Αγορά

15 May, 2019 Ώρα 16:00

Σε 24 ώρες είχαν 10.000 παραγγελίες για το ηλεκτρικό της VW

Thumbnail

Μεγάλη είναι η ζήτηση για το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της VW που ακούει στο όνομα ID.3.

Close
Την Τετάρτη 8 Μαΐου οπότε άνοιξε η πλατφόρμα των παραγγελιών και μέσα σε 24 ώρες περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είχαν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση και είχαν προκαταβάλει το ποσό των 1.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν προτεραιότητα προκειμένου να παραλάβουν πρώτοι ένα από τα 30.000 αυτοκίνητα της έκδοσης 1ST.

Όπως ανέφερε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, το σύστημα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί όλον αυτόν τον όγκο και σε πολλές περιπτώσεις εμφανίστηκαν προβλήματα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της αίτησης.

Close

 

04 Jun, 2020 Ώρα 13:11

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

O Όμιλος Πηλακούτα με αίσθημα πλήρης ευθύνης και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Πολιτείας, έλαβε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών του. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό για το μεγαλύτερο Όμιλο στο χώρο του αυτοκινήτου στην Κύπρο. Οι μεγάλες προκλήσεις απαιτούν τολμηρές αλλαγές και νέες ιδέες. Ο Όμιλος Πηλακούτα έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες, όπως παρουσίαση αυτοκινήτου μέσω βιντεοκλήσης, που γίνεται εξατομικευμένα στον κάθε ενδιαφερόμενο μέσα από προκαθορισμένο ραντεβού αλλά και δυνατότητα για test drive και παράδοσης αυτοκινήτου στο σπίτι. Πρόκειται για μια σειρά νέων υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της εταιρείας.

Close

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί τώρα να παρακολουθήσει, από όπου κι αν βρίσκεται, μια ψηφιακή περιήγηση του αγαπημένου του αυτοκινήτου μέσω βιντεοκλήσης! Απλά μπορεί να επικοινωνήσει σε συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνου σε κάθε μάρκα, για τη διευθέτηση του προσωπικού του ψηφιακού ραντεβού και οι σύμβουλοι πωλήσεων του Ομίλου θα είναι στη διάθεσή του, για να απαντήσουν άμεσα σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

BMW/MINI                                   94040990

NISSAN                                       94040770

JAGUAR/LAND ROVER             94045500

RENAULT.MITSUBISHI/DACIA  94040908

Close

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.