Αγορά

06 Jul, 2021 Ώρα 17:41

Το πρόγραμμα Porsche Destination Charging στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa της Λεμεσού

Thumbnail

Οι φορτιστές της Porsche είναι πλέον διαθέσιμοι και στο πεντάστερο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa της Λεμεσού. Στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος «Porsche Destination Charging», με τους φορτιστές αυτούς δημιουργείται η τέταρτη τοποθεσία φόρτισης στο δίκτυο της Κύπρου. Οι πελάτες της Porsche που διαθέτουν Taycan ή κάποιο από τα υβριδικά μοντέλα plug-in της εταιρείας μπορούν να φορτίζουν τα οχήματά τους, απολαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Close

 

 

Η Porsche διαθέτει μια γκάμα υβριδικών μοντέλων plug-in, καθώς και το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό sport αυτοκίνητο, την Porsche Taycan, η οποία κέρδισε τα βραβεία World Luxury Car και World Performance Car το 2020. Πρόκειται για ένα τετράθυρο sport σεντάν που προσφέρει τις υψηλές επιδόσεις και τη συνδεσιμότητα της Porsche στην καθημερινή χρήση. Στα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα της Porsche προστέθηκε πρόσφατα και η νέα Taycan Cross Turismo, το πρώτο Cross Utility Vehicle (CUV) της εταιρείας.

 

Close

 

Η Παυλίνα Ιακωβίδου, Marketing & PR Manager της A.I. Motokinisi Ltd, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι προστέθηκε μια τέταρτη τοποθεσία στο δίκτυο φόρτισης της Porsche στην Κύπρο, ενώ μέχρι το τέλος του 2021 θα υπάρχουν συνολικά οκτώ διαθέσιμες τέτοιες τοποθεσίες, στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος Porsche Destination Charging.» 

 

 

Η ηλεκτροκίνηση, άλλωστε, αποτελεί προτεραιότητα για την Porsche, όπως ανακοινώθηκε από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης των οικονομικών της αποτελεσμάτων με των μελλοντικών της σχεδίων.

Η A.I. Motokinisi είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, με εκθεσιακούς χώρους στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

22 Oct, 2021 Ώρα 10:29

Η MG ξανά στους δρόμους της Κύπρου

Thumbnail

Η εμβληματική  βρετανική μάρκα αυτοκινήτων  MG, διάσημη για την κατασκευή σπορ, συναρπαστικών και οικονομικά  προσιτών αυτοκινήτων επανέρχεται δυναμικά στους δρόμους της Κύπρου.

Close

Από το μακρινό 1924 και  το  πρωτότυπο αυτοκίνητο MG 14/28 Super Sports car, σχεδιασμένο από τον θρυλικό Cecil Kimber, μέχρι το πλήρως ηλεκτρικό MG ZS EV του σήμερα, η MG ήταν πάντα καινοτόμος και ριζοσπαστική .

Σήμερα, η MG αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και κατατάσσεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέτοντας μια σειρά  μοντέλων στις κατηγορίες, hatchbacks  και SUV. 

Close

 

 

Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε διάφορες χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, με πλήρη  τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή. Με κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών, πίσω αισθητήρες στάθμευσης οι οποίοι αποτελούν μέρος της τεχνολογίας υποβοήθησης στάθμευσης, θερμαινόμενους καθρέφτες και αυτόματους προβολείς, δίνοντας όλα όσα χρειάζεστε για μια ομαλή οδηγική εμπειρία.

Με την υποστήριξη της SAIC Motor, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο, όλα τα νέα MG κατασκευάζονται με εξαρτήματα παγκόσμιας κλάσης , κατέχουν 5 αστέρια ασφάλειας και υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση  7 ετών του κατασκευαστή.

Καθιερωμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα MG πωλούνται πλέον σε όλο τον κόσμο με τη Δυτική Ευρώπη και την Κύπρο να είναι η τελευταία περιοχή επέκτασης κατά τη διάρκεια του 2021.  

Η αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο , MICHAELS ELECTRIC CARS LTD, ανακοινώσει την έναρξη παρουσίας των MG στους δρόμους της Κύπρου με τα μοντέλα MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.

Close

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τέσσερεις εκθεσιακοί χώροι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο  οι όποιοι  είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το κοινό της Κύπρο από τον Νοεμβρίου.2021.