Αγορά

23 Mar, 2023 Ώρα 16:27

Η Unicars παρουσίασε τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση μέσα στη φύση

Thumbnail

Η Unicars φιλοξενεί πλέον τέσσερα καινούρια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα τους εκθεσιακούς της χώρους. Πρόκειται για το εμβληματικό ID. Buzz, την κουπέ έκδοση του Skoda Enyaq, το Born, που αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό της Cupra και τη ναυαρχίδα της Audi, το Q8 e-tron.

Close

Και τα τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα παρουσιάστηκαν από τη Unicars σε μια καθόλα εντυπωσιακή εκδήλωση που έγινε στο «The Anama Concept» παρά το χωριό Λυθροδόντας. 

 

Close

 

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των ηλεκτρικών Volkswagen ID. Buzz, Audi Q8 e-tron, Cupra Born και Skoda Enyaq Coupe iV εντυπωσίασε τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους συνεργάτες της εταιρείας που είδαν για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα. Μια πρωτοποριακή παρουσίαση κυριολεκτικά μέσα στη φύση υπό τους ήχους τζαζ μουσικής, απολαμβάνοντας τα μοναδικά κρασιά και κοκτέιλ από το «The Anama Concept».

Close

Όπως δήλωσε η κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars: 

H εκδήλωση δεν αφορά μόνο στην παρουσίαση άλλων τεσσάρων νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Είναι η εισαγωγή σε ένα νέο lifestyle, η παρουσίαση ενός νέου τρόπου ζωής, που εμείς εδώ στην Unicars τον έχουμε υιοθετήσει εδώ και χρόνια, καθώς….

ΖΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ. Και το αποδεικνύουμε με μία σειρά από ενέργειες και δράσεις που έχουμε κάνει αλλά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 

Επιλέξαμε ένα διαφορετικό μέρος για την παρουσίαση μας. Ένα μέρος μέσα στην φύση. Φτιαγμένο με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον του. Που περικλείει όλα όσα θέλει να φέρει η ηλεκτροκίνηση στην ζωή μας: Την ηρεμία στις μετακινήσεις μας χωρίς ηχορύπανση, τον φυσικό τρόπο ζωής σε ένα περιβάλλον χωρίς ρύπανση και την απόλαυση κάποιων ξεχωριστών στιγμών σε ένα πράσινο και καθαρό περιβάλλον.

 

 

To εμβληματικό ID. Buzz αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού VW Microbus Τ1 που σημάδεψε ολόκληρες γενεές στο πέρασμα του. Ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα των αμιγώς ηλεκτρικών ID. της Volkswagen προσφέροντας κορυφαία λειτουργικότητα αλλά και μια εντυπωσιακή εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων για επιβάτες και αποσκευές. 

 

 

Το νέο Audi Q8 e-tron αποτελεί την premium ναυαρχίδα του Γερμανού κατασκευαστή και εντυπωσιάζει με την ελκυστική του σχεδίαση, το επίπεδο εξοπλισμού και τεχνολογίας αφού διαθέτει ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. 

Το CUPRA Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αντισυμβατικής μάρκας από την Βαρκελώνη. Ένα μοντέλο με έμφαση στον οδηγό, που προσφέρει ένα ηλεκτρικό σπορ χαρακτήρα, εξαιτίας των συστημάτων που παρέχουν δυναμική αλλά και συναισθηματική οδήγηση.

 

 

Τέλος, το νέο Enyaq Coupe iV αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια ηλεκτρικών της Skoda που συνδυάζει τον υψηλό βαθμό λειτουργικότητας με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Παράλληλα προσφέρεται και σε τετρακίνητη έκδοση RS! 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Unicars πιστή στην στρατηγική της για την ταχύτερη εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο και για τον κυρίαρχο ρόλο της στην νέα αυτοκινητική πραγματικότητα, συνεχίζει να αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε επιλεγμένα σημεία ανά το Παγκύπριο.

