Αγορά

13 Apr, 2021 Ώρα 13:26

Νέο Porsche Service Station στη Λεμεσό

Thumbnail

Το Porsche Center Cyprus ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη λειτουργίας του νέου τεχνικού συνεργείου στη Λεμεσό. 

Close

Το τελευταίας τεχνολογίας Service Station θα προσφέρει υπηρεσίες Porsche After Sales, όπως τεχνικό έλεγχο 111 σημείων, πλήρες service και συντήρηση οχήματος, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά Porsche. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.

 

Close

 

Σύμφωνα με τον Κώστα Ελισσαίου, After Sales Manager του Porsche Center Cyprus: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που θα υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στο νέο Porsche Service Station της Λεμεσού, όπου θα προσφέρουμε ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της επισκευής κινητήρων. Χρησιμοποιούμε άκρως εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνολογία της Porsche. Εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας, ώστε να διατηρεί και να ενημερώνει τις τεχνικές του γνώσεις σύμφωνα με τα πρότυπα της Porsche. Αυτήν τη στιγμή, οι τεχνικοί του Porsche Center Cyprus είναι οι μόνοι που διαθέτουν πιστοποιήσεις Silver και Gold στο νησί». 

Close

 

 

Το νέο Porsche Service Station βρίσκεται σε βολικό σημείο, στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος της Λεμεσού, μόλις πέντε λεπτά από τους εκθεσιακούς χώρους της Porsche στη Λεμεσό. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού, καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό 77771911.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

 

13 May, 2021 Ώρα 19:31

Η UNICARS στην λίστα Cyprus Best Workplaces 2021!

Thumbnail

Η εταιρεία UNICARS, συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη λίστα Cyprus’ Best Workplaces, σύμφωνα με ανακοίνωση της Great Place to Work® Cyprus. 

Close

 

 

Την επιτυχία της UNICARS, σχολίασε με δηλώσεις της η CEO της εταιρείας κυρία Χριστιάννα Διογένους:

 

«Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μία επιβεβαίωση για τις προσπάθειες που καταβάλουμε για να δημιουργούμε ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον σε μία δύσκολη περίοδο! Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στη Κύπρο που «τολμήσαμε» να υποβάλουμε το εργασιακό μας περιβάλλον προς αξιολόγηση και η διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση αυτή μας δικαιώνει και μας παρακινεί να συνεχίσουμε δυναμικά. Είμαι περήφανη για την ομάδα μας και την κουλτούρα μας! Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να οδηγούμε με επιτυχία τις ιστορίες των ανθρώπων μας!»

Να σημειωθεί πως είναι η μοναδική εταιρεία που λαμβάνει την συγκεκριμένη διάκριση από τον χώρο του αυτοκινήτου στην Κύπρο.

Close