Αγορά

10 Dec, 2019 Ώρα 14:25

Renault Kadjar, ένα καθαρόαιμο Crossover στις βιτρίνες του Ομίλου Πηλακούτα

Thumbnail

Το Renault Kadjar είναι ουσιαστικά το μοντέλο που τοποθέτησε τη γαλλική εταιρεία στην ιδιαίτερα σημαντική κατηγορία των SUV. Πρόσφατα πέρασε στο στάδιο της ανανέωσης αποκτώντας μια πιο σύγχρονη εμφάνιση, νέους κινητήρες και ψηλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.  

Close

 

 

Εξωτερικά ξεχωρίζει η ανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρα, αλλά και τα διαφορετικά φωτιστικά σώματα ενώ προσφέρονται επιλογές εξατομίκευσης με νέες ζάντες αλουμινίου 17 και 19 ιντσών αλλά και τρία νέα εξωτερικά χρώματα. Παράλληλα, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος προσφέρουν  στο γαλλικό μοντέλο μεγάλες δυνατότητες κατά την κίνηση εκτός δρόμου. Βελτιώσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό του Renault Kadjar τόσο στην ποιότητα των υλικών όσο και στην άνεση. Καινούριες επενδύσεις, μεγαλύτερες θήκες για φύλαξη αντικειμένων και πιο άνετα καθίσματα είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές. Παράλληλα έχει τοποθετηθεί μια νέα οθόνη αφής 7 ιντσών με το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων R-LINK 2. Και σε αυτό το μοντέλο της Renault προσφέρεται εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης με τους χάρτες της Κύπρου!

 

Close

 

Οι σημαντικότερες αλλαγές βρίσκονται στο χώρο των κινητήρων με το μοντέλο προσφέρεται στην Κυπριακή αγορά με δύο σύνολα, ένα βενζίνης και ένα πετρελαίου. Αρχή με τον 1.300άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα του Ομίλου της Renault Group με 140 ίππους και 240 Nm ροπής. Η τελική του αγγίζει τα 203 χιλιόμετρα ενώ τα εκατό χιλιόμετρα από στάση φθάνουν σε 10,4 δευτερόλεπτα.Ο πετρελαιοκινητήρας βρίσκεται στα 1.5 λίτρα dCi με 115 ίππους και 260 Nm ροπής.Και τα δύο σύνολα προσφέρονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην Κυπριακή αγορά η τιμή του Renault Kadjar ξεκινά από τις €19,900, αυτόματο.

 

 

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

23 Jan, 2020 Ώρα 22:00

Ήδη 400 Bugatti Chiron έχουν πουληθεί και απομένουν άλλες 100

Thumbnail

Το 2021 θα ολοκληρωθεί η παραγωγή της Bugatti Chiron, ένα hyper car το οποίο αποδίδει 1.500 ίππους κα η αξία του ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Close

_

 

Close

0-100 σε 2,4 δευτερόλεπτα!

Το εντυπωσιακό μοντέλο θα παραχθεί συνολικά σε 500 μονάδες και μέχρι στιγμής ήδη έχουν πουληθεί οι 400. Η Chiron εφοδιάζεται από έναν  W16 κινητήρα χωρητικότητας 8.0 λίτρων quad-turbo απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής.

Close

Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,4 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 6,6 ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ./ώρα.

_