Αγορά

04 Jun, 2021 Ώρα 16:22

«Μήνας Αυτοκίνησης Unicars» με ιστορικές προσφορές

Thumbnail

Ιούνιος και η Unicars, πιστή στο ετήσιο πλέον ραντεβού με τους καταναλωτές, ξεκίνησε το «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars»! Η περσινή επιτυχία και αποδοχή από το αγοραστικό κοινό ώθησε φέτος την εταιρεία να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars» προσθέτοντας σημαντικά στοιχεία που θα τον κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό και δυναμικό. 

Close

Φέτος, με το «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars» η εταιρεία γιορτάζει τα 75 χρόνια (1946) επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κύπρο. Με αφορμή αυτή την επέτειο, και θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε τιμές…ιστορικές! 

 

Close

 

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι είναι ότι δημιουργήθηκε μία πρόσθετη εφαρμογή μέσα στην πλατφόρμα UNICARS 4ALL στην οποία θα οδηγούνται όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.unicars.com. Στην εφαρμογή αυτή ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να δει όλα τα διαθέσιμα προς πώληση αυτοκίνητα από τις μάρκες Volkswagen, Audi, Seat & Skoda και να τα επιλέξει βάση κριτηρίων. Είτε με βάση το μοντέλο είτε με το εύρος της τιμής που προτιμά. Επιλέγοντας το μοντέλο της αρεσκείας του, συμπληρώνει μία φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να λάβει την τελική προσφορά. 

Close

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.unicars.com, διαμορφώστε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας και επωφεληθείτε των ειδικών τιμών για όλο τον Ιούνιο! Η Unicars για άλλη μια φορά θα οδηγήσει με ασφάλεια και υπευθυνότητα τις μοναδικές ιστορίες των επισκεπτών του UNICARS 4ALL.  

22 Oct, 2021 Ώρα 10:29

Η MG ξανά στους δρόμους της Κύπρου

Thumbnail

Η εμβληματική  βρετανική μάρκα αυτοκινήτων  MG, διάσημη για την κατασκευή σπορ, συναρπαστικών και οικονομικά  προσιτών αυτοκινήτων επανέρχεται δυναμικά στους δρόμους της Κύπρου.

Close

Από το μακρινό 1924 και  το  πρωτότυπο αυτοκίνητο MG 14/28 Super Sports car, σχεδιασμένο από τον θρυλικό Cecil Kimber, μέχρι το πλήρως ηλεκτρικό MG ZS EV του σήμερα, η MG ήταν πάντα καινοτόμος και ριζοσπαστική .

Σήμερα, η MG αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και κατατάσσεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέτοντας μια σειρά  μοντέλων στις κατηγορίες, hatchbacks  και SUV. 

Close

 

 

Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε διάφορες χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, με πλήρη  τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή. Με κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών, πίσω αισθητήρες στάθμευσης οι οποίοι αποτελούν μέρος της τεχνολογίας υποβοήθησης στάθμευσης, θερμαινόμενους καθρέφτες και αυτόματους προβολείς, δίνοντας όλα όσα χρειάζεστε για μια ομαλή οδηγική εμπειρία.

Με την υποστήριξη της SAIC Motor, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο, όλα τα νέα MG κατασκευάζονται με εξαρτήματα παγκόσμιας κλάσης , κατέχουν 5 αστέρια ασφάλειας και υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση  7 ετών του κατασκευαστή.

Καθιερωμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα MG πωλούνται πλέον σε όλο τον κόσμο με τη Δυτική Ευρώπη και την Κύπρο να είναι η τελευταία περιοχή επέκτασης κατά τη διάρκεια του 2021.  

Η αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο , MICHAELS ELECTRIC CARS LTD, ανακοινώσει την έναρξη παρουσίας των MG στους δρόμους της Κύπρου με τα μοντέλα MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.

Close

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τέσσερεις εκθεσιακοί χώροι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο  οι όποιοι  είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το κοινό της Κύπρο από τον Νοεμβρίου.2021.