Αγορά

04 Jun, 2021 Ώρα 16:22

«Μήνας Αυτοκίνησης Unicars» με ιστορικές προσφορές

Thumbnail

Ιούνιος και η Unicars, πιστή στο ετήσιο πλέον ραντεβού με τους καταναλωτές, ξεκίνησε το «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars»! Η περσινή επιτυχία και αποδοχή από το αγοραστικό κοινό ώθησε φέτος την εταιρεία να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars» προσθέτοντας σημαντικά στοιχεία που θα τον κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό και δυναμικό. 

Close

Φέτος, με το «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars» η εταιρεία γιορτάζει τα 75 χρόνια (1946) επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κύπρο. Με αφορμή αυτή την επέτειο, και θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε τιμές…ιστορικές! 

 

Close

 

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι είναι ότι δημιουργήθηκε μία πρόσθετη εφαρμογή μέσα στην πλατφόρμα UNICARS 4ALL στην οποία θα οδηγούνται όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.unicars.com. Στην εφαρμογή αυτή ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να δει όλα τα διαθέσιμα προς πώληση αυτοκίνητα από τις μάρκες Volkswagen, Audi, Seat & Skoda και να τα επιλέξει βάση κριτηρίων. Είτε με βάση το μοντέλο είτε με το εύρος της τιμής που προτιμά. Επιλέγοντας το μοντέλο της αρεσκείας του, συμπληρώνει μία φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να λάβει την τελική προσφορά. 

Close

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.unicars.com, διαμορφώστε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας και επωφεληθείτε των ειδικών τιμών για όλο τον Ιούνιο! Η Unicars για άλλη μια φορά θα οδηγήσει με ασφάλεια και υπευθυνότητα τις μοναδικές ιστορίες των επισκεπτών του UNICARS 4ALL.  

16 Jun, 2021 Ώρα 18:42

Η Unicars κυρίαρχος στα compact SUVs

Thumbnail

Σε κυρίαρχη δύναμη στην κατηγορία των compact SUVs εξελίσσεται η Unicars. Στο πλέον ταχύτατο αναπτυσσόμενο segment, τα T-Cross και T-Roc δείχνουν να καλύπτουν πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις των καταναλωτών και αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές δίχως αντίπαλο. Στην συγκεκριμένη κατηγορία η εταιρεία κατάφερε να πετύχει μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης τους 40,54% διαθέτοντας συνολικά 416 compact SUV μοντέλα. Επίδοση που ανέβασε το μερίδιο αγοράς της Unicars στη σημαντικότερη κατηγορία της αγοράς στο 29,1%.

Close

 

 

Ειδικότερα το T-Roc βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας των Compact SUV αφού διέθεσε 209 οχήματα κατά το 2021, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις του σε σχέση με το 2020. Αύξηση της τάξης του 23,14% πέτυχε και το VW T-Cross, μοντέλο που βρίσκεται στη βάση της γκάμας των SUV της μάρκας.

Παράλληλα, το μερίδιο αγοράς της Volkswagen εκτοξεύτηκε στο 10,3% κατά τους πέντε πρώτους μήνες του 2021 παρουσιάζοντας μια αύξηση που άγγιξε το 19,76%.

Close

Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Unicars αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales που προσφέρει με συνέπεια η εταιρεία στους πελάτες της.