Αγορά

30 Sep, 2019 Ώρα 18:08

Μοναδική οδηγική εμπειρία 100 οκτανίων στην Αυστρία, για τους νικητές του διαγωνισμού “ΕΚΟ racing 100”

Thumbnail

Tην απόλυτη οδηγική εμπειρία θα βιώσουν οι συνολικά δέκα (10) τυχεροί του περσινού μεγάλου διαγωνισμού «ΕΚΟ RACING 100», που έχουν την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν φέτος στην Αυστρία για να  οδηγήσουν μια πραγματική Formula 4, στην επαγγελματική πίστα των 4,318 χιλιομέτρων του Spielberg!

Close

 

 

Η ΕΚΟ RACING 100, είναι η μοναδική βενζίνη 100 οκτανίων αυτή τη στιγμή στην Κύπρο. Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της νέας φόρμουλας, με τη δύναμη των 100 οκτανίων, συγκαταλέγονται η αύξηση της απόδοσης του κινητήρα με αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος, η μείωση στην κατανάλωση καυσίμου, καθώς και ο σημαντικός περιορισμός των τριβών στον κινητήρα. 

 

Close

 

Οι 4 πρώτοι νικητές του διαγωνισμού «ΕΚΟ RACING 100», επέστρεψαν ήδη από το ταξίδι τους στην Αυστριακή πρωτεύουσα και στις δηλώσεις τους εξέφρασαν ενθουσιασμό, κάνοντας λόγο  για μια «ασύγκριτη εμπειρία ζωής», ενώ ευχαρίστησαν την ΕΚΟ για το μεγάλο δώρο, που περιλάμβανε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο στη Βιέννη, μεταφορικά από και προς την πίστα και, φυσικά, τη δυνατότητα να οδηγήσουν την πραγματική Formula 4. 

 

 

Η ΕΚΟ εύχεται καλό ταξίδι και στους απομένοντες τυχερούς! 

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, με τις μοναδικές στιγμές που έζησαν ο Μάριος Σοφοκλέους και ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο Παναγιώτης Βαρνάβα και ο Δημήτρης Καρσός, στο ταξίδι που τους πρόσφερε η ΕΚΟ. 

24 Feb, 2020 Ώρα 09:45

Mε Volvo S90 ενισχύθηκε η Κυβέρνηση

Thumbnail

Με σκανδιναβική ασφάλεια και πολυτέλεια  ενισχύθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (ΥΜΕΕ), καθότι η CTC AUTOMOTIVE LTD παρέδωσε στόλο από  Volvo S90 για χρήση από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Close

Το κορυφαίο Volvo S90 sedan με κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας  χαρίζει μία διαισθητική διασύνδεση οθόνης αφής που συνδυάζει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, την πλοήγηση, τις συνδεδεμένες υπηρεσίες και τις εφαρμογές ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο, όπως Spotify, Pandora και TuneIn. Η οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων.

Η ηγετική θέση της Volvo στον τομέα της ασφάλειας αυτοκινήτων επιβεβαιώνεται με το S90. Η τεχνολογίες Intellisafe και City Safety ανιχνεύουν πιθανούς κινδύνους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία ραντάρ και κάμερας και βοηθούν στην αποτροπή ατυχημάτων. Το Volvo S90 διαθέτει επίσης ανεπτυγμένα συστήματα βοήθησης οδήγησης όπως σύστημα ημιαυτόματης οδήγησης  Pilot Assist.

Close