Αγορά

23 Jan, 2020 Ώρα 09:46

Όμιλος Πηλακούτα. Ο ηγέτης και στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Thumbnail

Ο ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, διαμορφώνει σήμερα την οικολογική μας ευαισθησία.

Close

Ο Όμιλος Πηλακούτα, εστιάζοντας με αφοσίωση στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης, ενισχύει και αναπτύσσει το δίκτυό του, προσφέροντας στους οδηγούς ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αξιοποιώντας τη 10χρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου στην εισαγωγή και διάθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κύπρο, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν μια μεγάλη σειρά ηλεκτρικών μοντέλων, από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς. 

Close

BMW i3, ΜΙΝΙ Ε, JAGUAR I-PACE, NISSAN LEAF, RENAULT ZOE, είναι μοντέλα που διακρίθηκαν, ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν σε όλη την Ευρώπη, γιατί αποτελούν μια από τις ασπίδες προστασίας του περιβάλλοντος, πέραν των τεχνολογικών χαρακτηριστικών υπεροχής και ενθάρρυναν την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, λόγω των ελάχιστων ή και των μηδενικών εκπομπών ρύπων, αλλά και σαφώς προσφέρουν μικρότερο κόστος διαχείρισης και συντήρησης του αυτοκινήτου. 

Επιπλέον, ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει και ως εναλλακτική επιλογή τα υβριδικά μοντέλα -  PlugIn Hybrid, όπως τα: BMW i8, BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e, BMW 530e, BMW 745e καθώς και τα υβριδικά SUV, BMW X1 xDrive25e, BMW X3 xDrive30e και BMW X5 xDrive45e. Στο MINI διατίθεται η επιλογή του MINI Countryman Plug In Hybrid. Από τη Land Rover τα Range Rover PHEV και Range Rover Sport PHEV και από το RENAULT Group τα  RENAULT CAPTUR και RENAULT CLIO. Απόλυτη οδηγική απόλαυση χάρη στις μέγιστες επιδόσεις και την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. 

Close

Τώρα, με το πρόγραμμα απόσυρσης, αντικατάστασης παλαιών οχημάτων και προώθησης ηλεκτρικού οχήματος, ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί και από τη χορηγία ύψους 5.000 ευρώ για την αγορά νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ο Όμιλος Πηλακούτα αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή και στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αφού διαθέτει υποδομές υποστήριξης, εγκεκριμένα συνεργεία και στελέχη με εξειδικευμένη γνώση.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα του Ομίλου Πηλακούτα, καθώς και για να μάθετε περισσότερα για τη χορηγία των 5.000 ευρώ, αλλά και για το πρόγραμμα απόσυρσης και αντικατάστασης παλαιών οχημάτων και προώθησης ηλεκτρικού οχήματος, επικοινωνήστε στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Για BMW/MINI: 77 77 1600

Για Land Rover: 77 77 1800

Για NISSAN: 77 777 220

Για Renault: 77 77 33 44

 

24 Feb, 2020 Ώρα 09:45

Mε Volvo S90 ενισχύθηκε η Κυβέρνηση

Thumbnail

Με σκανδιναβική ασφάλεια και πολυτέλεια  ενισχύθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (ΥΜΕΕ), καθότι η CTC AUTOMOTIVE LTD παρέδωσε στόλο από  Volvo S90 για χρήση από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Close

Το κορυφαίο Volvo S90 sedan με κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας  χαρίζει μία διαισθητική διασύνδεση οθόνης αφής που συνδυάζει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, την πλοήγηση, τις συνδεδεμένες υπηρεσίες και τις εφαρμογές ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο, όπως Spotify, Pandora και TuneIn. Η οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων.

Η ηγετική θέση της Volvo στον τομέα της ασφάλειας αυτοκινήτων επιβεβαιώνεται με το S90. Η τεχνολογίες Intellisafe και City Safety ανιχνεύουν πιθανούς κινδύνους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία ραντάρ και κάμερας και βοηθούν στην αποτροπή ατυχημάτων. Το Volvo S90 διαθέτει επίσης ανεπτυγμένα συστήματα βοήθησης οδήγησης όπως σύστημα ημιαυτόματης οδήγησης  Pilot Assist.

Close