Αγορά

22 Jul, 2019 Ώρα 13:24

Όφελος μέχρι και €8.000 για τα Jaguar E-Pace και F-Pace από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Μέχρι και οκτώ χιλιάδες ευρώ πιο κάτω από την αρχική τιμή προσφέρει ο Όμιλος Πηλακούτα τα κορυφαία SUV της Jaguar. Πρόκειται για τα Jaguar E-Pace και F-Pace, δύο μοντέλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, το σύγχρονο σχεδιασμό και τα ψηλά επίπεδα τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας που διαθέτουν. Τώρα ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει όφελος μέχρι οκτώ χιλιάδες ευρώ για αυτοκίνητα που βρίσκονται σε στοκ.

Close

 

 

Το E Pace είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης και τοποθετείται κάτω από την μεγαλύτερη F-Pace. Με ένα εσωτερικό εστιασμένο στον οδηγό και με γνώμονα την οικογένεια, το Jaguar E Pace μπορεί να προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία, πρακτικότητα στην καθημερινότητα και κορυφαίους αποθηκευτικούς χώρους. Προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων από 150 μέχρι 300 ίππους σε δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

 

Close

 

H Jaguar F-Pace αποτέλεσε το πρώτο SUV στην ιστορία της Jaguar στην 70χρονη ιστορία της μάρκας. Επιβλητικό, πολυτελές με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τεχνολογία αιχμής, το F-Pace είναι  ένα SUV επιδόσεων που συνδυάζει τη μέγιστη οδηγητική απόλαυση με την οικονομία.. H υπερσύγχρονη τεχνολογία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του εσωτερικού, με την πολυτέλεια και τα ποιοτικά υλικά να έχουν τον πρώτο λόγο. Όπως και το E-Pace έτσι και το F-Pace προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων από 163 μέχρι 340 ίππους σε δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

 

Tags
23 Jan, 2020 Ώρα 22:00

Ήδη 400 Bugatti Chiron έχουν πουληθεί και απομένουν άλλες 100

Thumbnail

Το 2021 θα ολοκληρωθεί η παραγωγή της Bugatti Chiron, ένα hyper car το οποίο αποδίδει 1.500 ίππους κα η αξία του ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Close

_

 

Close

0-100 σε 2,4 δευτερόλεπτα!

Το εντυπωσιακό μοντέλο θα παραχθεί συνολικά σε 500 μονάδες και μέχρι στιγμής ήδη έχουν πουληθεί οι 400. Η Chiron εφοδιάζεται από έναν  W16 κινητήρα χωρητικότητας 8.0 λίτρων quad-turbo απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής.

Close

Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,4 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 6,6 ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ./ώρα.

_