Αγορά

24 Oct, 2022 Ώρα 10:59

Νέες υπηρεσίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο διαθέσιμες στο σύστημα Frotcom

Thumbnail

H Frotcom είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις νέες υπηρεσίες που στοχεύουν να παρέχουν στους διαχειριστές στόλου περισσότερες πληροφορίες για τα οχήματά τους και να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση του στόλου τους. 

Close

Το 2021 η Frotcom κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, στην οποία τα δεδομένα του GPS και των εγκεφάλων των οχημάτων συλλέγονται και διατίθενται στους χρήστες ανά δευτερόλεπτο.

Οι τρεις νέες υπηρεσίες:

Close
  • Εκτεταμένη συλλογή CANBus, η οποία σας παρέχει πολύ περισσότερα δεδομένα που συλλέγονται από φορτηγά, συμπεριλαμβανομένων της θέσης του πεντάλ γκαζιού και του φρένου, της ταχύτητας, του επιβραδυντή και πολλών άλλων παραμέτρων οδήγησης.
  • Προσαρμοσμένες γραφικές παραστάσεις για να δημιουργήσετε τα δικά σας γραφήματα με έως και τέσσερις μεταβλητές σε κάθε γραφική παράσταση. Αυτό καθιστά την οπτική ανάλυση και σύγκριση πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική.
  • Καθοδήγηση οδηγού για την παρακολούθηση του τρόπου οδήγησης των οχημάτων και την καθοδήγηση των οδηγών σας για μέγιστη απόδοση. Αυτή η νέα ενότητα σας παρέχει επιπλέον εργαλεία για να βελτιώσετε την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών σας και να μειώσετε έτσι το κόστος καυσίμων και συντήρησης του στόλου της εταιρείας σας.

Συνδέοντας τη λειτουργία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο με αυτές τις νέες υπηρεσίες της Frotcom, θα έχετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα οχήματα και τους οδηγούς σας και θα απολαμβάνετε πολλά οφέλη:

• Γνωρίστε λεπτομερώς πώς οδηγούνται τα οχήματα.

Close

• Εντοπίστε εύκολα τις βελτιώσεις στην οδήγηση που πρέπει να γίνουν και να τις κοινοποιείτε στους οδηγούς σας.

• Εκπαιδεύστε τους οδηγούς στη δουλειά και συνεχίστε να βελτιώνεστε χωρίς να χρειάζεται επί τόπου εκπαίδευση.

• Επεκτείνετε την καθοδήγηση οδηγών σε όλους τους οδηγούς με ένα κλάσμα του κόστους.

• Βοηθήστε τους άπειρους οδηγούς από απόσταση.

• Μειώστε το κόστος και αυξήσετε την παραγωγικότητα.

About Frotcom 

Η Frotcom είναι σήμερα παρούσα σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου τοπικών πιστοποιημένων συνεργατών της Frotcom. Η Frotcom χρησιμοποιείται από χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο για τη διαχείριση στόλου και την παρακολούθηση οχημάτων GPS. Η λύση έχει υιοθετηθεί τόσο από μικρούς όσο και από μεγάλους στόλους με περισσότερους από χίλιους ιχνηλάτες GPS. Μάθετε περισσότερα στο www.frotcom.com

 

27 Mar, 2023 Ώρα 16:28

Τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars

Thumbnail

O Όμιλος της Volkswagen συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη μετάβαση του στην ηλεκτροκίνηση, κάτι που αποδεικνύεται, όχι μόνο από τα καινούρια μοντέλα που παρουσιάζονται σε όλες τις μάρκες του αλλά και από τις υψηλές πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Η Unicars φιλοξενεί τέσσερα καινούρια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα τους εκθεσιακούς της χώρους. Πρόκειται για το εμβληματικό ID. Buzz, την κουπέ έκδοση του Skoda Enyaq, το Born, που αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό της Cupra και τη ναυαρχίδα της Audi, το Q8 e-tron.

