Αγορά

17 Feb, 2021 Ώρα 12:43

Πρωτοποριακή Υπηρεσία Εικονικής Περιήγησης από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα, στη συνεχή προσπάθεια εξέλιξης των υπηρεσιών του, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την υπηρεσία Virtual Tour: https://www.pilakoutasgroup.com.cy/virtual-tour

Close

Πρόκειται για τη νέα, ψηφιακή και συναρπαστική εμπειρία εικονικής περιήγησης στις εκθέσεις των μοντέλων αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύει. Η αρχή γίνεται με τον εκθεσιακό χώρο της BMW στη Λεμεσό και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι χώροι που φιλοξενούν τα brands του Ομίλου. 

Με τη νέα υπηρεσία μπορούν όλοι, από την άνεση και ευκολία του δικού τους χώρου, να περιηγηθούν με ένα μοναδικό τρόπο στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Ομίλου Πηλακούτα, ανακαλύπτοντας τα νέα μοντέλα, αντλώντας πληροφορίες και αλληλοεπιδρώντας με αυτά. Έτσι ο χρήστης γίνεται μέρος μιας αλλιώτικης διαδραστικής εμπειρίας, που ολοένα και περισσότερο χαρακτηρίζει τη νέα ψηφιακή εποχή. Η προσέγγιση είναι τόσο ρεαλιστική που ο επισκέπτης αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό περιβάλλον του εκθεσιακού χώρου που παρατηρεί.   

Close

Η υπηρεσία Εικονικής Περιήγησης (Virtual Tour), συμπληρώνει τη σειρά καινοτόμων υπηρεσιών Live Chat και Stock Locator. Μέσω της υπηρεσίας Live Chat o υποψήφιος πελάτης μπορεί να συνομιλήσει απ΄ ευθείας με ένα εξειδικευμένο στέλεχος πωλήσεων για το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει, να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά του και να παραπεμφθεί στον αντιπρόσωπο πωλήσεων της πόλης του για test drive. Η υπηρεσία Stock Locator, που θα είναι διαθέσιμη σύντομα, θα ενημερώνει άμεσα εάν ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπάρχει σε στοκ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καθώς και τον εξοπλισμό του.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, δημιουργούνται νέες ανάγκες. Οι ψηφιακές υπηρεσίες του Ομίλου Πηλακούτα σχεδιάζονται ώστε να προσφέρουν νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης και υποστήριξης, με επίκεντρο τον πελάτη και προτεραιότητα την ποιότητα.  

Close

Δείτε την πρωτοποριακή Εικονική Περιήγηση (Virtual Tour):  

https://www.pilakoutasgroup.com.cy/virtual-tour

24 Feb, 2021 Ώρα 13:20

Στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars το ανανεωμένο VW Tiguan

Thumbnail

Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan κάνει την εμφάνιση του και στην Κυπριακή αγορά με νέο σχεδιασμό, κορυφαία τεχνολογία, άνετους χώρους και μια σειρά αξιόπιστων κινητήρων. Πρόκειται για το πρώτο σε πωλήσεις μεσαίο SUV στην Ευρώπη και ένα από τα best sellers της παγκόσμιας αγοράς.

Close

 

 

Με ένα δυναμικό και μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό, το νέο Tiguan διαθέτει άνετους και μεγάλους χώρους. Η νέα εντυπωσιακή μάσκα, το ψηλότερο καπό και οι έντονοι προφυλακτήρες του, προσφέρουν μια επιβλητική εμφάνιση. Σε αυτό συμβάλλουν επίσης, τόσο τα LED φωτιστικά σώματα όσο και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών που μπορούν να φιλοξενήσουν ζάντες από 18 μέχρι 20 ίντσες.

 

Close

 

Το εσωτερικό διατηρεί την ταυτότητα του γερμανικού εργοστασίου προσφέροντας άνεση, εργονομία και υψηλά επίπεδα εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Διαθέτει άνετους χώρους για πέντε επιβάτες με ρυθμιζόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων και ένα μεγάλο χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 615 λίτρα και φθάνει μέχρι τα 1.655 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα καθίσματα. Στοιχεία όπως το δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, το σύστημα αυτόματου κλιματισμού  «Air Care» Climatronic 3-ζωνών αλλά και οι ψηφιακές οθόνες αφής δημιουργούν ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον και θα ενθουσιάσουν τον υποψήφιο αγοραστή.

Το νέο Tiguan διαθέτει τώρα μια νέα γκάμα συστημάτων Infotainment, με μεγάλη ποικιλία διαδικτυακών υπηρεσιών, ανεβάζοντας την ψηφιοποίηση του αυτοκινήτου σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλα τα συστήματα Infotainment νέας γενιάς MIB3 περιλαμβάνουν τις online υπηρεσίες We Connect και We Connect Plus με τον οδηγό να μπορεί να εξατομικεύσει τις υπηρεσίες αυτές ανάλογα με τις ανάγκες του. Παράλληλα, σε όλες τις εκδόσεις διατίθεται προβολή και χειρισμός εφαρμογών smartphone μέσω του App-Connect για Apple CarPlay και Android Auto.

 

 

Στη βάση της γκάμας βρίσκεται ο βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων TSI με απόδοση 150 ίππων εφοδιασμένο με το σύστημα Active Cylinder Management (ACT). Ένα σύστημα που απενεργοποιεί ανάλογα με το φορτίο τους δύο από τους τέσσερις κυλίνδρους και μειώνει την κατανάλωση έως και 0,3 λ./100 χλμ. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων ενώ η κατανάλωση φτάνει μόλις τα 6,5 λίτρα ανά 100 χλμ κατά κύκλο WLTP. Μαζί και δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας TDI απόδοσης 150 ίππων ο οποίος προσφέρεται τόσο σε δικίνητη έκδοση όσο και τετρακίνηση με το σύστημα 4Motion. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων

Το ανανεωμένο VW Tiguan βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars και η τιμή του ξεκινάει από τις 25.900€ !