Αγορά

06 Sep, 2022 Ώρα 17:39

Η Porsche Κύπρου εν πλω και στο φετινό “King of Kite”

Thumbnail

Η Α.Ι. ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και η PORSCHE ΚΥΠΡΟΥ έδωσαν και φέτος δυναμικό παρών στη διεθνή αθλητική διοργάνωση “King of Kite”, τη μοναδική και πρωτότυπη γιορτή των θαλάσσιων σπορ. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα έχοντας ως επίσημο Χρυσό χορηγό και υποστηρικτή την PORSCHE ΚΥΠΡΟΥ η οποία επεφύλασσε μοναδικές στιγμές για τους λάτρεις του αθλήματος. 

Close

 

 

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο αθλητές από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό κατέκλυσαν την παραλία “Σοφτάδες”στη Λάρνακα και, με σημείο αναφοράς το Kahuma Surfhouse, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διαγωνιζόμενοι στο kitesurfing δαμάζοντας τα κύματα. Το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού kitesurfers στην Κύπρο ξεδιπλώθηκε σ’ ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο αγώνες και διασκεδαστικές δράσεις, υπό τον ήχο της μουσικής γνωστών  DJ που «ταξίδεψαν» τους φίλους του αθλήματος. Μεταξύ όλων, όμως, η παρουσία του μεγάλου Χρυσού χορηγού της διοργάνωσης, της PORSCHE ΚΥΠΡΟΥ, ξεχώρισε με διαφορά: καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών μία Porsche Taycan 4 Cross Turismo, το απόλυτο ηλεκτρικό όχημα με crossover χαρακτήρα, βρισκόταν σε κοινή θέα για όλους για να τη θαυμάσουν από κοντά και να μάθουν τα πάντα για το κορυφαίο αυτό μοντέλο. Ωστόσο, για του θεατές η PORSCHE ΚΥΠΡΟΥ είχε προγραμματίσει μία ακόμα εντυπωσιακή έκπληξη: ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής kitesurfing Valentin Rodriguez πραγματοποίησε ένα σόου επίδειξης δυνάμεων γεμάτο από κόλπα και φιγούρες επάνω σε σανίδες με το σήμα της PORSCHE. 

 

Close

 

Με τη λήξη της διοργάνωσης, όλοι οι νικητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν lifestyle αναμνηστικά δώρα από την PORSCHE. 

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε το βίντεο με τον Valentin Rodriquez και τα εκπληκτικά κόλπα του με τον προσαρμοσμένο εξοπλισμό Kitesurf της Porsche: 

 

Close
24 Nov, 2022 Ώρα 13:12

H Α.Ι ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και η PORSCHE Κύπρου στηρίζουν την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Thumbnail

Μπορούν οι γυναίκες να μας δείξουν τον δρόμο προς ένα καλύτερο αύριο; H Α.Ι ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και η PORSCHE Κύπρου,  ακολουθώντας το όραμα της PORSCHE σε παγκόσμιο επίπεδο για έναν κόσμο με λιγότερες διακρίσεις εναντίον των γυναικών, μας απαντούν πως ναι!

Close

Για αυτό τον λόγο η Α.Ι ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και η PORSCHE Κύπρου, στήριξαν ως μεγάλοι χορηγοί το 5ο Μεσογειακό Συμπόσιο με θέμα: “Women leading the way in our new reality”, μία διοργάνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (BPW Cyprus), το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Νοεμβρίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία. 

Στη διάρκεια του Συμποσίου γυναίκες από τη Μεσόγειο και όλον τον κόσμο, συζήτησαν για θέματα ενδυνάμωσης και συνεργασίας, όπως: ο καθορισμός της αυθεντικότητας στη γυναικεία ηγεσία, πώς οι γυναίκες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες προκλήσεις, ο κρίσιμος ρόλος της γυναίκας στο μέλλον των επιχειρήσεων αλλά και στον τομέα της τεχνολογίας.

Close

 

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία της Κας Παυλίνας Ιακωβίδου, Marketing & Public Relations Manager της Α.Ι.ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ, η οποία μοιράστηκε με το ακροατήριο στιγμές της δικής της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, παροτρύνοντας τις παρευρισκόμενες αλλά και κάθε γυναίκα που αγωνίζεται για να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στον εργασιακό χώρο να μένουν απτόητες από στερεοτυπικές αντιλήψεις που τους καλλιεργούν την ανασφάλεια και τον φόβο. Συγκεκριμένα η κα Ιακωβίδου ανάφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι ως μέλος μίας οικογενειακής επιχείρησης, σ’ έναν ωστόσο οργανισμό διεθνούς κύρους, και όντως ακόμη νέα, η πίεση που δεχόμουν ήταν διπλή. Ο φόβος της αποτυχίας που έπρεπε να αντιμετωπίσω, μαζί με τις προκαταλήψεις του κοινωνικού περίγυρου, ενισχύανε το άγχος μου. Ωστόσο έπρεπε να παλέψω δουλεύοντας δύο φορές πιο σκληρά, όπως και έκανα”. Η κα. Ιακωβίδου, στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς κάθε γυναίκα επιχειρηματία, ανεξαρτήτως του χώρου στον οποίο αυτή δραστηριοποιείται τόνισε: «Θέστε γερά τα θεμέλια για το μέλλον της επιχείρησής σας σήμερα, ώστε να είναι δυνατή έτσι ώστε να «περάσει» υγιής και ισχυρή στις επόμενες γενιές».  

Tέλος, σημαντική ήταν και η αναφορά της Κας Ιακωβίδου στο SHIFT Project, της A.I. ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και της PORSCHE Κύπρου για τη δημιουργία μιας κοινότητας γυναικών σε ηγετικές θέσεις, η οποία έχει σκοπό να αλλάξει το καθεστώς και τις αντιλήψεις για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να δώσει έμπνευση και δύναμη σε κάθε γυναίκα εκεί έξω που θέλει να πετύχει τους στόχους της και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

 

 

Στον χώρο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προβολή βίντεο με τίτλο “Driven Females”, μία πρωτοβουλία και παραγωγή της PORSCHE Κύπρου ενταγμένη στο “SHIFT project”, τη διεθνή καμπάνια της για την ενδυνάμωση των γυναικών. Σ’ αυτό το βίντεο τρεις διαφορετικές γυναίκες αφηγούνται εμπειρίες από το δικό τους ταξίδι ζωής και το πώς κατόρθωσαν να εκπληρώσουν τους στόχους τους με σκοπό να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. 

Τέλος όλοι θαύμασαν  από κοντά το εντυπωσιακό μοντέλο Cayenne Coupe E Hybrid Platinum Edition.  

Συνολικά, η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αποτελώντας μία ιδανική ευκαιρία ώστε γυναίκες επιχειρηματίες να μοιραστούν εμπειρίες και σκέψεις από τον εργασιακό τους χώρο, με την PORSCHE Κύπρου να στηρίζει, όπως ακριβώς κάνει εδώ και χρόνια, τη θέλησή τους για ένα καλύτερο αύριο, όπου η ισότητα των δύο φύλων δεν θα αποτελεί στόχο αλλά πραγματικότητα.  

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Close