Αγορά

07 Apr, 2023 Ώρα 15:13

Στην εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ τα αμερικανικά επαγγελματικά μηχανήματα Hunter

Thumbnail

Η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ ανακοινώνει ότι από τις αρχές του 2023 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην κυπριακή αγορά τα προϊόντα της Hunter. Πρόκειται για Αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στον τεχνικό εξοπλισμό συνεργείων και η οποία είναι ιδιαιτέρως γνωστή παγκοσμίως, αλλά και στην Κύπρο, για τα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας επαγγελματικά της μηχανήματα, τα οποία κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. 

Close

Η προσθήκη της Hunter έρχεται να διευρύνει περαιτέρω τις επιλογές που προσφέρει το Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με το εξοπλισμό συνεργείων με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα.

 

Close

 

Με την εμπειρία, το μεγάλο της δίκτυο, την τεχνογνωσία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους υφιστάμενους πελάτες της Hunter αλλά και να διευρύνει το πελατολόγιο της φίρμας. 

Close

Ποια είναι η Hunter

Η Hunter έχει ιστορία σχεδόν εκατό χρόνων αφού ιδρύθηκε το 1936. Οφείλει τη δημιουργία της στον 23χρονο τότε φοιτητή αρχιτεκτονικής Lee Hunter Jr. από το St. Louis, ο οποίος συχνά αντιμετώπιζε πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου του η οποία άδειαζε και τον άφηνε στο δρόμο. Έτσι, σχεδίασε έναν ταχυφορτιστή ο οποίος γέμιζε την μπαταρία σε μια ώρα χωρίς αυτή να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο, ενώ την εποχή εκείνη η φόρτιση διαρκούσε 24 ώρες. Ο Kwikurent ήταν ο πρώτος ταχυφορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου και έμελλε να καθιερώσει την Hunter Engineering Company η οποία σήμερα σχεδιάζει, κατασκευάζει και εξάγει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού συνεργείων αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά.

Σήμερα, η Hunter θεωρείται η κορυφαία παγκοσμίως στα μηχανήματα που σχετίζονται με το σύστημα των τροχών, όπως Ευθυγράμμιση Τιμονιού, Ξεμονταριστές Ελαστικών, Ζυγοστάθμιση τροχών, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να αποταθούν στο Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, κ. Χρήστο Τσάμη (τηλ. 99723372 & 22435444).  

16 Feb, 2024 Ώρα 10:35

Η Renault προσφέρει εγγύηση 5 χρόνων ή 200.000 χλμ σε όλα τα εμπορικά της μοντέλα

Thumbnail

Τώρα ο επαγγελματίας έχει ακόμα ένα λόγο να προτιμήσει τα εμπορικά της Renault. Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει ότι όλα τα εμπορικά της γαλλικής μάρκας προσφέρουν 5ετή εγγύηση και 200.000 χιλιόμετρα (όποιο έρθει πρώτο) αντί 100.000 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Close

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα εμπορικά μοντέλα της Renault προσφέρονται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η πρωτοβουλία της επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στις 200.000 χιλιόμετρα θα προσφέρει στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων να συνεχίσουν να επωφελούνται από την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, θα επιτρέπει στις εταιρείες να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Close

 

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Όμιλος Πηλακούτα έχει δημιουργήσει ξεχωριστό συνεργείο για τα εμπορικά της Renault στη Λευκωσία, στελεχωμένο με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Μια κίνηση που προσφέρει ακόμη περισσότερη αξία στον επαγγελματία αφού προσφέρεται άμεση εξυπηρέτηση και  - το σημαντικότερο – μειώνεται ο χρόνος παραμονής του επαγγελματικού οχήματος στο συνεργείο.

Close

 

 

Συνοψίζοντας τα πιο πάνω, τα εμπορικά Kangoo, Traffic και Master αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για τον επαγγελματία. Κάτι που ήδη φαίνεται και από την προτίμηση του κοινού στη Γαλλική μάρκα αφού, το 2023, κατάφερε να ανεβάσει το ποσοστό πωλήσεων των αυτοκινήτων της στην Κυπριακή αγορά κατά 9.6% σε σύγκριση με το 2022.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δει από κοντά όλη γκάμα των επαγγελματικών Van της Renault στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.