Αγορά

07 Apr, 2023 Ώρα 15:13

Στην εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ τα αμερικανικά επαγγελματικά μηχανήματα Hunter

Thumbnail

Η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ ανακοινώνει ότι από τις αρχές του 2023 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην κυπριακή αγορά τα προϊόντα της Hunter. Πρόκειται για Αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στον τεχνικό εξοπλισμό συνεργείων και η οποία είναι ιδιαιτέρως γνωστή παγκοσμίως, αλλά και στην Κύπρο, για τα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας επαγγελματικά της μηχανήματα, τα οποία κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. 

Close

Η προσθήκη της Hunter έρχεται να διευρύνει περαιτέρω τις επιλογές που προσφέρει το Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με το εξοπλισμό συνεργείων με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα.

 

Close

 

Με την εμπειρία, το μεγάλο της δίκτυο, την τεχνογνωσία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους υφιστάμενους πελάτες της Hunter αλλά και να διευρύνει το πελατολόγιο της φίρμας. 

Close

Ποια είναι η Hunter

Η Hunter έχει ιστορία σχεδόν εκατό χρόνων αφού ιδρύθηκε το 1936. Οφείλει τη δημιουργία της στον 23χρονο τότε φοιτητή αρχιτεκτονικής Lee Hunter Jr. από το St. Louis, ο οποίος συχνά αντιμετώπιζε πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου του η οποία άδειαζε και τον άφηνε στο δρόμο. Έτσι, σχεδίασε έναν ταχυφορτιστή ο οποίος γέμιζε την μπαταρία σε μια ώρα χωρίς αυτή να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο, ενώ την εποχή εκείνη η φόρτιση διαρκούσε 24 ώρες. Ο Kwikurent ήταν ο πρώτος ταχυφορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου και έμελλε να καθιερώσει την Hunter Engineering Company η οποία σήμερα σχεδιάζει, κατασκευάζει και εξάγει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού συνεργείων αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά.

Σήμερα, η Hunter θεωρείται η κορυφαία παγκοσμίως στα μηχανήματα που σχετίζονται με το σύστημα των τροχών, όπως Ευθυγράμμιση Τιμονιού, Ξεμονταριστές Ελαστικών, Ζυγοστάθμιση τροχών, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να αποταθούν στο Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, κ. Χρήστο Τσάμη (τηλ. 99723372 & 22435444).  

01 Jun, 2023 Ώρα 12:37

Επίσημη παρουσίαση του πολυβραβευμένου Hyundai Ioniq 6 στην Κύπρο!

Thumbnail

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, στους κήπους του Garden Day & Night, έγινε χθες η πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο του νέου, ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 6.

Close

Το ηλεκτρικό IONIQ 6 έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους της Ευρώπης θριαμβευτικά, αφού απέσπασε τις υψηλότερες διακρίσεις στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

 

Close

 

Το IONIQ 6 έγινε το δεύτερο συνεχόμενο ηλεκτρικό της Hyundai που αποσπά τρία παγκόσμια βραβεία μαζεμένα, μετά το IONIQ 5, το οποίο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία. Το νέο ηλεκτρικό της Hyundai μπορεί να φορτιστεί 10 - 80% σε μόλις 18 λεπτά και έχει αυτονομία μέχρι 614 χιλιόμετρα.

Close

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και ειδικοί σε θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CTC AUTOMOTIVE LTD, Γιώργος Κοζάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεχόμενη ανοδική πορεία της μάρκας Hyundai και τη δέσμευση της για παραγωγή 17 νέων ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2030, με απόλυτη προσήλωση σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

 

 

Ο Διευθυντής της HYUNDAI στην Κύπρο, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Hyundai τα τελευταία χρόνια ενώ ακολούθησε παρουσίαση του νέου μοντέλου, IONIQ 6 από τον Product Manager της Hyundai Αντώνη Αντωνίου.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση: