Αγορά

02 Jan, 2023 Ώρα 09:37

Ο Όμιλος BMW διπλασιάζει τις πωλήσεις των ηλεκτρικών του οχημάτων

Thumbnail

Ο Όμιλος BMW υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις των ηλεκτρικών του οχημάτων τους πρώτους εννέα μήνες του 2022 διαθέτοντας συνολικά 128.196 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα BMW και MINI συγκριτικά με την ίδια περσινή περίοδο (+114,8%). Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία κατάφερε να μεταφράσει το έντονο ενδιαφέρον για τα αμιγώς ηλεκτρικά προϊόντα της σε ισχυρή ανάπτυξη. Παράλληλα, την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, η εταιρεία παρέδωσε συνολικά 1.747.889 οχήματα BMW, MINI και Rolls-Royce στους πελάτες της. Μαζί με την BMW iX3, οι δύο ναυαρχίδες καινοτομίας της εταιρείας, η BMW i4 και η BMW iX, συνεχίζουν να ηγούνται των πωλήσεων, με ιδιαίτερα ισχυρές νέες παραγγελίες. Πρόσθετη δυναμική θα προέλθει από τα δύο πιο πρόσφατα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της BMW, την BMW i7 και την BMW iX1. Και τα δύο μοντέλα λαμβάνουν πολύ θετικά σχόλια από τους πελάτες. Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE σημειώνει επίσης ισχυρή ανάπτυξη και αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα στη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων του BMW Group. Ως εκ τούτου, η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά διπλασιασμού των πωλήσεων των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της για το 2022.

Close

 

 

Το 2023 θα φέρει περισσότερα μοντέλα συμπεριλαμβανομένης της BMW i5 και της αμιγώς ηλεκτρικής Rolls-Royce Spectre, που θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Οκτώβριο. Με αυτή τη δυναμική και την αναπτυσσόμενη γκάμα προϊόντων ο Όμιλος BMW σκοπεύει να έχει πάνω από δύο εκατομμύρια αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα στους δρόμους μέχρι το τέλος του 2025.

 

Close

 

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι το Σεπτέμβριο, η BMW κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της στην παγκόσμια κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων. Κατά το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς διέθεσε 517.689 οχήματα σε όλο τον κόσμο ενώ, εκτός από τα αμιγώς ηλεκτρικά της μοντέλα, μεγάλη ζήτηση είχαν τα BMW Σειρά 4 Gran Coupé, BMW Σειρά 2 Active Tourer και BMW X5. Επίσης, τα αποτελέσματα της ίδιας περιόδου θέτουν και την BMW M σε τροχιά για υψηλό όλων των εποχών και μάλιστα κατά την 50ή της επέτειο. 

 

 

Από τη μεριά της η MINI παρέδωσε 209.271 οχήματα από την αρχή της χρονιάς, από τα οποία τα 29.191 ήταν αμιγώς ηλεκτρικά MINI Cooper SE. Τέλος, κατά το πρώτο ενιάμηνο, η BMW Motorrad παρέδωσε 159.333 μοτοσικλέτες στους πελάτες της κάτι που σημαίνει αύξηση κατά 1,7%, υπερβαίνοντας ακόμα και τις επιδόσεις ρεκόρ της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

10 Apr, 2024 Ώρα 19:01

Το αυτόματο Dacia Duster στην τιμή των €22.900 από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Η Dacia είναι η μάρκα που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, παρουσιάζοντας σύγχρονα μοντέλα στη σωστή τιμή. Ο Όμιλος Πηλακούτα έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο αυτή την εκπληκτική σχέση αξίας / αγοράς προσφέροντας το Dacia Duster στην τιμή των €22.900 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Close

Το καθόλα επιτυχημένο Dacia Duster πολύ γρήγορα έγινε ένα εμβληματικό μοντέλο τόσο για τη Dacia όσο και για ολόκληρη τη βιομηχανία. Από το 2010, το μοντέλο γνώρισε μια τεράστια εμπορική επιτυχία με περισσότερες  από δύο εκατομμύρια πωλήσεις σε πάνω από εξήντα χώρες. 

 

Close

 

To οικογενειακό SUV της Dacia διακρίνεται για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, αφού διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως Υποβοήθηση Στάθμευσης και Κάμερα Οπισθοπορείας, Σύστημα Πολυμέσων και Bluetooth, Σταθεροποιητής Ταχύτητας, LED Φώτα Ημέρας, Αυτόματη Ενεργοποίηση Φώτων, Λειτουργία ECO mode και Ράγες Οροφής.

Close

Η Dacia είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος αγοραστής με χαμηλή τιμή αγοράς. Μια στρατηγική που την καθιέρωσε στη συνείδηση των αγοραστών και είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβάσει την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα μοντέλα της Dacia προσφέρονται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 χλμ - ό,τι έρθει πρώτο), αντί 3 που ίσχυε μέχρι τώρα. Παράλληλα, η επέκταση της εγγύησης σε 5 χρόνια στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών και ιδιοκτητών κατά την περίοδο κάλυψης, επιτρέποντας επίσης τόσο στους ιδιώτες χρήστες όσο και στους εμπορικούς φορείς να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις μπορεί κάποιος να δει και να οδηγήσει όλη τη γκάμα της Dacia όπως τα Sandero, Sandero Stepway, Jogger, Duster και Spring 100% Ηλεκτρικό.