Αγορά

03 May, 2019 Ώρα 13:50

Σημαντικά μειωμένες οι τιμές των μοντέλων της Porsche στην Κύπρο

Thumbnail

H εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο ανακοινώνει τις σημαντικά μειωμένες τιμές για τα μοντέλα της. Και αυτό ύστερα από την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης από την Κυβέρνηση. 

Close

Ποιο συγκεκριμένα, η Macan, το μοντέλο που αποτέλεσε το πρώτο Porsche στην κατηγορία των compact SUV και που πρόσφατα πέρασε και το στάδιο της αναβάθμισης προσφέρεται τώρα από 59.500 ευρώ για την έκδοση με το δίλιτρο κινητήρα και από 68.400 ευρώ για την έκδοση με τον κινητήρα των τριών λίτρων. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει το χαρακτήρα ενός καθαρόαιμο sportscar στην κατηγορία των compact SUV συνδυάζοντας επιδόσεις, εκτός δρόμου ικανότητες, ευελιξία και υψηλού επιπέδου τεχνολογία. Η πρόσφατη της ανανέωση ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη στην κατηγορία ς με σωρεία αλλαγών και αναβαθμίσεων τοσο σε σχεδιαστικό όσο και τεχνολογικό επίπεδο.

 

Close

 

Παράλληλα, η Porsche Cayenne, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της κατηγορίας της, προσφέρεται τώρα από 79.900 ευρώ με ένα καθόλα πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Η νέα γενιά του μοντέλου προφέρει πληθώρα σχεδιαστικών και τεχνολογικών καινοτομιών έχοντας ένα και σπορ και συνάμα δυναμικό χαρακτήρα. Το εσωτερικό της χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια, την ποιότητα κατασκευής αλλά και την άνεση που μπορεί να προσφέρει σε επιβάτες και αποσκευές. 

Close

 

 

Σημαντικά μειωμένες και οι τιμές των 718 Boxster και Cayman. Η Boxster, ένα μοντέλο που  έκανε την εμφάνιση του στη γκάμα της Porsche πριν από περίπου δύο δεκαετίες, προσφέρεται τώρα από 59.800 ευρώ διαθέτοντας ένα πλήρες πακέτο άνεσης και ασφάλειας. Όσον αφορά την εμβληματική 718 Cayman αυτή προσφέρεται πλέον από  58.800 ευρώ. Η τρίτη γενιά της 718 Cayman είναι ένα μοντέλο που έχει στη διάθεση του ένα δυναμικό και μοντέρνο σχεδιαστικό χαρακτήρα, τεχνολογία αιχμής και τους νέους τετρακύλινδρους κινητήρες κάτω από το καπό. Πρόσφατα και τα δύο μοντέλα απέκτησαν τον κωδικό 718 στην ονομασία τους ως φόρο τιμής, στην 718 του 1957 οι οποίες εξασφάλισαν στην Porsche την νίκη στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans «φορώντας» τετρακύλινδρο κινητήρα. 

 

 

Σημαντικό όφελος από την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης έχει και η ναυαρχίδα της Porsche, η Panamera. To μοντέλο που άλλαξε τα δεδομένα στην premium κατηγορία προσφέρεται τώρα από 99.800 ευρώ. Θυμίζουμε ότι η Panamera, έγινε το πρώτο τετράθυρο coupé μοντέλο στην ιστορία της θρυλικής Porsche και ήδη βρίσκεται στη δεύτερη του γενιά με νέα εμφάνιση, δυναμικό χαρακτήρα, ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό και πιο δυνατούς κινητήρες. Μοντέλο που θέτει και πάλι τα στάνταρ στην κατηγορία των υπερπολυτελών sedan επιδόσεων. 

Tags
19 May, 2020 Ώρα 10:07

Επέκταση εγγυήσεων προς τους πελάτες της Porsche

Thumbnail

Η Porsche επεκτείνει την εγγύηση των αυτοκινήτου της για τρεις ακόμη μήνες για όλα τα μοντέλα της στα οποία η εγγύηση λήγει από την 1η Μαρτίου 2020 έως τις 31 Μαΐου 2020. Αυτό το μέτρο είναι δωρεάν για τους πελάτες και ισχύει σε όλο τον κόσμο. Ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων από την Στουτγάρδη ανταποκρίνεται με αυτό το μέτρο στην κρίση του Covid-19. Αυτό ισχύει επίσης για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει μια εγκεκριμένη εγγύηση Porsche. Εάν η εγκεκριμένη εγγύηση της Porsche έχει ξεκινήσει εντός της εν λόγω χρονικής περιόδου, θα παραταθεί επίσης κατά τρεις μήνες.

Close

«Εφαρμόζουμε και εμείς στην A.i.Motokinisi την παγκόσμια οδηγία της Porsche» δήλωσε ο κύριος Άλκης Ιακωβίδης, Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας, και συνέχισε, «Πρόκειται για μια μη-γραφειοκρατική λύση στην οποία οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Η εταιρεία θα ενεργοποιήσει την επέκταση της εγγύησης για τους δικαιούχους αυτόματα. Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, απρόσκοπτα, τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει το τμήμα after sales της εταιρείας, υπηρεσιών ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές που περνούμε».

 

Close

 

Η νέα ημερομηνία λήξης της εγγύησης θα υπολογιστεί από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Εάν η νέα εγγύηση λήγει στις 20 Μαρτίου 2020, για παράδειγμα, η επέκταση θα ισχύει για τρεις ακόμη μήνες έως τις 20 Ιουνίου 2020. Μια εγγύηση νέου αυτοκινήτου που έπρεπε να λήξει στις 15 Μαΐου 2020 θα παραταθεί έως τις 15 Αυγούστου 2020.

Close

Η νέα εγγύηση αυτοκινήτου ισχύει πάντα για τουλάχιστον δύο χρόνια και ξεκινά από την ημέρα παράδοσης του αυτοκινήτου στον πελάτη. Η εγκεκριμένη από την Porsche εγγύηση για τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα καλύπτει περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών - με δυνατότητα επέκτασης.