Close

Volkswagen ID. Buzz

To εμβληματικό ID. Buzz, τόσο σε επιβατική όσο και επαγγελματική έκδοση, αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού VW Microbus Τ1 που σημάδεψε ολόκληρες γενεές στο πέρασμα του. Ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της οικογένειας των αμιγώς ηλεκτρικών ID. της Volkswagen αλλά με σαφή χαρακτήρα από το Τ1 του παρελθόντος. Η λειτουργικότητα ήταν το κύριο μέλημα των Γερμανών σχεδιαστών και για τις δύο εκδόσεις. Απόδειξη, η εξαιρετική αεροδυναμική (ID Buzz 0,285 – ID. Buzz Cargo 0,29) που συναντά κανείς σε μικρότερα μοντέλα της αγοράς. Επίσης, το μεταξόνιο των 2.989 χλστ. προσφέρει μια εντυπωσιακή εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων για επιβάτες και εμπορεύματα. Διατίθεται με μπαταρία 77 kWh, τροφοδοτώντας έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων (150 kW), ο οποίος στέλνει κίνηση στον πίσω άξονα. 

 

Close

 

Audi Q8 e-tron & Q8 e-tron SB

Με το Audi e-tron, ο premium γερμανός κατασκευαστής εισήλθε στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Τώρα, τα νέα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron SB βασίζονται στο ίδιο επιτυχημένο concept και το εξελίσσουν ακόμα περισσότερο. Δύο μοντέλα που εντυπωσιάζουν με την ελκυστική του σχεδίαση, τη βελτιωμένη αεροδυναμική αλλά και την μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης / χωρητικότητα της μπαταρίας που προσφέρει αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα. Με μήκος στα 4,915 μέτρα και πλάτος στα 1,937 μέτρα, τα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron SB προσφέρουν ασυναγώνιστους χώρους και πρωτόγνωρα επίπεδα άνεσης. Περιττή κάθε αναφορά στα επίπεδα εξοπλισμού και τεχνολογίας που είναι εφοδιασμένα, αφού διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Η εντυπωσιακή γκάμα ολοκληρώνεται με τα κορυφαία SQ8 e-tron και SQ8 e-tron SB με αυτονομία έως 513 χιλιόμετρα.

Close

 

 

Cupra Born

Το CUPRA Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αντισυμβατικής μάρκας από την Βαρκελώνη. Ένα μοντέλο με έμφαση στον οδηγό, που προσφέρει ένα ηλεκτρικό σπορ χαρακτήρα, εξαιτίας των συστημάτων που παρέχουν δυναμική αλλά και συναισθηματική οδήγηση. Ένα μοντέλο που ενσωματώνει την πλέον προηγμένη τεχνολογία κινητήρων και λόγω του πακέτου απόδοσης e-Boost, η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 231 ίππους. Παράλληλα, με τα πακέτα μπαταριών έως 77 kW προσφέρει αυτονομία χρήσης περίπου 552 km για ακόμα μεγαλύτερη συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

 

 

Skoda Enyaq Coupe iV

Το νέο Enyaq Coupe iV με το σπορ στυλ του και την κομψότητά του αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια ηλεκτρικών της Škoda που έρχεται να ξεχωρίσει. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της μάρκας πέτυχαν να συνδυάσουν τον υψηλό βαθμό λειτουργικότητας με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων του Enyaq Coupe iV είναι η πανοραμική γυάλινη οροφή, η οποία εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από τον ανεμοθώρακα μέχρι το πίσω παράθυρο και έχει έντονη μαύρη απόχρωση. Παράλληλα, είναι το πρώτο αμιγώς τετρακίνητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της σπορ σειράς RS της μάρκας όπου στην κορυφαία του έκδοση διαθέτει την μεγαλύτερη μπαταρία των 82 kWh και δύο ηλεκτροκινητήρες. Κάτι που σημαίνει ότι η ιπποδύναμη φθάνει τους 299 ίππους (220 kW) ενώ η μέγιστη ροπή τα 460 Nm.

 

 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Unicars πιστή στην στρατηγική της για την ταχύτερη εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο αλλά και στο πλαίσιο του κυριαρχικού της ρόλου της στην νέα αυτοκινητιστική πραγματικότητα, συνεχίζει να αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε επιλεγμένα σημεία ανά το Παγκύπριο.