 

05 Dec, 2023 Ώρα 13:17

Ετοιμοπαράδοτα Dacia Jogger Hybrid από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

O Όμιλος Πηλακούτα διαθέτει αριθμό ετοιμοπαράδοτων Dacia Jogger HYBRID 140 στους εκθεσιακούς του χώρους σε όλες τις πόλεις. Το Dacia Jogger είναι ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στην κατηγορία των 7θέσιων οικογενειακών οχημάτων ενώ έχει ήδη σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία. Το Jogger απευθύνεται, όχι μόνο σε οικογένειες, αλλά και σε πελάτες που αναζητούν ένα ευρύχωρο πολυχρηστικό αυτοκίνητο, κατάλληλο τόσο για την πόλη, όσο και για τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο. 

Close

Παράλληλα το Jogger HYBRID 140 αποτελεί και το πρώτο υβριδικό μοντέλο της μάρκας συνδυάζοντας την πολυχρηστικότητα με τη δοκιμασμένη υβριδική τεχνολογία του Ομίλου της Renault. 

 

Close

 

Η ενσωμάτωση της μπαταρίας του υβριδικού συνόλου, σχεδιάστηκε από την αρχή και είναι  τοποθετημένη κάτω από το δάπεδο του αυτοκινήτου στο χώρο της ρεζέρβας. Γι΄ αυτό το λόγο δεν επηρεάζει καθόλου τους διαθέσιμους εσωτερικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές σε σύγκριση με τις εκδόσεις με θερμικό κινητήρα.

Close

Το Jogger συνδυάζει το μήκος ενός station wagon, με την άνεση στο εσωτερικό ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου και τα χαρακτηριστικά ενός SUV, προσφέροντας έως και επτά θέσεις. Στιβαρό και με καλή οδική συμπεριφορά, το Jogger προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο άνεσης σε όλους τους επιβάτες, ακόμα και στους ενήλικες που κάθονται στην 3η σειρά καθισμάτων. Το Jogger HYBRID 140 εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που περιλαμβάνει τη λειτουργία “B” (Brake), που ενισχύει την ανάκτηση ενεργείας κατά το φρενάρισμα και τη δύναμη πέδησης μέσω του κινητήρα. Η χρήση αυτού του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα ανάκτησης περισσότερης ενεργείας, αυξάνοντας παράλληλα και το επίπεδο άνεσης στην οδήγηση σε αστικές περιοχές. Το Jogger HYBRID 140 αποδίδει συνδυαστική ισχύ 140 ίππων, ενώ εξασφαλίζει τις καλύτερες επιδόσεις στους τομείς  της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2 στη γκάμα του μοντέλου. Παράλληλα, ενσωματώνει τεχνολογίες που έχουν αποδείξει την αποδοτικότητά τους και είναι ευρέως διαδεδομένες στον Όμιλο Renault. Τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.6λ. με απόδοση 90hp, δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας με ισχύ 50hp και μίζα/γεννήτρια εκκίνησης, υψηλής τάσεως) και ένα ηλεκτρικό αυτόματο κιβώτιο multi-mode με 4 σχέσεις που συνδέονται με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και δύο σχέσεις που συνδέονται με τον ηλεκτροκινητήρα. Το σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο ανάκτησης ενεργείας της μπαταρίας των 1.2 kWh (230V), αλλά και την αποδοτικότητα του αυτόματου κιβωτίου, δίνουν τη δυνατότητα μιας αμιγούς ηλεκτροκίνησης στο 80% των αστικών διαδρομών και μείωση της κατανάλωσης έως και κατά 40% σε σύγκριση με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης σε αστικό κύκλο, οδηγούμενο με τον ίδιο τρόπο.

 

 

Τα αυτοκίνητα της Dacia πωλούνται σήμερα σε 44 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Κύπρο.  

Τα μοντέλα της DACIA - Sandero, Sandero Stepway, Jogger και Duster βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.