Αγορά

15 Feb, 2024 Ώρα 13:11

Νέα εταιρική ταυτότητα για την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Thumbnail

Σε εκδήλωση που έγινε πρόσφατα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 55 χρόνων ζωής και συνεχούς παρουσίας στα επιχειρηματικά δρώμενα της Κύπρου, η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ παρουσίασε το καινούργιο λογότυπό της. Πρόκειται για μια μετεξέλιξη του υφιστάμενου λογοτύπου, στο οποίο θα στηριχθεί η καινούργια εταιρική ταυτότητα της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, η οποία ξεκίνησε ήδη να φανερώνεται και το επόμενο διάστημα θα είναι ορατή στα καταστήματα και στις καθημερινές δραστηριότητες της εταιρείας.

Close

 

 

Το νέο λογότυπο έχει ως σημείο αναφοράς το γράμμα «Κ» και τα χρώματα μπλε και κόκκινο, στοιχεία που διατηρούνται από το προηγούμενο λογότυπο και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας της εταιρείας. Παράλληλα, στο γράμμα «Κ» δόθηκε κίνηση προκειμένου να συνδεθεί πιο έντονα με το σλόγκαν της εταιρείας που παραμένει «Κρατάμε την Κύπρο σε Κίνηση». 

«Μετά από 24 χρόνια αποφασίσαμε να φρεσκάρουμε και να εκμοντερνίσουμε το λογότυπο μας.  Θέλαμε ένα λογότυπο, απλό μεν, εύκολο στην αποτύπωση σε διάφορες μορφές, αλλά μοντέρνο που να σηματοδοτεί την νέα εποχή στην οποία πορευόμαστε.  Τα χρώματα έμειναν τα ίδια.  Η ίδια είναι και η φιλοσοφία.  Η φιλοσοφία και τα χρώματα θεωρούμε ότι μας χαρακτηρίζουν και για αυτό δεν αλλάζουν» σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Co-CEO της εταιρείας.

Close

 

 

Σχετικά, στο νέο λογότυπο το αριστερό κόκκινο σχήμα αντιπροσωπεύει τις ρίζες της εταιρείας και την παρακαταθήκη της.  Η ρίζα του ξεκινά από την γη και μεγαλώνει όσο προχωρά προς τα πάνω.  Το δεξί μπλε σχήμα, από την άλλη, δείχνει μια στέρεη βάση και στην οποία η εταιρεία πατά γερά, φτάνει ψηλά και παίρνει δύναμη για να πάει ακόμα ψηλότερα. 

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ιδρύθηκε στις 3 Μαρτίου 1969 από τον αείμνηστο Χριστόφορο Καποδίστρια, συμπληρώνοντας σε λίγες μέρες τα 55 της χρόνια.  Σήμερα η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι η ηγέτιδα του automotive aftermarket στην Κύπρο τροφοδοτώντας καθημερινά την αγορά με γνήσια ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, επαγγελματικά εργαλεία και εξοπλισμό συνεργείων. 

 

10 Apr, 2024 Ώρα 19:01

Το αυτόματο Dacia Duster στην τιμή των €22.900 από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Η Dacia είναι η μάρκα που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, παρουσιάζοντας σύγχρονα μοντέλα στη σωστή τιμή. Ο Όμιλος Πηλακούτα έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο αυτή την εκπληκτική σχέση αξίας / αγοράς προσφέροντας το Dacia Duster στην τιμή των €22.900 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Close

Το καθόλα επιτυχημένο Dacia Duster πολύ γρήγορα έγινε ένα εμβληματικό μοντέλο τόσο για τη Dacia όσο και για ολόκληρη τη βιομηχανία. Από το 2010, το μοντέλο γνώρισε μια τεράστια εμπορική επιτυχία με περισσότερες  από δύο εκατομμύρια πωλήσεις σε πάνω από εξήντα χώρες. 

 

Close

 

To οικογενειακό SUV της Dacia διακρίνεται για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, αφού διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως Υποβοήθηση Στάθμευσης και Κάμερα Οπισθοπορείας, Σύστημα Πολυμέσων και Bluetooth, Σταθεροποιητής Ταχύτητας, LED Φώτα Ημέρας, Αυτόματη Ενεργοποίηση Φώτων, Λειτουργία ECO mode και Ράγες Οροφής.

Close

Η Dacia είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος αγοραστής με χαμηλή τιμή αγοράς. Μια στρατηγική που την καθιέρωσε στη συνείδηση των αγοραστών και είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβάσει την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα μοντέλα της Dacia προσφέρονται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 χλμ - ό,τι έρθει πρώτο), αντί 3 που ίσχυε μέχρι τώρα. Παράλληλα, η επέκταση της εγγύησης σε 5 χρόνια στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών και ιδιοκτητών κατά την περίοδο κάλυψης, επιτρέποντας επίσης τόσο στους ιδιώτες χρήστες όσο και στους εμπορικούς φορείς να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις μπορεί κάποιος να δει και να οδηγήσει όλη τη γκάμα της Dacia όπως τα Sandero, Sandero Stepway, Jogger, Duster και Spring 100% Ηλεκτρικό.