Αγορά

28 Aug, 2020 Ώρα 11:47

Στις εκθέσεις της CiC η νέα Mercedes-Benz GLA

Thumbnail

Η νέα GLA, ολοκληρώνει την τρέχουσα γενιά των Compact SUV της Mercedes-Benz.

Close
 

Μια κατηγορία η οποία αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα στην γκάμα της γερμανικής εταιρείας αφού μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει ένα SUV της Mercedes-Benz.

 

Close

 

Ο χαρακτήρας της νέας GLA έχει ενισχυθεί σημαντικά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και τεχνολογίας. Το ύψος του φθάνει τώρα τα 1611 χιλιοστά (1616 με ράγες οροφής) και υπερβαίνει αυτό του προκατόχου του κατά περισσότερο από δέκα εκατοστά. Αντίστοιχα υψηλότερη είναι και η θέση οδήγησης προσφέροντας ταυτόχρονα και περισσότερους χώρους για οδηγό και επιβάτες. Παράλληλα, πλέον τα μοντέλα με την τεχνολογία 4MATIC διαθέτουν πακέτο με υψηλές ικανότητες εκτός δρόμου στο βασικό εξοπλισμό. Αυτό περιλαμβάνει ένα πρόσθετο πρόγραμμα οδήγησης, μια λειτουργία καθοδήγησης καθοδικής οδήγησης και ένδειξη κλήσης οδοστρώματος στην οθόνη πολυμέσων, συνδυασμένο με τους προβολείς MULTIBEAM LED, μια ειδική λειτουργία φωτισμού για οδήγηση εκτός δρόμου.

Close

 

 

Το νέο GLA κάνει ένα ακόμη βήμα όσον αφορά την ασφάλεια χάρη στα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως τη λειτουργία ελιγμού στροφής, η λειτουργία ανίχνευσης δρόμου έκτακτης ανάγκης και η λειτουργία προειδοποίησης εξόδου, το Active Brake Assist και πολλά άλλα. 

Όσο αφορά τους εσωτερικούς χώρους, υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις για το σύστημα infotainment: με δυο οθόνες 17.78 cm ή με μια οθόνη 17.78 cm και μια 26 cm και η έκδοση Widescreen με δυο οθόνες 26 cm. Επίσης, στο βασικό πακέτο προσφέρεται το σύστημα MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

 

 

Η νέα GLA εφοδιάζεται με τους τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες του γερμανικού εργοστασίου οι οποίοι εκσυγχρονίστηκαν πλήρως. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, χαρακτηρίζονται από σημαντικά αυξημένες επιδόσεις αλλά και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων. Το βασικό μοντέλο στη βενζινοκίνητη γκάμα είναι η GLA 180 με τον κινητήρα των 1,33 λίτρων απόδοσης 136 ίππων. Στη συνέχεια υπάρχουν οι εκδόσεις GLA 200 και GLA 250 απόδοσης 163 και 224 ίππων αντίστοιχα. Ένας δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας εφοδιάζει τις εκδόσεις GLA 180d, GLA 200d και GLA 220d με ιπποδύναμη από 116 μέχρι 190 ίππους. Οι εκδόσεις GLA 250, GLA 200d και GLA 220d εφοδιάζονται προαιρετικά και με το σύστημα 4MATIC που στέλνει την ροπή και στους τέσσερεις τροχούς, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του οδηγού ενώ όλες οι εκδόσεις του μοντέλου διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

17 Sep, 2020 Ώρα 14:37

Αυτοκίνητο για πάντα νέο...από την Unicars!

Thumbnail

Η Unicars, πιστή στις αξίες της για προσφορά μοναδικών και αναβαθμισμένων υπηρεσιών, έρχεται να δώσει λύση στην ανάγκη πολλών πελατών της, για διατήρηση του καινούριου τους αυτοκινήτου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα! Πρόκειται για μία νέα και ολοκληρωμένη υπηρεσία που περιλαμβάνει επαγγελματική εσωτερική και εξωτερική περιποίηση του αυτοκινήτου διατηρώντας το διαρκώς σαν καινούργιο!  

Close

Η κορυφαία τεχνολογία Bionic της Supagard έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει, όχι μόνο τη μπογιά, αλλά και το ύφασμα και το δέρμα στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό να διατηρεί την ίδια υπέροχη εμφάνιση και φινέτσα που είχε όταν το αγόρασε ο πελάτης!

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα υπηρεσία που προσφέρει η Unicars στους πελάτες της, αλλά και να κλείσετε ραντεβού στο unicars.com

Close