12 Ιουν., 2019 Ώρα 11:20

Το MyMall Limassol παραδίδει το Audi A1 στον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού

Thumbnail

Με την παράδοση του αυτοκινήτου Audi A1 στη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας του MYMALL Limassol. Η τελετή παράδοσης έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, στις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, με την παρουσία εκπροσώπων της διεύθυνσης του MYMALL Limassol, της εταιρείας UNICARS που πρόσφερε το μεγάλο δώρο και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

 

 

Τα κλειδιά του ολοκαίνουργιου Audi A1 παρέλαβε η νικήτρια Νατάσα Κωνσταντίνου από τον κ. Κωνσταντίνο Ανανιάδη, Marketing Manager της εταιρείας UNICARS, η οποία ευχήθηκε με τη σειρά της στο MYMALL Limassol χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες, και δήλωσε ενθουσιασμένη που οι αγορές της από το εμπορικό υπήρξαν η αφορμή για να ξεκινήσει το φετινό της καλοκαίρι πιο συναρπαστικά από ποτέ πίσω από το τιμόνι ενός Audi A1.

 

 

To MYMALL Limassol συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και ολόκληρο τον Μάιο γιόρτασε τη σημαντική πρώτη επέτειό του, με μια σειρά δράσεων οι οποίες στόχευαν στην έμπρακτη έκφραση της ευγνωμοσύνης του στις εκατοντάδες χιλιάδες των επισκεπτών του που το έχουν αναδείξει ως τον κορυφαίο προορισμό αγορών.