Αγορά

10 Jun, 2022 Ώρα 13:20

Πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Thumbnail

Με το πρόγραμμα «Safety Together» η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ φέρνει μια σημαντική καινοτομία στον τομέα της εγγύησης ελαστικών: εγγυάται κάθε καινούργιο σετ Goodyear και Dunlop για 12 μήνες ή 20.000 χιλιόμετρα (ό,τι έρθει πρώτο). Το πρόγραμμα προνοεί τη δωρεάν αντικατάσταση ενός ελαστικού που θα καταστραφεί εντός του (χρονικού ή χιλιομετρικού) πλαισίου της εγγύησης η οποία ισχύει μόνο για αγορές από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών. 

Close

«Το πρόγραμμα ‘Safety Together’ έρχεται να καθησυχάσει μια μεγάλη και λογική ανησυχία του οδηγού που επιλέγει καινούργια, premium ελαστικά, δαπανώντας ένα σεβαστό ποσό: τι συμβαίνει εάν όσο το σετ είναι ακόμα καινούργιο, ένα ελαστικό καταστραφεί χωρίς ευθύνη του οδηγού;» εξηγεί ο κ. Μάριος Καποδίστριας, Co – CEO της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ. «Στα δέκα χρόνια που ως εταιρεία βρισκόμαστε στην αγορά ελαστικών, έχουμε δει αρκετά τέτοια περιστατικά» προσθέτει ο κ. Καποδίστριας και συνεχίζει: «σημαντική αιτία του προβλήματος είναι το οδικό μας δίκτυο το οποίο σε πολλά σημεία είναι γεμάτο με λακκούβες και άλλες παγίδες για τον οδηγό και τα ελαστικά, ενώ η γενικότερη ακαταστασία που επικρατεί σε πολλά σημεία των δρόμων των πόλεων έχει ως αποτέλεσμα καρφιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα να απειλούν καθημερινά τα ελαστικά μας».

Περισσότερες πληροφορίες για τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα εγγύησης στο http://safetytogether.cy, ενώ στη διάθεση των δικαιούχων είναι και το [email protected]

Close

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι η αγορά τεσσάρων καινούργιων ελαστικών. Η εγγύηση καλύπτει ιδιωτικής χρήσης οχήματα με κυπριακές πινακίδες, που δεν υπερβαίνουν σε βάρος τα 3.500 κιλά. Εξαιρούνται ορισμένες μάρκες αυτοκινήτων πολυτελείας και ελαστικά off – road. Εξαιρούνται επίσης φθορές από ατυχήματα, μηχανικές βλάβες, φωτιά ή κακόβουλες ενέργειες.

Νο1 αντιπρόσωπος ελαστικών στην Κύπρο

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εισήλθε στην αγορά ελαστικών το 2012 με τα επώνυμα, κινεζικής κατασκευής ελαστικά Sailun ενώ τα επόμενα χρόνια πρόσθεσε στη γκάμα της τα κορεάτικα ελαστικά πρώτης εφαρμογής Hankook και τα Laufenn, την budget επιλογή του ίδιου εργοστασίου. Από το 2018 έχουν προστεθεί στην γκάμα της εταιρείας τα premium ελαστικά Goodyear και Dunlop καθώς και τα ελαστικά Sava καθιστώντας την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ως το μεγαλύτερο αντιπρόσωπο και διανομέα ελαστικών στην Κύπρο.

Close
 
01 Jul, 2022 Ώρα 17:23

H νίκη είναι το μόνο ζητούμενο για την ομάδα της WD-40 στο πρωτάθλημα Drift

Thumbnail

Με στόχο μόνο τη νίκη συμμετέχει στον τέταρτο γύρο του φετινού Παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift η ομάδα της WD-40 και ο Δαυίδ Δαυίδ. Όλα τα μέλη της ομάδας  δηλώνουν πανέτοιμοι για τον τέταρτο γύρο του θεσμού που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στην πίστα Achna Speed Way και διοργανώνεται από το Power Drift Club.

Close

Ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος θα είναι μονοήμερος και θα γίνει στο χώρο του πάρκινγκ με τα τελικά περάσματα να διεξάγονται υπό το φως των προβολέων. Στις 14:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογούμενα περάσματα και των δύο κατηγοριών  ενώ στη συνέχεια θα γίνουν τα διπλά περάσματα όπου θα καθορίσουν και το νικητή του αγώνα.

 

Close

 

Στον αγώνα συμμετέχουν 27 συνολικά οδηγοί και στις δύο κατηγορίες (Pro – Semi Pro) και το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του αθλήματος που θα βρεθούν στην πίστα Achna SpeedWay θα απολαύσουν εντυπωσιακό θέαμα. O Δαυίδ Δαυίδ με το πανίσχυρο WD-40 Nissan Silvia S15 είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στον τέταρτο γύρο θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις τη νίκη, κάτι που θα τον ξαναφέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος οδηγών. Μετά και τον τρίτο γύρο, στην πρωτοπορία βρίσκεται ο Enver Haskasap με 346 βαθμούς ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Δαυίδ 309 βαθμούς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Haskasap δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα. Τρίτος στη βαθμολογία βρίσκεται ο Δημητράκης Χριστοφή με 267 βαθμούς.

Close

Οι τελικοί θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι CYTAVISION SPORTS 2HD και από την εφαρμογή CYTAVISIONGO.

 

 

WD-40

Το παγκοσμίου φήμης προϊόν WD-40 έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το 1953 και προσφέρει περισσότερες από 2000 λύσεις για το σπίτι, το αυτοκίνητο ,το συνεργείο ,τη ναυσιπλοΐα και άλλα. Τα αρχικά ‘WD’ προέρχονται από τις λέξεις Water Displacement δηλαδή εκτόπιση του νερού. Ο αριθμός ‘40’ προήλθε από την 40η φόρμουλα του δημιουργού του, Norm Larsen, για την έγκριση του προϊόντος από την NASA για την οποία και δημιουργήθηκε. Το WD-40 είναι το Νο1 λιπαντικό και αντισκωριακό προϊόν στον κόσμο και αποτελεί και ένα από τα αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως. Ένα σπρέι- εργαλείο για όλες τις χρήσεις! 

Leo Patriotis Ltd

Επίσημος αντιπρόσωπος της WD-40 στην Κύπρο είναι η εταιρεία Leo Patriotis Ltd. Ένας πρωτοποριακός εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 2000 κωδικούς προϊόντων και εξυπηρετεί άνω των 1500 πελατών, κάνοντας 4000 διανομές μηνιαίος.