Αγορά

13 Nov, 2020 Ώρα 13:16

Range Rover Evoque, μια κορυφαία επιλογή από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Το Range Rover Evoque είναι ένα μοντέλο που αγαπήθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη χαρίζοντας στην εταιρεία ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς. Με πολλές ομοιότητες από το μεγαλύτερο και πολυτελές Velar, η δεύτερη γενιά του Evoque συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την πορεία του στην αγορά και διατηρεί την ταυτότητα του διαθέτοντας ένα μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας. 

Close

Το Evoque δεύτερης γενιάς βασίζεται στη νέα πλατφόρμα Premium Transverse Architecture, η οποία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την συμπερίληψη υβριδικών μονάδων κίνησης, και προσφέρει περισσότερη ακαμψία σε σχέση με το παρελθόν. Στο εσωτερικό μπορείς εύκολα να αντιληφθείς ότι η πολυτέλεια και η εργονομία βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα. Εντυπωσιάζουν οι δυο μεγάλες οθόνες αφής 10 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Touch Pro Duo με τη συνδεσιμότητα των smartphones να επιτυγχάνεται μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

 

Close

 

Η εταιρεία Cyprus Premium Automobiles, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα, που εισάγει στην Κύπρο τα αυτοκίνητα της Jaguar και Land Rover προσφέρει το Range Rover Evoque στην εκπληκτική τιμή των €36.900 και  αφορά τη δίλιτρη έκδοση του Evoque με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων της ZF. Μαζί και το νέο σύστημα τετρακίνησης Terrain Response 2 που αποσυνδέει τους πίσω τροχούς αυτόματα όταν δεν είναι απαραίτητο προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου. 

Close

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

18 Nov, 2020 Ώρα 20:24

Η Unicars αυξάνει το μερίδιο της στη σημαντικότερη κατηγορία της αγοράς

Thumbnail

Η Unicars συνεχίζει να αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον ορισμό του «SUV Expert» στην Κυπριακή αγορά μέσα από τις πωλήσεις των πρώτων δέκα μηνών της χρονιάς.  Σε μια πτωτική αγορά η Unicars κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στην πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία στην αγορά του αυτοκινήτου, στην κατηγορία των compact SUV. Πιο συγκεκριμένα, το μερίδιο αγοράς της Unicars στην κατηγορία των compact SUV αυξήθηκε κατά 25,97% τους πρώτους δέκα μήνες του 2020, πάντα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς. Πρωταγωνιστής στην επιτυχία αυτή το Seat Arona αφού κατάφερε να πετύχει μια αύξηση στο μερίδιο αγοράς της τάξης του 29,10%. Στη επιτυχία αυτή συνέβαλαν επίσης και οι αυξημένες πωλήσεις του VW T-Cross που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να καθιερωθεί και να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 22,47% (Μάϊος – Οκτώβριος 2020 vs. 2019) .

Close

 

 

Ίδια εικόνα και στη μεσαία κατηγορία των SUV μοντέλων με το μερίδιο αγοράς του Audi Q3 να σημειώνει άνοδο της τάξης του 36,93%. Παράλληλα, η άνοδος του μεριδίου αγοράς του Skoda Karoq έφτασε στο εντυπωσιακό 52,88% συμπληρώνοντας την καθολική επιτυχία της Unicars σε όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή αγορά.

 

Close

 

Σε δηλώσεις της η κυρία Χριστιάννα Διογένους, Διευθύνων Σύμβουλος της Unicars, τόνισε. «Τα μοντέλα του Ομίλου της Volkswagen σε συνδυασμό με τις δικές μας επενδύσεις, τόσο στις υποδομές όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, δημιουργούν μία διαφορετική και συναρπαστική οδηγική εμπειρία για τον Κύπριο αγοραστή ο οποίος μας έχει δείξει την προτίμηση του».

 

 

Και επειδή η Unicars πάντα καινοτομεί και κάνει τη διαφορά, δίδει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοπόρα  πλατφόρμα UniCARS 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com

 

 

Μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα της Volkswagen, Audi, Seat και Skoda στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars, σε όλες τις πόλεις.