Αγορά

27 Jan, 2023 Ώρα 12:34

Η Unicars οδηγεί την Κύπρο στην ηλεκτροκίνηση

Thumbnail

Έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που αποτελείται από 27 φορτιστές, καλύπτoντας γεωγραφικά τις περιοχές από την πόλη Χρυσοχούς μέχρι την Αγία Νάπα και λανσάροντας τον πρώτο διαδραστικό ψηφιακό χάρτη με όλα τα σημεία φόρτισης του δικτύου της στην Κύπρο, η Unicars κάνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο ομαλή και προσιτή για όλους!    

Close

 

 

Η Unicars εξακολουθεί να πρωτοπορεί και να οδηγεί τις εξελίξεις υλοποιώντας με συνέπεια την στρατηγική της για την ηλεκτροκίνηση. Εκτός από την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, την συνεχή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της αλλά και την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in hybrid αυτοκινήτων, έχει επενδύσει στην ανάπτυξη πολλαπλών σημείων φόρτισης ανά το παγκύπριο και λανσάρει την πρώτη ψηφιακή εφαρμογή με τα σημεία φόρτισης της Unicars. 

 

Close

 

Η ηλεκτροκίνηση είναι το παρόν αλλά και το μέλλον της αυτοκίνησης. Η περαιτέρω προώθηση της περνάει μέσα από τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στις υποδομές. Για τον σκοπό αυτό, η Unicars ανέλαβε εδώ και καιρό να υλοποιήσει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο με την δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Έτσι αυτή την στιγμή υπάρχουν συνολικά 27 σημεία φόρτισης που καλύπτουν γεωγραφικά την Κύπρο από την πόλη Χρυσοχούς μέχρι την Αγία Νάπα παρέχοντας την δυνατότητα σε όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μάρκας, να φορτίσουν σε κεντρικά και προσβάσιμα στο κοινό σημεία των πόλεων. Το δίκτυο θα συνεχίσει να επεκτείνεται, και τα αμέσως επόμενα 4 σημεία φόρτισης αναμένεται να προστεθούν στην Επαρχία Λεμεσού  μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου..  

 

 

Επιπροσθέτως, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τον πρώτο διαδραστικό ψηφιακό χάρτη με όλα τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης που δημιούργησε η Unicars. Στην διεύθυνση https://www.unicars.com/gr/chargermap.php , οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις διευθύνσεις που βρίσκονται τα σημεία φόρτισης, το είδος του φορτιστή, να υπολογίσουν την απόσταση, και να επιλέξουν να ενημερωθούν για τον τρόπο κατεύθυνσης προς το σημείο. 

Η Unicars θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές «ηλεκτρικές» εμπειρίες στους πελάτες της οδηγώντας τις μοναδικές τους ιστορίες με επιτυχία!

25 Sep, 2023 Ώρα 15:28

Δύο γιγαντιαία Caterpillar 775G στην Cyfield από την CTC Automotive Ltd

Thumbnail

Σε τελετή, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Σιακόλα, έγινε η παράδοση δύο γιγαντιαίων dump trucks Caterpillar 775G από την CTC Automotive Ltd στην κατασκευαστική εταιρεία Cyfield, για χρήση στο λατομείο της εταιρείας στην Παρεκκλησιά. Πρόκειται για τα πιο μεγάλα βαρέου τύπου μηχανήματα Caterpillar που εισήχθηκαν μέχρι τώρα στην Κύπρο, με ικανότητα μεταφοράς πέραν των 70 τόνων, αξίας €1.600.000.

Close

 

 

Την τελετή τίμησε με την παρουσία της και η Πρέσβυς των Ηνωμένων Πολιτιών Αμερικής κα Julie Fisher, την δε εταιρεία Cyfield εκπροσώπησε η εκ των διευθυντών κα Δέσποινα Χρυσοχού.  Ο Επίτιμος Ισόβιος πρόεδρος του Ομίλου CTC, κ. Νίκος Κ. Σιακόλας καλωσορίζοντας  τους προσκεκλημένους και ευχαριστώντας τους για την παρουσία του, αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς με τις ΗΠΑ, αφού η CTC αντιπροσωπεύει την Caterpillar στην Κύπρο για πάνω από 90 χρόνια, με την οποία υπάρχει άριστη σχέση και πολύχρονη, επιτυχής συνεργασία. Διαβεβαίωσε δε την κα Fisher ότι ο Όμιλος των Εταιρειών CTC θα συνεχίσει και να αναπτύξει περαιτέρω τις εμπορικές σχέσεις, τόσο με τη Caterpillar, όσο και με άλλες Αμερικανικές εταιρείες.

 

Close

 

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της CTC Automotive Ltd κ. Γιώργος Κοζάκος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Cyfield βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του καταλόγου με τους πιο σημαντικούς πελάτες της CTC και της Caterpillar και αποτελεί σημαντικό συνεργάτη της εταιρείας.

Η Πρέσβυς των ΗΠΑ κα Julie Fisher, σε σύντομο χαιρετισμό της τόνισε με τη σειρά της τους στενούς δεσμούς και τις άριστες σχέσεις Κύπρου - ΗΠΑ και της CTC με τη μεγάλη Αμερικανική εταιρεία Caterpillar.

 

 

Η Caterpillar κατέχει τα σκήπτρα στην παγκόσμια κατασκευή υψηλής ποιότητας βαρέων μηχανημάτων, συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και μηχανών θαλάσσης με ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε όλους τους τομείς.

Τα δύο dump trucks 775G που παραδόθηκαν στην Cyfield είναι εξοπλισμένα με συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας, που προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα και ασφάλεια στον χειριστή, θα συμβάλουν δε σημαντικά στη μείωση του κόστους παραγωγής. Η άρτια καταρτισμένη τεχνική ομάδα της Caterpillar προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη και μετά την πώληση μέσα και από τη μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών εξαρτημάτων που διαθέτει. Ακολούθησε επίδειξη των μηχανημάτων.