Αγορά

23 Mar, 2023 Ώρα 16:27

Η Unicars παρουσίασε τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση μέσα στη φύση

Thumbnail

Η Unicars φιλοξενεί πλέον τέσσερα καινούρια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα τους εκθεσιακούς της χώρους. Πρόκειται για το εμβληματικό ID. Buzz, την κουπέ έκδοση του Skoda Enyaq, το Born, που αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό της Cupra και τη ναυαρχίδα της Audi, το Q8 e-tron.

Close

Και τα τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα παρουσιάστηκαν από τη Unicars σε μια καθόλα εντυπωσιακή εκδήλωση που έγινε στο «The Anama Concept» παρά το χωριό Λυθροδόντας. 

 

Close

 

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των ηλεκτρικών Volkswagen ID. Buzz, Audi Q8 e-tron, Cupra Born και Skoda Enyaq Coupe iV εντυπωσίασε τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους συνεργάτες της εταιρείας που είδαν για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα. Μια πρωτοποριακή παρουσίαση κυριολεκτικά μέσα στη φύση υπό τους ήχους τζαζ μουσικής, απολαμβάνοντας τα μοναδικά κρασιά και κοκτέιλ από το «The Anama Concept».

Close

Όπως δήλωσε η κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars: 

H εκδήλωση δεν αφορά μόνο στην παρουσίαση άλλων τεσσάρων νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Είναι η εισαγωγή σε ένα νέο lifestyle, η παρουσίαση ενός νέου τρόπου ζωής, που εμείς εδώ στην Unicars τον έχουμε υιοθετήσει εδώ και χρόνια, καθώς….

ΖΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ. Και το αποδεικνύουμε με μία σειρά από ενέργειες και δράσεις που έχουμε κάνει αλλά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 

Επιλέξαμε ένα διαφορετικό μέρος για την παρουσίαση μας. Ένα μέρος μέσα στην φύση. Φτιαγμένο με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον του. Που περικλείει όλα όσα θέλει να φέρει η ηλεκτροκίνηση στην ζωή μας: Την ηρεμία στις μετακινήσεις μας χωρίς ηχορύπανση, τον φυσικό τρόπο ζωής σε ένα περιβάλλον χωρίς ρύπανση και την απόλαυση κάποιων ξεχωριστών στιγμών σε ένα πράσινο και καθαρό περιβάλλον.

 

 

To εμβληματικό ID. Buzz αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού VW Microbus Τ1 που σημάδεψε ολόκληρες γενεές στο πέρασμα του. Ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα των αμιγώς ηλεκτρικών ID. της Volkswagen προσφέροντας κορυφαία λειτουργικότητα αλλά και μια εντυπωσιακή εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων για επιβάτες και αποσκευές. 

 

 

Το νέο Audi Q8 e-tron αποτελεί την premium ναυαρχίδα του Γερμανού κατασκευαστή και εντυπωσιάζει με την ελκυστική του σχεδίαση, το επίπεδο εξοπλισμού και τεχνολογίας αφού διαθέτει ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. 

Το CUPRA Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αντισυμβατικής μάρκας από την Βαρκελώνη. Ένα μοντέλο με έμφαση στον οδηγό, που προσφέρει ένα ηλεκτρικό σπορ χαρακτήρα, εξαιτίας των συστημάτων που παρέχουν δυναμική αλλά και συναισθηματική οδήγηση.

 

 

Τέλος, το νέο Enyaq Coupe iV αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια ηλεκτρικών της Skoda που συνδυάζει τον υψηλό βαθμό λειτουργικότητας με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Παράλληλα προσφέρεται και σε τετρακίνητη έκδοση RS! 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Unicars πιστή στην στρατηγική της για την ταχύτερη εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο και για τον κυρίαρχο ρόλο της στην νέα αυτοκινητική πραγματικότητα, συνεχίζει να αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε επιλεγμένα σημεία ανά το Παγκύπριο.

 

01 Jun, 2023 Ώρα 12:37

Επίσημη παρουσίαση του πολυβραβευμένου Hyundai Ioniq 6 στην Κύπρο!

Thumbnail

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, στους κήπους του Garden Day & Night, έγινε χθες η πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο του νέου, ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 6.

Close

Το ηλεκτρικό IONIQ 6 έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους της Ευρώπης θριαμβευτικά, αφού απέσπασε τις υψηλότερες διακρίσεις στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

 

Close

 

Το IONIQ 6 έγινε το δεύτερο συνεχόμενο ηλεκτρικό της Hyundai που αποσπά τρία παγκόσμια βραβεία μαζεμένα, μετά το IONIQ 5, το οποίο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία. Το νέο ηλεκτρικό της Hyundai μπορεί να φορτιστεί 10 - 80% σε μόλις 18 λεπτά και έχει αυτονομία μέχρι 614 χιλιόμετρα.

Close

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και ειδικοί σε θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CTC AUTOMOTIVE LTD, Γιώργος Κοζάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεχόμενη ανοδική πορεία της μάρκας Hyundai και τη δέσμευση της για παραγωγή 17 νέων ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2030, με απόλυτη προσήλωση σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

 

 

Ο Διευθυντής της HYUNDAI στην Κύπρο, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Hyundai τα τελευταία χρόνια ενώ ακολούθησε παρουσίαση του νέου μοντέλου, IONIQ 6 από τον Product Manager της Hyundai Αντώνη Αντωνίου.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση: