Αγορά

27 Jan, 2023 Ώρα 12:34

Η Unicars οδηγεί την Κύπρο στην ηλεκτροκίνηση

Thumbnail

Έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που αποτελείται από 27 φορτιστές, καλύπτoντας γεωγραφικά τις περιοχές από την πόλη Χρυσοχούς μέχρι την Αγία Νάπα και λανσάροντας τον πρώτο διαδραστικό ψηφιακό χάρτη με όλα τα σημεία φόρτισης του δικτύου της στην Κύπρο, η Unicars κάνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο ομαλή και προσιτή για όλους!    

Close

 

 

Η Unicars εξακολουθεί να πρωτοπορεί και να οδηγεί τις εξελίξεις υλοποιώντας με συνέπεια την στρατηγική της για την ηλεκτροκίνηση. Εκτός από την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, την συνεχή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της αλλά και την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in hybrid αυτοκινήτων, έχει επενδύσει στην ανάπτυξη πολλαπλών σημείων φόρτισης ανά το παγκύπριο και λανσάρει την πρώτη ψηφιακή εφαρμογή με τα σημεία φόρτισης της Unicars. 

 

Close

 

Η ηλεκτροκίνηση είναι το παρόν αλλά και το μέλλον της αυτοκίνησης. Η περαιτέρω προώθηση της περνάει μέσα από τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στις υποδομές. Για τον σκοπό αυτό, η Unicars ανέλαβε εδώ και καιρό να υλοποιήσει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο με την δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Έτσι αυτή την στιγμή υπάρχουν συνολικά 27 σημεία φόρτισης που καλύπτουν γεωγραφικά την Κύπρο από την πόλη Χρυσοχούς μέχρι την Αγία Νάπα παρέχοντας την δυνατότητα σε όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μάρκας, να φορτίσουν σε κεντρικά και προσβάσιμα στο κοινό σημεία των πόλεων. Το δίκτυο θα συνεχίσει να επεκτείνεται, και τα αμέσως επόμενα 4 σημεία φόρτισης αναμένεται να προστεθούν στην Επαρχία Λεμεσού  μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου..  

 

 

Επιπροσθέτως, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τον πρώτο διαδραστικό ψηφιακό χάρτη με όλα τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης που δημιούργησε η Unicars. Στην διεύθυνση https://www.unicars.com/gr/chargermap.php , οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις διευθύνσεις που βρίσκονται τα σημεία φόρτισης, το είδος του φορτιστή, να υπολογίσουν την απόσταση, και να επιλέξουν να ενημερωθούν για τον τρόπο κατεύθυνσης προς το σημείο. 

Η Unicars θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές «ηλεκτρικές» εμπειρίες στους πελάτες της οδηγώντας τις μοναδικές τους ιστορίες με επιτυχία!

27 Mar, 2023 Ώρα 16:28

Τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars

Thumbnail

O Όμιλος της Volkswagen συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη μετάβαση του στην ηλεκτροκίνηση, κάτι που αποδεικνύεται, όχι μόνο από τα καινούρια μοντέλα που παρουσιάζονται σε όλες τις μάρκες του αλλά και από τις υψηλές πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Η Unicars φιλοξενεί τέσσερα καινούρια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα τους εκθεσιακούς της χώρους. Πρόκειται για το εμβληματικό ID. Buzz, την κουπέ έκδοση του Skoda Enyaq, το Born, που αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό της Cupra και τη ναυαρχίδα της Audi, το Q8 e-tron.

