Αγορά

11 Jul, 2019 Ώρα 21:30

Η συλλεκτική Bugatti Chiron των 2,5 εκατ. ευρώ

Thumbnail

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 110 χρόνων η Bugatti είχε κάνει γνωστό πως θα κατασκευάσει 20 συλλεκτικές Chiron με την ονομασία «110 ans Bugatti». Χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων είναι πως στο αμάξωμα και στην καμπίνα κυριαρχεί το εθνικό σύμβολο της Γαλλίας, η σημαία «Le Bleu-Blanc-Rouge», με τα χρώματα του μπλε, του λευκού και του κόκκινου.

Close

_

Στις 2 συλλεκτικές Chiron έχει γίνει εκτενής χρήση από ανθρακονήματα, η μάσκα είναι  από αλουμίνιο, οι μαύρες ζάντες «Nocturne» από ελαφρύ κράμα και οι δαγκάνες των φρένων σε απόχρωση «French Racing Blue». Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό ματ χρώμα «Steel Blue» και ο πίσω προφυλακτήρας σε γυαλιστερό «Steel Blue Carbon».Τη διαφορά κάνει η εντυπωσιακή ενεργή πτέρυγα με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας στο πίσω κομμάτι και το λογότυπο EB (Ettore Bugatti).

Close

Η Chiron Sport 110 Ans Bugatti εφοδιάζεται με έναν W16 8.0 λίτρων κινητήρα με τέσσερα turbo απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής. Η τιμή της ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.  

Close

 

03 Aug, 2020 Ώρα 12:33

Μοναδική προσφορά με δώρο €6.000 σε εξοπλισμό από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει τα εντυπωσιακά BMW Χ1 και Χ2  σε φανταστικές τιμές αλλά και με ένα μοναδικό δώρο. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού αξίας 6.000 ευρώ. Πέραν του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, το δωρεάν πακέτο εξοπλισμού για τo Χ1 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: σύστημα πλοήγησης (navigation), Κάμερα οπισθοπορείας, φώτα LED, Park Distance Control (PDC), Parking assistant, Cruise Control, ράγες οροφής καθώς και την έκδοση xLine. 

Όσον αφορά το Χ2 στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται: αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα πλοήγησης (navigation), Κάμερα οπισθοπορείας, Park Distance Control (PDC), Parking assistant, Cruise Control, ράγες οροφής καθώς και ζάντες 18 ιντσών.

Close
Και στα δύο μοντέλα προσφέρεται και το πρόγραμμα Service Inclusive, που περιλαμβάνει δωρεάν σέρβις για πέντε χρόνια ή 100,000 χιλιόμετρα.

Με την έλευση του το X1 της BMW δεν ήταν απλά ακόμα ένα μοντέλο «Χ» για την εταιρεία. Εγκαινίασε νέα πρότυπα οδηγικής απόλαυσης στη μικρομεσαία premium κατηγορία σαν μια σύγχρονη απάντηση στις σημερινές, μεγαλύτερες απαιτήσεις για ένα αυτοκίνητο. Η επιτυχία της δεν άργησε να φανεί αφού οι συνεχώς αυξημένοι αριθμοί των πωλήσεων κατατάσσουν το  X1 σαν ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της BMW. Ανάλογη επιτυχία έχει και στην Κυπριακή αγορά.

Close

To BMW X2 είναι ένα μοντέλο που διαθέτει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα Χ της εταιρείας. Διαθέτει μια άκρως δυναμική και νεανική εμφάνιση από όποια γωνιά και να το δεις. Συνδυάζει το στιβαρό προφίλ ενός Χ μοντέλου αλλά και τα χαρακτηριστικά ενός coupe. Άνετοι χώροι, ποιότητα κατασκευής και τελευταία λέξη της τεχνολογίας συνθέτουν τον εσωτερικό χώρο του Χ2 που διαθέτει μια μεγάλη λίστα επιλογών στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό της. Μεταξύ αυτών και την τελευταία γενιά του BMW ConnectedDrive και την τελευταία έκδοση BMW Connected App. 

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Close