Αγορά

10 Jul, 2019 Ώρα 13:58

Σημαντικά μειωμένη η τιμή του εμβληματικού Range Rover Sport

Thumbnail

Η εταιρεία Cyprus Premium Automobiles, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα, που εισάγει στην Κύπρο τα αυτοκίνητα της Jaguar και Land Rover προσφέρει πλέον το εμβληματικό Range Rover Sport σε μια τιμή που ξεκινά από €65.000. Η πρόσφατη κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης από την Κυβέρνηση μείωσε αισθητά την τιμή του μοντέλου από τις €77.000 στις €65.000. Η μείωση της τιμής αφορά ολόκληρη τη γκάμα του Range Rover Sport που σε ορισμένες εκδόσεις πλησιάζει τις €20.000.  

Close

 

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της Land Rover. Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με αποτέλεσμα το μοντέλο να έχει αισθητά μειωμένο βάρος,  κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στην κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων όσο και στις επιδόσεις. Φυσικά εφοδιάζεται με σύστημα αερανάρτησης που μπορεί να αυξήσει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος άλλα 185 χιλιοστά, συνολικά στα 278 χιλιοστά. Τόσο ο εξωτερικός όσο και ο σχεδιασμός του εσωτερικού έχει άμεσες επιρροές από το μεγαλύτερο Range Rover, με το R/R Sport να διαθέτει μια περισσότερο σπορ εμφάνιση, χωρίς να χάνει ούτε στο ελάχιστο τον επιβλητικό του χαρακτήρα,  την υψηλή πολυτέλεια και τον καθόλα εντυπωσιακό του εξοπλισμό. 

 

Close

 

Το νέο Range Rover Sport διαθέτει μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ενώ η τελευταία προσθήκη αφορά ένα Plug-in υβριδικό σύνολο. Με αποδόσεις από 249 μέχρι 575 ίππους μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη του υποψήφιου αγοραστή.

 

 

Όλα τα μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων της ZF χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου κιβωτίου.

19 May, 2020 Ώρα 10:07

Επέκταση εγγυήσεων προς τους πελάτες της Porsche

Thumbnail

Η Porsche επεκτείνει την εγγύηση των αυτοκινήτου της για τρεις ακόμη μήνες για όλα τα μοντέλα της στα οποία η εγγύηση λήγει από την 1η Μαρτίου 2020 έως τις 31 Μαΐου 2020. Αυτό το μέτρο είναι δωρεάν για τους πελάτες και ισχύει σε όλο τον κόσμο. Ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων από την Στουτγάρδη ανταποκρίνεται με αυτό το μέτρο στην κρίση του Covid-19. Αυτό ισχύει επίσης για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει μια εγκεκριμένη εγγύηση Porsche. Εάν η εγκεκριμένη εγγύηση της Porsche έχει ξεκινήσει εντός της εν λόγω χρονικής περιόδου, θα παραταθεί επίσης κατά τρεις μήνες.

Close

«Εφαρμόζουμε και εμείς στην A.i.Motokinisi την παγκόσμια οδηγία της Porsche» δήλωσε ο κύριος Άλκης Ιακωβίδης, Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας, και συνέχισε, «Πρόκειται για μια μη-γραφειοκρατική λύση στην οποία οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Η εταιρεία θα ενεργοποιήσει την επέκταση της εγγύησης για τους δικαιούχους αυτόματα. Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, απρόσκοπτα, τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει το τμήμα after sales της εταιρείας, υπηρεσιών ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές που περνούμε».

 

Close

 

Η νέα ημερομηνία λήξης της εγγύησης θα υπολογιστεί από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Εάν η νέα εγγύηση λήγει στις 20 Μαρτίου 2020, για παράδειγμα, η επέκταση θα ισχύει για τρεις ακόμη μήνες έως τις 20 Ιουνίου 2020. Μια εγγύηση νέου αυτοκινήτου που έπρεπε να λήξει στις 15 Μαΐου 2020 θα παραταθεί έως τις 15 Αυγούστου 2020.

Close

Η νέα εγγύηση αυτοκινήτου ισχύει πάντα για τουλάχιστον δύο χρόνια και ξεκινά από την ημέρα παράδοσης του αυτοκινήτου στον πελάτη. Η εγκεκριμένη από την Porsche εγγύηση για τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα καλύπτει περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών - με δυνατότητα επέκτασης.