Αγορά

12 Nov, 2020 Ώρα 10:32

Νέα κατάστημα ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στη Δερύνεια

Thumbnail

Σε νέο, σύγχρονο χώρο στην βιομηχανική περιοχή Δερύνειας μετακόμισε πολύ πρόσφατα το κατάστημα της εταιρείας ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στην ελεύθερη Αμμόχωστο, το οποίο από το 1996 και μέχρι πρότινος στεγαζόταν στο Παραλίμνι. Το νέο κατάστημα είναι εμβαδού 800τμ και βρίσκεται επί της οδού Θωμά Έντισον, στη βιομηχανική ζώνη της Δερύνειας. Παρέχει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για καλύτερη οργάνωση και πιο εύρυθμη λειτουργία, ώστε να επιτυγχάνεται ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.

Close
 

Επιπλέον, το νέο κατάστημα βρίσκεται εγγύτερα σε μεγαλύτερο αριθμό επαγγελματιών της ελεύθερης Αμμοχώστου, ενώ η τοποθέτησή του εκτός οικιστικής ζώνης, επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση τόσο στο δίκτυο διανομής της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ όσο και για τους πελάτες.

«Η λειτουργία του νέου καταστήματος στη Δερύνεια εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο αναβάθμισης της εταιρείας, απώτερος σκοπός του οποίου είναι η τεχνολογική εξέλιξη και η βελτιστοποίηση των διαδικασιών, προς όφελος των πελατών μας» δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Co – CEO της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ και προσθέτει: «τα επόμενα στάδια της ανάπτυξης της εταιρείας περιλαμβάνουν νέες, αυτοματοποιημένες αποθήκες και νέο κατάστημα στη Λάρνακα».  

Close

Το νέο κατάστημα στη Δερύνεια είναι το δεύτερο που εγκαινιάζει η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ την τελευταία τριετία, καθώς είχε προηγηθεί το νέο κατάστημα στη Λακατάμια. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει εγκαινιάσει επίσης Κέντρο Εργαλείων & Λιπαντικών στην Παλλουριώτισσα, ενώ προέβη σε ανακαίνιση του κεντρικού καταστήματος και των γραφείων, που στεγάζονται στο Καϊμακλί.

Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ διαθέτει σήμερα από ένα κατάστημα στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου, ενώ στη Λευκωσία - πέρα από το κεντρικό κατάστημα - λειτουργούν καταστήματα σε Λακατάμια και Αλάμπρα, που σε συνεργασία με το άρτιο δίκτυο διανομής της εταιρείας, εγγυώνται την γρήγορη πρόσβαση σε ανταλλακτικά και ελαστικά σε πάνω από 1.500 επαγγελματίες, σε κάθε γωνιά της Κύπρου, μετουσιώνοντας έτσι σε πράξη το σλόγκαν «Κρατάμε την Κύπρο σε Κίνηση». 

Close

 

24 Feb, 2021 Ώρα 13:20

Στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars το ανανεωμένο VW Tiguan

Thumbnail

Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan κάνει την εμφάνιση του και στην Κυπριακή αγορά με νέο σχεδιασμό, κορυφαία τεχνολογία, άνετους χώρους και μια σειρά αξιόπιστων κινητήρων. Πρόκειται για το πρώτο σε πωλήσεις μεσαίο SUV στην Ευρώπη και ένα από τα best sellers της παγκόσμιας αγοράς.

Close

 

 

Με ένα δυναμικό και μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό, το νέο Tiguan διαθέτει άνετους και μεγάλους χώρους. Η νέα εντυπωσιακή μάσκα, το ψηλότερο καπό και οι έντονοι προφυλακτήρες του, προσφέρουν μια επιβλητική εμφάνιση. Σε αυτό συμβάλλουν επίσης, τόσο τα LED φωτιστικά σώματα όσο και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών που μπορούν να φιλοξενήσουν ζάντες από 18 μέχρι 20 ίντσες.

 

Close

 

Το εσωτερικό διατηρεί την ταυτότητα του γερμανικού εργοστασίου προσφέροντας άνεση, εργονομία και υψηλά επίπεδα εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Διαθέτει άνετους χώρους για πέντε επιβάτες με ρυθμιζόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων και ένα μεγάλο χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 615 λίτρα και φθάνει μέχρι τα 1.655 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα καθίσματα. Στοιχεία όπως το δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, το σύστημα αυτόματου κλιματισμού  «Air Care» Climatronic 3-ζωνών αλλά και οι ψηφιακές οθόνες αφής δημιουργούν ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον και θα ενθουσιάσουν τον υποψήφιο αγοραστή.

Το νέο Tiguan διαθέτει τώρα μια νέα γκάμα συστημάτων Infotainment, με μεγάλη ποικιλία διαδικτυακών υπηρεσιών, ανεβάζοντας την ψηφιοποίηση του αυτοκινήτου σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλα τα συστήματα Infotainment νέας γενιάς MIB3 περιλαμβάνουν τις online υπηρεσίες We Connect και We Connect Plus με τον οδηγό να μπορεί να εξατομικεύσει τις υπηρεσίες αυτές ανάλογα με τις ανάγκες του. Παράλληλα, σε όλες τις εκδόσεις διατίθεται προβολή και χειρισμός εφαρμογών smartphone μέσω του App-Connect για Apple CarPlay και Android Auto.

 

 

Στη βάση της γκάμας βρίσκεται ο βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων TSI με απόδοση 150 ίππων εφοδιασμένο με το σύστημα Active Cylinder Management (ACT). Ένα σύστημα που απενεργοποιεί ανάλογα με το φορτίο τους δύο από τους τέσσερις κυλίνδρους και μειώνει την κατανάλωση έως και 0,3 λ./100 χλμ. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων ενώ η κατανάλωση φτάνει μόλις τα 6,5 λίτρα ανά 100 χλμ κατά κύκλο WLTP. Μαζί και δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας TDI απόδοσης 150 ίππων ο οποίος προσφέρεται τόσο σε δικίνητη έκδοση όσο και τετρακίνηση με το σύστημα 4Motion. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων

Το ανανεωμένο VW Tiguan βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars και η τιμή του ξεκινάει από τις 25.900€ !