Αγορά

25 Apr, 2019 Ώρα 11:25

Παρουσιάστηκε στο κοινό η νέα γενιά της Porsche 911

Thumbnail

Η εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων της Porsche στην Κύπρο συνεχίζει τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση της όγδοης γενιάς της 911. Μετά τη δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στους εκθεσιακούς της χώρους στη Λευκωσία, προχώρησε και στην παρουσίαση του μοντέλου στο κοινό. Αυτό έγινε στο Λεμεσό και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Parklane όπου στην παρουσία δεκάδων εκλεκτών προσκεκλημένων έγινε η αποκάλυψη του εμβληματικού μοντέλου της γερμανικής εταιρείας.

Close

 

 

Η 911 είναι ένα μοντέλο σταθμός στην παγκόσμια ιστορία που γιορτάζει ήδη τα εξήντα του χρόνια στην αγορά και συνεχίζει να βάζει τον πήχη ψηλά στην κατηγορία. Ο αποκλειστικά σπορ χαρακτήρας με τον μυώδη σχεδιασμό του και την τεχνολογία αιχμής είναι και αυτή τη φορά τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του θρυλικού γερμανικού μοντέλου. 

 

Close

 

Σε ομιλία του ο Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας κ. Άλκης Ιακωβίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η 911 παρέμεινε πάντα πιστή στις δικές τις αξίες, βάσει των οποίων εξελίσσεται. Το μυστικό της επιτυχίας της 911 χωρίζεται σε δυο στοιχεία: διαχρονικό σχεδιασμό και καινοτόμα τεχνολογία. Αυτά τα δυο μαζί, δημιουργούν το Αιώνιο Μηχάνημα Μέσα από τα χρόνια γράφτηκαν πολλά βιβλία για την Porsche 911, αλλά ακόμα και σήμερα δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε την πραγματική σημασία αυτών των τριών μαγικών αριθμών μέσα από την ιστορία των σπορ αυτοκινήτων.».

 

 

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πρώτη Porsche 911 παρουσιάστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1963 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σαν ο διάδοχος της 356. Ένα μοντέλο σταθμός στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που, όσο και αν προσπάθησαν οι άλλοι κατασκευαστές, δεν μπόρεσαν ποτέ να κατασκευάσουν!.

 

19 May, 2020 Ώρα 10:07

Επέκταση εγγυήσεων προς τους πελάτες της Porsche

Thumbnail

Η Porsche επεκτείνει την εγγύηση των αυτοκινήτου της για τρεις ακόμη μήνες για όλα τα μοντέλα της στα οποία η εγγύηση λήγει από την 1η Μαρτίου 2020 έως τις 31 Μαΐου 2020. Αυτό το μέτρο είναι δωρεάν για τους πελάτες και ισχύει σε όλο τον κόσμο. Ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων από την Στουτγάρδη ανταποκρίνεται με αυτό το μέτρο στην κρίση του Covid-19. Αυτό ισχύει επίσης για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει μια εγκεκριμένη εγγύηση Porsche. Εάν η εγκεκριμένη εγγύηση της Porsche έχει ξεκινήσει εντός της εν λόγω χρονικής περιόδου, θα παραταθεί επίσης κατά τρεις μήνες.

Close

«Εφαρμόζουμε και εμείς στην A.i.Motokinisi την παγκόσμια οδηγία της Porsche» δήλωσε ο κύριος Άλκης Ιακωβίδης, Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας, και συνέχισε, «Πρόκειται για μια μη-γραφειοκρατική λύση στην οποία οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Η εταιρεία θα ενεργοποιήσει την επέκταση της εγγύησης για τους δικαιούχους αυτόματα. Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, απρόσκοπτα, τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει το τμήμα after sales της εταιρείας, υπηρεσιών ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές που περνούμε».

 

Close

 

Η νέα ημερομηνία λήξης της εγγύησης θα υπολογιστεί από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Εάν η νέα εγγύηση λήγει στις 20 Μαρτίου 2020, για παράδειγμα, η επέκταση θα ισχύει για τρεις ακόμη μήνες έως τις 20 Ιουνίου 2020. Μια εγγύηση νέου αυτοκινήτου που έπρεπε να λήξει στις 15 Μαΐου 2020 θα παραταθεί έως τις 15 Αυγούστου 2020.

Close

Η νέα εγγύηση αυτοκινήτου ισχύει πάντα για τουλάχιστον δύο χρόνια και ξεκινά από την ημέρα παράδοσης του αυτοκινήτου στον πελάτη. Η εγκεκριμένη από την Porsche εγγύηση για τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα καλύπτει περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών - με δυνατότητα επέκτασης.