Close

Volkswagen ID. Buzz

To εμβληματικό ID. Buzz, τόσο σε επιβατική όσο και επαγγελματική έκδοση, αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού VW Microbus Τ1 που σημάδεψε ολόκληρες γενεές στο πέρασμα του. Ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της οικογένειας των αμιγώς ηλεκτρικών ID. της Volkswagen αλλά με σαφή χαρακτήρα από το Τ1 του παρελθόντος. Η λειτουργικότητα ήταν το κύριο μέλημα των Γερμανών σχεδιαστών και για τις δύο εκδόσεις. Απόδειξη, η εξαιρετική αεροδυναμική (ID Buzz 0,285 – ID. Buzz Cargo 0,29) που συναντά κανείς σε μικρότερα μοντέλα της αγοράς. Επίσης, το μεταξόνιο των 2.989 χλστ. προσφέρει μια εντυπωσιακή εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων για επιβάτες και εμπορεύματα. Διατίθεται με μπαταρία 77 kWh, τροφοδοτώντας έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων (150 kW), ο οποίος στέλνει κίνηση στον πίσω άξονα. 

 

Close

 

Audi Q8 e-tron & Q8 e-tron SB

Με το Audi e-tron, ο premium γερμανός κατασκευαστής εισήλθε στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Τώρα, τα νέα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron SB βασίζονται στο ίδιο επιτυχημένο concept και το εξελίσσουν ακόμα περισσότερο. Δύο μοντέλα που εντυπωσιάζουν με την ελκυστική του σχεδίαση, τη βελτιωμένη αεροδυναμική αλλά και την μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης / χωρητικότητα της μπαταρίας που προσφέρει αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα. Με μήκος στα 4,915 μέτρα και πλάτος στα 1,937 μέτρα, τα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron SB προσφέρουν ασυναγώνιστους χώρους και πρωτόγνωρα επίπεδα άνεσης. Περιττή κάθε αναφορά στα επίπεδα εξοπλισμού και τεχνολογίας που είναι εφοδιασμένα, αφού διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Η εντυπωσιακή γκάμα ολοκληρώνεται με τα κορυφαία SQ8 e-tron και SQ8 e-tron SB με αυτονομία έως 513 χιλιόμετρα.

Close

 

 

Cupra Born

Το CUPRA Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αντισυμβατικής μάρκας από την Βαρκελώνη. Ένα μοντέλο με έμφαση στον οδηγό, που προσφέρει ένα ηλεκτρικό σπορ χαρακτήρα, εξαιτίας των συστημάτων που παρέχουν δυναμική αλλά και συναισθηματική οδήγηση. Ένα μοντέλο που ενσωματώνει την πλέον προηγμένη τεχνολογία κινητήρων και λόγω του πακέτου απόδοσης e-Boost, η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 231 ίππους. Παράλληλα, με τα πακέτα μπαταριών έως 77 kW προσφέρει αυτονομία χρήσης περίπου 552 km για ακόμα μεγαλύτερη συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

 

 

Skoda Enyaq Coupe iV

Το νέο Enyaq Coupe iV με το σπορ στυλ του και την κομψότητά του αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια ηλεκτρικών της Škoda που έρχεται να ξεχωρίσει. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της μάρκας πέτυχαν να συνδυάσουν τον υψηλό βαθμό λειτουργικότητας με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων του Enyaq Coupe iV είναι η πανοραμική γυάλινη οροφή, η οποία εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από τον ανεμοθώρακα μέχρι το πίσω παράθυρο και έχει έντονη μαύρη απόχρωση. Παράλληλα, είναι το πρώτο αμιγώς τετρακίνητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της σπορ σειράς RS της μάρκας όπου στην κορυφαία του έκδοση διαθέτει την μεγαλύτερη μπαταρία των 82 kWh και δύο ηλεκτροκινητήρες. Κάτι που σημαίνει ότι η ιπποδύναμη φθάνει τους 299 ίππους (220 kW) ενώ η μέγιστη ροπή τα 460 Nm.

 

 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Unicars πιστή στην στρατηγική της για την ταχύτερη εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο αλλά και στο πλαίσιο του κυριαρχικού της ρόλου της στην νέα αυτοκινητιστική πραγματικότητα, συνεχίζει να αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε επιλεγμένα σημεία ανά το Παγκύπριο.