Αγορά

24 Oct, 2022 Ώρα 10:59

Νέες υπηρεσίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο διαθέσιμες στο σύστημα Frotcom

Thumbnail

H Frotcom είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις νέες υπηρεσίες που στοχεύουν να παρέχουν στους διαχειριστές στόλου περισσότερες πληροφορίες για τα οχήματά τους και να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση του στόλου τους. 

Close

Το 2021 η Frotcom κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, στην οποία τα δεδομένα του GPS και των εγκεφάλων των οχημάτων συλλέγονται και διατίθενται στους χρήστες ανά δευτερόλεπτο.

Οι τρεις νέες υπηρεσίες:

Close
  • Εκτεταμένη συλλογή CANBus, η οποία σας παρέχει πολύ περισσότερα δεδομένα που συλλέγονται από φορτηγά, συμπεριλαμβανομένων της θέσης του πεντάλ γκαζιού και του φρένου, της ταχύτητας, του επιβραδυντή και πολλών άλλων παραμέτρων οδήγησης.
  • Προσαρμοσμένες γραφικές παραστάσεις για να δημιουργήσετε τα δικά σας γραφήματα με έως και τέσσερις μεταβλητές σε κάθε γραφική παράσταση. Αυτό καθιστά την οπτική ανάλυση και σύγκριση πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική.
  • Καθοδήγηση οδηγού για την παρακολούθηση του τρόπου οδήγησης των οχημάτων και την καθοδήγηση των οδηγών σας για μέγιστη απόδοση. Αυτή η νέα ενότητα σας παρέχει επιπλέον εργαλεία για να βελτιώσετε την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών σας και να μειώσετε έτσι το κόστος καυσίμων και συντήρησης του στόλου της εταιρείας σας.

Συνδέοντας τη λειτουργία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο με αυτές τις νέες υπηρεσίες της Frotcom, θα έχετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα οχήματα και τους οδηγούς σας και θα απολαμβάνετε πολλά οφέλη:

• Γνωρίστε λεπτομερώς πώς οδηγούνται τα οχήματα.

Close

• Εντοπίστε εύκολα τις βελτιώσεις στην οδήγηση που πρέπει να γίνουν και να τις κοινοποιείτε στους οδηγούς σας.

• Εκπαιδεύστε τους οδηγούς στη δουλειά και συνεχίστε να βελτιώνεστε χωρίς να χρειάζεται επί τόπου εκπαίδευση.

• Επεκτείνετε την καθοδήγηση οδηγών σε όλους τους οδηγούς με ένα κλάσμα του κόστους.

• Βοηθήστε τους άπειρους οδηγούς από απόσταση.

• Μειώστε το κόστος και αυξήσετε την παραγωγικότητα.

About Frotcom 

Η Frotcom είναι σήμερα παρούσα σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου τοπικών πιστοποιημένων συνεργατών της Frotcom. Η Frotcom χρησιμοποιείται από χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο για τη διαχείριση στόλου και την παρακολούθηση οχημάτων GPS. Η λύση έχει υιοθετηθεί τόσο από μικρούς όσο και από μεγάλους στόλους με περισσότερους από χίλιους ιχνηλάτες GPS. Μάθετε περισσότερα στο www.frotcom.com

 

10 Apr, 2024 Ώρα 19:01

Το αυτόματο Dacia Duster στην τιμή των €22.900 από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Η Dacia είναι η μάρκα που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, παρουσιάζοντας σύγχρονα μοντέλα στη σωστή τιμή. Ο Όμιλος Πηλακούτα έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο αυτή την εκπληκτική σχέση αξίας / αγοράς προσφέροντας το Dacia Duster στην τιμή των €22.900 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Close

Το καθόλα επιτυχημένο Dacia Duster πολύ γρήγορα έγινε ένα εμβληματικό μοντέλο τόσο για τη Dacia όσο και για ολόκληρη τη βιομηχανία. Από το 2010, το μοντέλο γνώρισε μια τεράστια εμπορική επιτυχία με περισσότερες  από δύο εκατομμύρια πωλήσεις σε πάνω από εξήντα χώρες. 

 

Close

 

To οικογενειακό SUV της Dacia διακρίνεται για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, αφού διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως Υποβοήθηση Στάθμευσης και Κάμερα Οπισθοπορείας, Σύστημα Πολυμέσων και Bluetooth, Σταθεροποιητής Ταχύτητας, LED Φώτα Ημέρας, Αυτόματη Ενεργοποίηση Φώτων, Λειτουργία ECO mode και Ράγες Οροφής.

Close

Η Dacia είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος αγοραστής με χαμηλή τιμή αγοράς. Μια στρατηγική που την καθιέρωσε στη συνείδηση των αγοραστών και είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβάσει την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα μοντέλα της Dacia προσφέρονται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 χλμ - ό,τι έρθει πρώτο), αντί 3 που ίσχυε μέχρι τώρα. Παράλληλα, η επέκταση της εγγύησης σε 5 χρόνια στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών και ιδιοκτητών κατά την περίοδο κάλυψης, επιτρέποντας επίσης τόσο στους ιδιώτες χρήστες όσο και στους εμπορικούς φορείς να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις μπορεί κάποιος να δει και να οδηγήσει όλη τη γκάμα της Dacia όπως τα Sandero, Sandero Stepway, Jogger, Duster και Spring 100% Ηλεκτρικό.