Αγορά

12 Apr, 2023 Ώρα 17:04

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει άμεσα διαθέσιμα Nissan Qashqai από €28.900

Thumbnail

To 2007 η Nissan παρουσίασε την πρώτη γενιά του Qashqai. Ένα μοντέλο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γράψει ιστορία, όχι μόνο ως ένα πρωτοπόρο μοντέλο για την Nissan, αλλά και ως το πιο πετυχημένο SUV μοντέλο στην κατηγορία του. Σήμερα, βρίσκεται ήδη στην τρίτη του γενιά και ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, άνεσης, τεχνολογίας και Ιαπωνικής αξιοπιστίας που προσφέρει. Σημείο αναφοράς η Mild Hybrid τεχνολογία που εφοδιάζει τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, αλλά και το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα e-POWER, που προσφέρει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, με απεριόριστη αυτονομία και χωρίς φόρτιση.

Close

 

 

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει άμεσα διαθέσιμα Nissan Qashqai από €28.900 αυτόματο με πλούσιο εξοπλισμό. Με εκδόσεις τόσο δικίνητες όσο και τετρακίνητες, το Qashqai καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή.

 

Close

 

Ένα μοντέλο που συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από έρευνα σε 50.000 Βρετανούς καταναλωτές. Πριν από μερικούς μήνες απέσπασε για ακόμη μια φορά τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP. 

 

 

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε εκδόσεις Mild Hybrid αλλά και με το καινοτόμο σύστημα e-Power, που προσφέρει ηλεκτροκίνηση χωρίς φόρτιση και απίστευτη αυτονομία. Μαζί και τα επτά χρόνια εγγύηση που προσφέρει ο Όμιλος Πηλακούτα.

01 Jun, 2023 Ώρα 12:37

Επίσημη παρουσίαση του πολυβραβευμένου Hyundai Ioniq 6 στην Κύπρο!

Thumbnail

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, στους κήπους του Garden Day & Night, έγινε χθες η πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο του νέου, ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 6.

Close

Το ηλεκτρικό IONIQ 6 έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους της Ευρώπης θριαμβευτικά, αφού απέσπασε τις υψηλότερες διακρίσεις στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

 

Close

 

Το IONIQ 6 έγινε το δεύτερο συνεχόμενο ηλεκτρικό της Hyundai που αποσπά τρία παγκόσμια βραβεία μαζεμένα, μετά το IONIQ 5, το οποίο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία. Το νέο ηλεκτρικό της Hyundai μπορεί να φορτιστεί 10 - 80% σε μόλις 18 λεπτά και έχει αυτονομία μέχρι 614 χιλιόμετρα.

Close

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και ειδικοί σε θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CTC AUTOMOTIVE LTD, Γιώργος Κοζάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεχόμενη ανοδική πορεία της μάρκας Hyundai και τη δέσμευση της για παραγωγή 17 νέων ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2030, με απόλυτη προσήλωση σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

 

 

Ο Διευθυντής της HYUNDAI στην Κύπρο, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Hyundai τα τελευταία χρόνια ενώ ακολούθησε παρουσίαση του νέου μοντέλου, IONIQ 6 από τον Product Manager της Hyundai Αντώνη Αντωνίου.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση: