Αγορά

15 Oct, 2019 Ώρα 16:43

Πετάει σε πωλήσεις η Lamborghini Huracan

Thumbnail

Best Seller της Lamborghini αναμένεται να γίνει η Huracan καθώς σε πέντε χρόνια έχουν παραχθεί σε 14.022 μονάδες, όσες δηλαδή η Gallardo αλλά σε... διπλάσιο χρόνο (από το 2003 έως το 2013).

Close

Η επίσης 10κύλινδρη Lamborghini Huracan έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της το 2014 με την έκδοση Coupe, ενώ αργότερα ακολούθησαν η Spyder καθώς και οι παραλλαγές του μοντέλου με κίνηση στους πίσω τροχούς. Το 2017 τα φώτα της δημοσιότητα είδε η Huracan Performante, ενώ ένα χρόνο αργότερα η αντίστοιχη «ανοιχτή» εκδοχή της. Τέλος, το 2019 παρουσιάστηκε η νέα Huracan EVO (Coupe και Spyder), που διαθέτει νέο V10 κινητήρα ενσωματώνοντας παράλληλα ένα προηγμένο αεροδυναμικό «πακέτο». Το μοντέλο με αριθμό πλαισίου 14.022 είναι μία Huracán EVO Coupe σε γκρι χρώμα (Grigio Titans), η οποία προορίζεται για την κορεατική αγορά.

Αξίζει με την ευκαιρία να σημειωθεί πως τους πρώτους έξι μήνες του 2019, η Automobili Lamborghini έχει παραδώσει στους πελάτες της συνολικά 4.553 αυτοκίνητα, επίδοση αυξημένη κατά 96% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Από αυτά,τα 1.211 αφορούν στην Huracán.

Close
09 Jul, 2020 Ώρα 21:57

Η Nissan πούλησε το πρώτο αυτοκίνητο μέσω WhatsApp

Thumbnail

Με τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, ειδικά κατά την περίοδο της έξαρσης του Covid-19, η Nissan έκανε τη διαφορά.

Close

Συγκεκριμένα, η Antamotor, αντιπροσωπεία της Nissan στη Λα Κορούνια της Ισπανίας,  υλοποίησε, κατά τη διάρκεια του lock-down, μια διαδικτυακή διαδικασία πώλησης, όπου με επτά κλικ και σε επτά ημέρες, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να έχει το μοντέλο Nissan που επιθυμεί να αποκτήσει, στο σπίτι του!

_

Close

 

Επικοινωνία μέσω WhatsApp

Close

Η όλη επικοινωνία μεταξύ της ισπανικής αντιπροσωπείας της Nissan και του πελάτη Manuel Nuez, πραγματοποιήθηκε ψηφιακά μέσω του WhatsApp, όπου ο τελευταίος αγόρασε ένα JUKE, το πιο συνδεδεμένο μοντέλο στην ιστορία της Nissan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια αντιπροσωπεία, ήταν η πρώτη που πούλησε ένα X-TRAIL μέσω του  Twitter,  πριν από τέσσερα χρόνια!

 

_