Διαθέτοντας τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς Advanced Systems Assistance Systems (ADAS) - το Arkana ενισχύει τη δέσμευση της Renault για την κατασκευή των ασφαλέστερων οχημάτων για τους πελάτες της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στη γκάμα του Νέο Renault Arkana υπάρχουν και οι εκδόσεις TCe 160 με τον, επίσης Mild Hybrid τούρμπο κινητήρα των 1.3 λίτρων 160 ίππων όπως και ο υβριδικός κινητήρας 1.6 λίτρων απόδοσης 145 ίππων. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το  αυτόματο κιβώτιο της Renault. Όλη η γκάμα των μοντέλων της Renault βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.