Αγορά

16 Feb, 2024 Ώρα 10:35

Η Renault προσφέρει εγγύηση 5 χρόνων ή 200.000 χλμ σε όλα τα εμπορικά της μοντέλα

Thumbnail

Τώρα ο επαγγελματίας έχει ακόμα ένα λόγο να προτιμήσει τα εμπορικά της Renault. Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει ότι όλα τα εμπορικά της γαλλικής μάρκας προσφέρουν 5ετή εγγύηση και 200.000 χιλιόμετρα (όποιο έρθει πρώτο) αντί 100.000 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Close

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα εμπορικά μοντέλα της Renault προσφέρονται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η πρωτοβουλία της επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στις 200.000 χιλιόμετρα θα προσφέρει στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων να συνεχίσουν να επωφελούνται από την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, θα επιτρέπει στις εταιρείες να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Close

 

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Όμιλος Πηλακούτα έχει δημιουργήσει ξεχωριστό συνεργείο για τα εμπορικά της Renault στη Λευκωσία, στελεχωμένο με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Μια κίνηση που προσφέρει ακόμη περισσότερη αξία στον επαγγελματία αφού προσφέρεται άμεση εξυπηρέτηση και  - το σημαντικότερο – μειώνεται ο χρόνος παραμονής του επαγγελματικού οχήματος στο συνεργείο.

Close

 

 

Συνοψίζοντας τα πιο πάνω, τα εμπορικά Kangoo, Traffic και Master αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για τον επαγγελματία. Κάτι που ήδη φαίνεται και από την προτίμηση του κοινού στη Γαλλική μάρκα αφού, το 2023, κατάφερε να ανεβάσει το ποσοστό πωλήσεων των αυτοκινήτων της στην Κυπριακή αγορά κατά 9.6% σε σύγκριση με το 2022.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δει από κοντά όλη γκάμα των επαγγελματικών Van της Renault στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.

18 Dec, 2025 Ώρα 09:20

«Κύπρος και Αυτοκίνητα του Χθες» το ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ για το 2026

Thumbnail

Σε ένα ταξίδι στον χρόνο μας προσκαλεί η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ μέσα από το ημερολόγιο της για το έτος 2026, το οποίο εδώ και μερικές μέρες έχει αρχίσει να αποστέλλεται σε γραφεία πελατών, συνεργατών και φίλων της εταιρείας. Με τίτλο «ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ» το ημερολόγιο μας ταξιδεύει στα πρώτα χρόνια της αυτοκίνησης στο νησί μας, μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Για πρώτη φορά στα χρονικά του ημερολογίου που έγινε θεσμός, χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου αρχειακό υλικό.

Close

Μεταξύ άλλων, απεικονίζονται τα πρώτα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν στους κυπριακούς δρόμους, που ήταν χωματόδρομοι το 1907 όταν στην Κύπρο έφτασε το πρώτο αυτοκίνητο (21 χρόνια μετά την εφεύρεσή του το 1886), εικόνες από την χρήση του αυτοκινήτου στην καθημερινότητα των Κυπρίων στα χρόνια της Αγγλοκρατίας, ακόμα και ένα τροχαίο ατύχημα, στην Πύλη Πάφου, στη Λευκωσία. 

Ξεχωριστή θέση κατέχει η εικόνα του τρένου που πριν εκατό χρόνια σύνδεε διάφορες περιοχές της Κύπρου με την πρωτεύουσα. Παλαιά οχήματα απεικονίζονται σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης και κατεχόμενης Κύπρου, στις ορεινές περιοχές και στο χιονισμένο Τρόοδος μιας άλλης εποχής.

Close

 

 

Όλες οι εικόνες που δημοσιεύονται αποτελούν ντοκουμέντα υψηλής ιστορικής αξίας, τα δικαιώματα των οποίων έχουν ευγενικά παραχωρηθεί από τους κατόχους τους, για τις ανάγκες αυτής της έκδοσης. Βασικές πηγές φωτογραφιών αποτέλεσαν το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών, το Ίδρυμα Κώστα & Ρίτας Σεβέρη καθώς και η εταιρεία Mangoian Bros Ltd.

Πρόκειται για ένα ημερολόγιο το οποίο αποτελεί πηγή γνώσης και μνήμης. Κυκλοφορεί τόσο σε επιτραπέζια έκδοση όσο και σε δύο εκδόσεις σε μορφή σημειωματάριου.

«Η αναζήτηση και συλλογή αυτών των φωτογραφιών υπήρξε απαιτητική, όμως με χαρά σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα ως ένα ξεχωριστό και συλλεκτικό βιβλίο, μαρτυρία του πολιτισμού του τόπου μας στα βάθη του προηγούμενου αιώνα», αναφέρει στο σημείωμα του ο Co-CEO της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας.