Αγορά

19 Feb, 2021 Ώρα 14:26

Στην Κύπρο η νέα γενιά της Mercedes-Benz S-Class

Thumbnail

Η Mercedes-Benz διαμορφώνει την επόμενη γενιά σύγχρονης κινητικότητας με καινοτομίες που εστιάζουν στον άνθρωπο. Η νέα Mercedes-Benz S-Class επαναπροσδιορίζει την κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων με σωρεία καινοτομιών. Όχι μόνο γίνεται πολύ πιο έξυπνο, αλλά οδηγεί και την εμπειρία μέσα στο αυτοκίνητο σε ένα νέο επίπεδο. Ένα καθόλα εξελιγμένο μοντέλο που εστιάζει στον άνθρωπο ο οποίος είναι σε θέση ζήσει το πολυτελές σεντάν με όλες τις αισθήσεις του.

Close

 

 

Η πρωτοποριακή τεχνολογία του θέτει νέα πρότυπα ασφάλειας και άνεσης και διευκολύνει την οδήγηση χάρη στις έξυπνες λειτουργίες. Κάθε γενιά του ιστορικού μοντέλου της S-Class έχει θέσει νέα σημεία αναφοράς ασφαλείας στις αντίστοιχες εποχές τους. Οι καινοτόμες τεχνολογίες συχνά έγιναν το νέο πρότυπο, όχι μόνο στη Mercedes-Benz αλλά σε ολόκληρο τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

Close

 

Με μεγαλύτερες εξωτερικές αλλά και εσωτερικές διαστάσεις, η νέα γενιά της ναυαρχίδας της Mercedes Benz διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα του εργοστασίου. Οι ρέουσες γραμμές σε συνδυασμό με ένα δυναμικό και συνάμα επιβλητικό παρουσιαστικό, σίγουρα δεν το αφήνουν να περνά απαρατήρητο. Σε αυτό συμβάλλουν, τόσο η μεγάλη μπροστινή μάσκα και οι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα όσο και τα νεύρα στο καπό και στο πλάι του αμαξώματος.

 

 

Η νέα αρχιτεκτονική του εσωτερικού χώρου προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες ένα ευρύχωρο και συνάμα χαλαρωτικό περιβάλλον. Ο χώρος για τα χέρια του οδηγού έχει αυξηθεί κατά 38 χιλιοστά και έως και 23 χιλιοστά για τους πίσω επιβάτες ενώ ο χώρος του κεφαλιού έχει αυξηθεί έως και 16 χιλιοστά.

Η νέα γενιά Mercedes-Benz User Experience (MBUX) προσφέρει στους οδηγούς και στους επιβάτες καινοτόμες δυνατότητες αλληλεπίδρασης και εξατομίκευσης. ¨Ένα καινοτόμο infotainment που είναι πλέον συνδεδεμένο με μια πληθώρα συστημάτων και δεδομένων αισθητήρων του οχήματος.

 

 

Η νέα S-Class θέτει επίσης νέα πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια αφού είναι το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο της σειράς που διαθέτει αερόσακους πίσω καθίσματος για την προστασία των πίσω επιβατών σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Σε συνδυασμό με μια φουσκωτή ζώνη ασφαλείας, η S-Class θέτει έτσι νέα σημεία αναφοράς για την ασφάλεια των επιβατών πίσω καθισμάτων. Παράλληλα, αναβαθμισμένη είναι και η λειτουργίας PRE-SAFE® Impulse Side στη νέα S-Class. Η λειτουργία χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για να εντοπίσει μια επικείμενη πλευρική σύγκρουση και για πρώτη φορά χρησιμοποιεί – εκτός των πλευρικών  αερόσακων – και την ανάρτηση E-ACTIVE BODY CONTROL για την εκτροπή της πρόσκρουσης. Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα στην πορεία προς μια πλήρως ενσωματωμένη έννοια ασφάλειας, στην οποία τα ενεργά και παθητικά συστήματα ασφαλείας συγχωνεύονται.

Αυτές και πολλές άλλες καινοτομίες υπογραμμίζουν τον ισχυρισμό της Mercedes-Benz ότι η S-Class είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο. Είναι το πρώτο όχημα παραγωγής που κατασκευάζεται σε μια από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων στον κόσμο, το «Factory 56».

 

08 Dec, 2021 Ώρα 11:27

Στην Κύπρο θα φθάσει το πολυαναμενόμενο Toyota bZ4X

Thumbnail

Tο νέο Toyota bZ4X, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της Toyota, καταφθάνει στην Κύπρο και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από €46,700.

Close

Όλες οι εκδόσεις του μοναδικά καινοτόμου ηλεκτρικού οχήματος μπορούν να εντοπιστούν, στην πρωτοποριακή υπηρεσία Online-κράτησης αυτοκινήτου της Toyota, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να προ-κρατήσουν διαδικτυακά την έκδοση που επιθυμούν και να παραλάβουν πρώτοι το νέο Toyota bZ4X.

 

Close

 

ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Με το νέο Toyota bZ4X παρέχεται η δυνατότητα απόλαυσης της αρτιότερης ηλεκτρικής απόδοσης στην κατηγορία του μοντέλου με ταυτόχρονη μηδενική εκπομπή ρύπων. Παράλληλα η εξαιρετικά μεγάλη απόκριση προσφέρει ταχύτητα και ροπή προσαρμοσμένη σε όλες τις οδηγικές ανάγκες.

Close

Στο νέο Toyota bZ4X αξιοποιείται πλήρως το χαμηλό κέντρο βάρους, που σε συνδυασμό με την ιδανική ισορροπία βάρους εμπρός και πίσω στο άκαμπτο μέρος του αμαξώματος, προσφέρεται ως αποτέλεσμα στον οδηγό απίστευτη σταθερότητα και μοναδικός χειρισμός.

Η ίδια διευκόλυνση παρέχεται και στις φανταστικές δυνατότητες τετρακίνησης του μοντέλου, καθώς με το πάτημα του κουμπιού xMODE μπορούν να προσαρμοστούν οι διάφορες λειτουργίες, ώστε το όχημα να ανταποκριθεί ιδανικά πάνω σε οποιοδήποτε έδαφος.

Το Toyota bZ4X είναι σχεδιασμένο, για να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε οδηγική συνθήκη και ανάγκη είτε πάνω στο χιόνι, είτε μέσα στη λάσπη με δυνατότητα κίνησης σε ακραίες συνθήκες (κάτω από 20 km/h), καθώς και με Grip Control για πιο απαιτητική, εκτός δρόμου, οδήγηση (κάτω από 10 km/h). Το μοντέλο είναι μοναδικά εύχρηστο, παντός καιρού και ιδανικό για την κάθε νέα ταξιδιωτική περιπέτεια. 

 

 

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Αξιοποιώντας στο μέγιστο την 25ετή εμπειρία της Toyota στην τεχνολογία μπαταριών, το Toyota bZ4X μπορεί να αποδώσει περισσότερα από 450 km με μια πλήρη φόρτιση –και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Χάρη στην πρόοδο και στην καινοτομία της Toyota σε ό,τι αφορά στην έρευνα για την απόδοση των μπαταρίων, η μπαταρία του Toyota bZ4X προσφέρει την καλύτερη αξιοπιστία και αυτονομία, στην κατηγορία του οχήματος, προσαρμοζόμενη απόλυτα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το εύρος των δυνατοτήτων της μπαταρίας μεγιστοποιείται ακόμα περισσότερο με την προαιρετική τοποθέτηση της οροφής ηλιακού πάνελ.

Μέσω των πολλών επιλογών φόρτισης παρέχεται στον οδηγό η απόλυτη αίσθηση ευελιξίας, καθώς με τη χρήση της ταχείας φόρτισης, στους δημόσιους σταθμούς η φόρτιση προσεγγίζει τα 150 kW σε μόλις 25 λεπτά, ενώ η φόρτιση με wall box στο σπίτι ή μέσω πρίζας διαρκεί 6,5-19 ώρες.

Η έμφαση και η επιμονή στην ποιότητα που χαρακτηρίζει την Toyota παρέχει την εγγύηση και τη σιγουριά σε ό,τι αφορά στην αξιοπιστία της μπαταρίας, καθώς ακόμα και μετά από 10 χρόνια χρήσης, η μπαταρία αναμένεται να λειτουργεί στο 90% της αρχικής της απόδοσης.

 

 

Η ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΤΗΤΑ

Το νέο Toyota bZ4X δίνει την αφορμή εξερεύνησης σε έναν νέο κόσμο πολυμέσων και συνδεσιμότητας. Με μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη αφής 12 ιντσών, προηγμένη αναγνώριση φωνής και ευέλικτη πρόνοια στην ενσωμάτωση smartphone, το Toyota Smart Connect προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία ευφυούς συνδεσιμότητας, η οποία ενημερώνεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, μέσω της τεχνολογίας over-the-air.

Η εφαρμογή MyT στο smartphone ενισχύει την ελευθερία ελέγχου του επιπέδου της μπαταρίας, καθώς με την αξιοποίηση της εφαρμογής είναι εφικτός ο προγραμματισμός  του χρόνου έναρξης φόρτισης, ο έλεγχος των δεδομένων ταξιδιού, αλλά ακόμα και ο εξ αποστάσεως έλεγχος του οχήματος από τη ρύθμιση κλιματισμού έως και το κλείδωμα-ξεκλείδωμα των θυρών.

 

 

ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Το Toyota bZ4X προσφέρει ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας σε κάθε ταξίδι και προορισμό. 

Στο νέο μοντέλο κυριαρχεί η αίσθηση αξιοπιστίας και ασφάλειας στην οποία συμπεριλαμβάνεται η πιο πρόσφατη τεχνολογία Toyota Safety Sense με υποβοήθηση διακοπής οδήγησης έκτακτης ανάγκης (DESA) και Over the Air Updates (OTA).

Έτσι, τόσο για την οδήγηση εντός των αστικών περιοχών, όσο και για τα εκτός δρόμου ταξίδια, με το νέο Toyota bZ4X, η απόλυτη ασφάλεια είναι εγγυημένη. 

 

 

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Χωρίς καμία φυσική επαφή, χωρίς καμία καθυστέρηση και με απόλυτη ασφάλεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προκρατήσουν διαδικτυακά το νέο Toyota bZ4X και με την υποστήριξη της ομάδας της Toyota Κύπρου να προχωρήσουν σε παραγγελία, χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν την άνεση του σπιτιού τους. 

Οι τιμές πώλησης έχουν γνωστοποιηθεί και η Toyota Κύπρου δέχεται ήδη τις πρώτες παραγγελίες. 

Όλες οι εκδόσεις είναι αποκλειστικά διαθέσιμες μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Online-Κράτησης αυτοκινήτου. 

Μάθετε περισσότερα και προ-κρατήστε το δικό σας Toyota bZ4X στο παρακάτω link: https://www.toyota.com.cy/new-cars/bz4x/online-reservation